URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 14 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Principala temă de campanie la alegerile locale a fost traseul Inelului Metropolitan de Nord, care pângărește zona paradisiacă din cartierul orădean Podgoria. Acum, că alegerile s-au terminat, mă gândeam că liniștea se va lăsa peste chestiune, mai ales că au intrat în consultare publică trei variante de drum. Iată, însă, că a apărut un ONG care, prin vocea unei distinse doamne, declară că locuitorii din Podgoria și cei din Oșorhei nu sunt de acord cu nici una dintre propuneri...
Zic şi eu
Adrian Cris
De-o vreme, televiziunile de știri sunt toată ziua cu Bolojan în gură. Cu cât omul tace despre sine cu mai multă încăpățânare, cu atât mai abitir îl pomenesc ceilalți...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cum vi se pare decizia municipalității de a investi 400.000 de euro într-un concert Andrea Bocelli la Oradea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
O asemenea reglementare exista și înainte, însă doar cu privire la cazurile de violență familială (sau domestică, cum îi spunea actul normativ), ordinele de protecție provizorii „domestice” fiind foarte des întâlnite în practică. Ceea ce au făcut, de fapt, guvernanții noștri acum a fost „extinderea” aplicării acestor dispoziții legale și la situațiile în care nu există o legătură de rudenie sau conviețuire între victimă și agresor.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
26 August 2024, 14:50

Accident în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Cursa”, produs de Codin Maticiuc. Trei persoane au ajuns la spital (VIDEO)

Accident în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Cursa”, produs de Codin Maticiuc. Trei persoane au ajuns la spital (VIDEO) Sursa foto: captură video Instagram / Știrile ProTv
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Duminică seară, trei persoane au fost transportate de urgență la Spitalul Universitar din București în urma unui accident petrecut în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Cursa”, produs de Codin Maticiuc. 

Accidentul a avut loc pe bulevardul Doina Cornea din Sectorul 6 al Capitalei, unde se turnau scene cu două mașini de lux, mergând cu viteză pe șosea, conform Libertatea.

În timpul filmărilor, unul dintre șoferi a pierdut controlul vehiculului, lovind mașina pe care erau montate camerele de filmat. A fost o coliziune puternică, în urma căreia ambele mașini au fost proiectate pe linia de tramvai, distrugând gardurile de protecție.

De asemenea, una dintre mașini s-a răsturnat, iar doi cascadori și un cameraman au fost răniți. Toți trei au fost transportați la spital, unde au primit îngrijiri medicale.

Accidentul s-a soldat cu pagube semnificative, iar circulația în zonă a fost blocată pentru mai mult de o oră. 

Incidentul a fost confirmat de Codin Maticiuc, unul dintre producătorii filmului. 

„În seara aceasta, în timpul filmărilor Cursa, a avut loc un accident între două mașini. Implicați și vătămați au fost 2 cascadori profesioniști, din probabil cea mai bună echipă din România, și un cameraman. Suntem la Spitalul Universitar, la Primiri Urgențe, și mă bucur să vă anunț că sunt bine, sunt în afara oricărui pericol. Am trecut și prin CT-uri, prin foarte multe teste, sunt foarte bine”, a transmis Codin Maticiuc într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare.

„Cursa”, un film inspirat din franciza americană „Fast and Furious”, se filmează pe mai multe artere principale din București, inclusiv Calea Victoriei și Splaiul Independenței, unde traficul a fost restricționat pe timpul nopții în ultimele săptămâni, notează Știrile ProTv

Premiera filmului este programată pentru toamna anului viitor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
LOL
Retardatii astia pot face accidente cu " bolizii de sute de cai putere " si in timpul unor filmari ,teoretic cu soferi profi....:-)))))))))
Postat 26 August 2024, 16:47 de Citizen
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5156 RON
  • 1 EUR = 4.9742 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON