URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 14 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Minerii au protestat la Oradea, pe motiv că pensiile lor au fost reduse drastic odată cu noua lege, care pune pe prim plan criteriul contributivității. Ei au mai puțini ani lucrați, pentru că aveau grupa de muncă zero și ieșeau mult mai devreme la pensie. Așa se face că, după noul algoritm, ortacii pierd bani mulți la pensie...
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, așa cum arătam săptămâna trecută, accesul la justiție, cu unele excepții, nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, în prealabil trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
01 Iulie 2024, 09:20

Încheierea festivă a anului academic la Open Tribe

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Academia de Business și Leadership Open Tribe a organizat pe 20 iunie a.c. un eveniment de dezvoltare personală, la care au participat tinerii academicieni, părinți și invitați speciali, pentru a celebra progresul și realizările din cadrul programului. Tema întrunirii a fost „Dezvoltarea personală în familie”, care a evidențiat importanța educației continue și implementarea acesteia în mediul familial.

Evenimentul a debutat cu discursul liderului de echipă, Elizabeth Balla, psiholog clinician și mentor, o personalitate centrală în dezvoltarea Academiei Open Tribe. Vorbitoarea a pus accentul pe importanța trăirii conștiente și intenționate, subliniind faptul că mentorii au avut un rol deosebit în formarea sa.

Alexandra Andrei, psiholog și mentor al academiei, a prezentat academicienii din cele trei categorii de vârstă: cei mai tineri academicieni, de 6-9 ani, adolescenții între 10 și 14 ani și tinerii peste 15 ani. Fiecare echipă a demonstrat progresele făcute în cadrul academiei, prin diverse activități, precum reinterpretarea celebrului „Micul Prinț” și prezentarea propriilor experiențe din cadrul programelor, taberelor de dezvoltare personală și maratoanelor de educație antreprenorială.

Invitate speciale au fost trei foste academiciene, care și-au susținut poveștile lor de succes, subliniind contribuția imensă a Academiei Open Tribe în reușita lor.

Un moment emoționant a fost oferit de un părinte, care a citit o scrisoare profundă adresată fiului său. Acest gest a subliniat importanța susținerii familiei în dezvoltarea personală a tinerilor, reflectând o legătură trainică dintre părinte și copil.

Panelul de discuții dedicat părinților a fost moderat de Flori Bicăzan, coach și specialist în programare neurolingvistică, și a oferit perspective valoroase asupra rolului implicării părinților în programele de dezvoltare personală. Părinții au împărtășit experiențele lor personale și schimbările remarcabile observate la copii, subliniind impactul echipei Open Tribe asupra întregii familii.

În cea de-a doua parte a evenimentului, invitatul special Călin Iepure, campion la Public Speaking și antreprenor de succes, a prezentat un discurs motivațional. Subiectul dezbătut a fost despre importanța pregătirii pentru succes. Discursul a avut impact asupra celor prezenți, încurajându-i să își urmeze pasiunile și să se pregătească permanent pentru descoperirea oportunităților din viață.

În încheiere, au fost premiate familiile academicienilor, pentru implicarea constantă a acestora, iar Emese Balog, psiholog și trainer, a ținut un discurs extrem de emoționant, prin care și-a exprimat recunoștința și le-a oferit familiilor o viziune pentru viitor.

Prin acest eveniment, Academia Open Tribe a demonstrat încă o dată angajamentul său față de dezvoltarea personală continuă, promovând crearea unor familii armonioase prin educație, susținere familială și crearea unei comunități unite și dedicate progresului.

Echipa Open Tribe

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5471 RON
  • 1 EUR = 4.9752 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON