URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 08 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Iată că, în sfârșit, contraselecția practicată la PNL de primul schior al țării începe să dea roade. Cum cifrele arată că blândul general Ciucă stă în sondaje pe undeva în marja de eroare a acestora, liberalii s-au trezit că nu e prea sănătos să mergi la război cu declarația de capitulare gata semnată. Și acum umblă după persoane cât de cât frecventabile...
Zic şi eu
Adrian Cris
Mai mult de jumătate dintre comunele bihorene se laudă cu săli și terenuri de sport, ba și cu capele prin cimitirele sătești, făcute cu sute de milioane de lei încă din epoca lui Adrian Năstase, apoi din răposatele programe naționale de dezvoltare locală PNDL 1 și PNDL 2, gestionate de Elena Udrea și Liviu Dragnea, iar în ultimii trei ani și din Programul Național de Investiții Anghel Saligny.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cum vi se pare decizia municipalității de a investi 400.000 de euro într-un concert Andrea Bocelli la Oradea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat, la sfârșitul lunii iunie a fost publicată în Monitorul Oficial o ordonanță de urgență prin care se modifică semnificativ prevederile codului rutier. Modificări importante au fost aduse și cu privire la suspendarea dreptului de a conduce dacă fapta a fost urmărită ca infracțiune, însă procurorul a dispus clasarea cauzei, situație la care am să mă refer aici...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
21 Iulie 2024, 18:40

Scandal cu influenceri. Sânziana Negru și iubitul ei, criticați fiindcă au aruncat la gunoi o pungă plină cu alimente, după ce au filmat o reclamă la Lidl (VIDEO)

Scandal cu influenceri. Sânziana Negru și iubitul ei, criticați fiindcă au aruncat la gunoi o pungă plină cu alimente, după ce au filmat o reclamă la Lidl (VIDEO) captură video Instagram
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Doi influenceri din România sunt blamați după ce s-a dezvăluit că aceștia ar fi aruncat la gunoi o pungă plină cu alimente nedesfăcute de la Lidl, pe care inițial au folosit-o pentru a filma o reclamă la acest lanț de supermarketuri. Pârâții sunt Sânziana Negru și iubitul ei, Ștefan Floroaica, ambii cu sute de mii urmăritori pe Instagram și Tik Tok. 

S-a întâmplat la festivalul Electric Castle de la Bonțida, Lidl fiind partener de tradiție al evenimentului. 

Clipul, care între timp a dispărut de pe paginile ei de socializare, o prezenta pe Sânziana Negru care le spunea fanilor că merge să cumpere o plasă cu diverse produse de la Lidl, urmând ca iubitul ei să ghicească conţinutul, notează PaginadeMedia.ro. În total au fost 10 produse, printre care un ecler Electric Castel, pui la rotisor, cârnaţii „preferaţi” ai lui Ştefan Floroaica (după cum el i-a numit), chipsuri, covrigi, limonadă. 


sursa: Youtube

La câteva ore după apariţia clipului, un internaut, Avram Grigore, a povestit pe TikTok şi pe Instagram cum, imediat după ce a terminat de filmat, l-a văzut pe Floroaica că a luat punga şi a aruncat-o la gunoi. Tot el a postat şi o poză cu punga de la Lidl şi produsele din ea. 


sursa: Pagina de Media

De atunci au apărut o sumedenie de clipuri și comentarii, mai ales pe Tik Tok, internauții criticând gestul influencerilor, spunând că trebuiau să doneze mâncarea, nu să o arunce. „Ce s-a intamplat Sanziana cu sustenabilitatea, cu salvarea planetei, cu ajutarea oamenilor, cu strangerea gunoaielor? E dezamagitor pentru ca acum realizeaza multi ca ce afisezi online e total opusul a ceea ce esti”, a scris unul dintre ei. 

Au reacționat și reprezentanții Lidl: „Am aflat cu tristeţe, din social media, despre gestul Sânzianei şi al partenerului ei, pe care nu ni-l explicăm. Lidl este partener fondator al Reţelei Băncilor pentru Alimente, iar combaterea risipei alimentare este un pilon foarte important al strategiei noastre de sustenabilitate. Implementăm constant măsuri antirisipă în operaţiunile noastre şi susţinem Băncile pentru alimente atât cu produse cât şi financiar pentru a îşi putea extinde infrastructura. (...) Urmează să avem o discuţie cu Sânziana pe această temă şi vom analiza şi reevalua colaborarea cu ea”.

După numeroasele critici în online, Ştefan Floroaica a postat pe paginile sale de socializare un mesaj în care a recunoscut că a aruncat punga cu produse la gunoi și și-a prezentat scuzele. „Încă de la început vreau să spun că eu am greşit şi eu am aruncat acea pungă la gunoi fără să mă consult cu Sânziana sau fără ca ea să ştie. Ea nu are nicio vină”, a spus el, potrivit PaginadeMedia.ro.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4799 RON
  • 1 EUR = 4.9711 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON