URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 14 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Minerii au protestat la Oradea, pe motiv că pensiile lor au fost reduse drastic odată cu noua lege, care pune pe prim plan criteriul contributivității. Ei au mai puțini ani lucrați, pentru că aveau grupa de muncă zero și ieșeau mult mai devreme la pensie. Așa se face că, după noul algoritm, ortacii pierd bani mulți la pensie...
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, așa cum arătam săptămâna trecută, accesul la justiție, cu unele excepții, nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, în prealabil trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
07 August 2024, 15:01

Triplă crimă în București: Un bărbat și-a omorât mama, un frate și o soră

Triplă crimă în București: Un bărbat și-a omorât mama, un frate și o soră captură video / Digi24
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din București și-a omorât marți mama, unul dintre frați și sora, în apartamentul din Sectorul 2 în care locuiau cu toții. Cel care a anunțat Poliția a fost fratele geamăn al criminalului, care a spus că nu poate da de mama sa și nici nu poate intra în locuința respectivă.

Principalul suspect în cazul triplei crime de pe Calea Moșilor din București a fost reținut, au anunțat miercuri reprezentanții Parchetului Tribunalului București. 

Conform procurorilor, el le-a aplicat victimelor sale multiple lovituri de cuțit în zone vitale.

„În cursul zilei de 06.08.2024, în timp ce se afla în locuința sa din sectorul 2 București, inculpatul și-a ucis mama în vârstă de 73 de ani, sora în vârstă de 47 de ani și fratele în vârstă de 44 de ani, aplicându-le multiple lovituri de cuțit în zone vitale. Fapta a fost descoperită după ce fratele geamăn al inculpatului a sesizat Secția 8 Poliție cu privire la faptul că mama nu îi mai răspunde și că nu mai poate intra în locuință de două zile”, au transmis reprezentanții Parchetului Tribunalului București.

Geamănul care a anunțat poliția nu are calitatea de suspect, informează Hotnews.ro. 

El nu era în locuință în momentul asasinatului, având alibi puternic, astfel că, în prezent, anchetatorii exclud participarea sa la comiterea faptelor, conform aceleiași surse.

„Victimele au multiple plăgi înjunghiate, chiar și 20 de plăgi înjunghiate. Există semne că în casă s-a făcut curat, au fost șterse urmele de sânge, bineînțeles criminaliștii au găsit în continuare niște urme pe care le pot valorifica. Bănuiala, la prima vedere, ar fi că cel din locuință ar fi autorul”, a declarat procurorul de caz Alexandru Anghel, citat de Stirileprotv.ro. 

Potrivit anchetatorilor, suspectul le-a deschis ușa polițiștilor și nu părea afectat de ceea ce făcuse. „Era senin. A arătat cadavrul mamei și a spus că mai sunt două cadavre”, a precizat procurorul de caz. 

Anchetatorii au aflat că femeia de 73 de ani obținuse un ordin de protecție împotriva fiului ei de 46 de ani, dar apoi tot ea a cerut să fie retras.

Două dintre victime, frate și soră, ar fi fost băgate în saci, iar mama acestora ar fi fost găsită fără suflare în baie.

Cu ceva timp înainte ca Poliția să fie anunțată, din apartament s-au auzit țipete, mai notează site-ul Stirileprotv.ro. 

De altfel, un vecin care a vorbit cu Antena3 spune că se auzeau des certuri în interiorul locuinței. „Erau scandaluri pe aici, țipete. Toți patru locuiau cu mama. Împreună. Am înțeles că unul lucra și cel care era acasă dintre gemeni a omorât un frate, pe maică-sa, când a venit sora am înțeles că a țipat, a omorât-o și pe soră”, a spus vecinul.

Și alți vecini au spus că erau scandaluri dese în acea locuință: „Ţipete, bătăi se auzeau foarte des”; „Mă aşteptam şi la fel şi alți vecini se aşteptau la un moment dat să se întâmple chestia asta”; „Se auzea noaptea gălăgie. Se certau, da”. 

Un alt vecin a spus că suspectul a mai avut probleme cu poliția după ce agresat-o pe mama lui.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5471 RON
  • 1 EUR = 4.9752 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON