URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 16 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Fosta a doua armată a țării, CFR-ul, a ajuns într-o stare jalnică. Firma e cu datorii uriașe la bugetul de stat, dar managerii prosperă și primesc bonusuri de performanță. Salariile s-au mărit simțitor la toate nivelurile, la fel cum a crescut și stratul de jeg pe garnituri. Locomotivele se aprind pe traseu, dar și pălinca în mecanicii de locomotive. Nașii se uită urât la tine dacă faci imprudența să cumperi bilet, iar întârzierile sunt atât de mari încât instituția pare că nu a ieșit din Evul Mediu...
Zic şi eu
Adrian Cris
De-o vreme, televiziunile de știri sunt toată ziua cu Bolojan în gură. Cu cât omul tace despre sine cu mai multă încăpățânare, cu atât mai abitir îl pomenesc ceilalți...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cum vi se pare decizia municipalității de a investi 400.000 de euro într-un concert Andrea Bocelli la Oradea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
O asemenea reglementare exista și înainte, însă doar cu privire la cazurile de violență familială (sau domestică, cum îi spunea actul normativ), ordinele de protecție provizorii „domestice” fiind foarte des întâlnite în practică. Ceea ce au făcut, de fapt, guvernanții noștri acum a fost „extinderea” aplicării acestor dispoziții legale și la situațiile în care nu există o legătură de rudenie sau conviețuire între victimă și agresor.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
03 Septembrie 2024, 18:37

Polițistă din Teleorman, cercetată disciplinar: A fost filmată cu pistolul la brâu, în pantaloni de trening și cu țigara-n gură, în timpul serviciului (VIDEO)

Polițistă din Teleorman, cercetată disciplinar: A fost filmată cu pistolul la brâu, în pantaloni de trening și cu țigara-n gură, în timpul serviciului (VIDEO) Sursa foto: captură Facebook / Emil Coanda
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O tânără polițistă din județul Teleorman este cercetată disciplinar de superiorii ei, după ce a fost filmată purtând pantaloni de trening și pistolul la brâu și fumând o țigară. Polițista se afla în timpul serviciului, la un bâlci din municipiul Roșiori de Vede, județul Teleorman. 

Imaginile filmate de pe terasa unui bar din localitate sunt din timpul Bâlciului Roşiori de Vede şi au fost publicate online luni seara. Acestea au stârnit mai multe reacţii negative din partea internauţilor, scrie Digi24. „Să ne ferească Dumnezeu să avem nevoie de aşa specimene în poliţie”, a scris cineva, în timp ce un alt comentator remarca ţinuta în care era îmbrăcată tânăra: „La Roşiori a fost introdusă o noua uniformă de poliţie”.

Poliţista era îmbrăcată într-un bluză neagră pe care scrie „Poliţia”, pantaloni de trening negri şi o pereche de încălţăminte sport, de culoare crem, iar la brâu avea pistolul din dotare.

Tânăra şi un coleg îmbrăcat în uniforma de poliţist, care se afla alături, stăteau pe marginea drumului şi fumau când au fost filmaţi.

În urma incidentului, Inspectoratul de Poliţie Teleorman a transmis marţi un punct de vedere în care arată că tânăra poliţistă nonconformistă va fi cercetată disciplinar şi riscă de la sancţionarea cu mustrare scrisă până la tăieri de salariu.

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, referitoare la ţinuta şi atitudinea unui agent de poliţie, aflat în timpul programului la bâlciul din municipiul Roşiori de Vede, Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: În urma verificărilor efectuate, conducerea inspectoratului a dispus declanşarea cercetării prealabile faţă de poliţistul în cauză, urmând ca la finalizarea acesteia să fie luate măsuri corespunzătoare”, au declarat oficialii IPJ Teleorman, conform Digi24.

 

Sursa video: Emil Coanda / Facebook

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
In primul rând aș interzice fumatul ....
...angajaților în timpul programului. Ori lucrezi, ori fumezi. Eu l-aș interzice complet, dar nu tine de mine. Îmi imaginez ce tremură infractorii când văd asemenea specimenii. Până să scoată pistolul sau cătușele, nu știe ce lasă din mână: ori sticla de cola ori țigara. Probabil va ezita să nu-și rupă nici unghiile etc. In principiu, n-ar avea ce să caute femei la intervenții decât la birouri, dirijat trafic etc. Fără unghii de vultur din start. Pantalonii sport ar fi in esență mai practici ca orice uniformă "de stofă".
Postat 04 Septembrie 2024, 13:26 de georgemarian
....
Se poate observa ca e mai durdulie..Posibil ca uniforma inca nu a venit de la croitor!Cu fumatul nu vad care i problema!
Postat 04 Septembrie 2024, 12:09 de grigore
Asta-i consecința ...
... vizionării excesive de către tinerii polițiști a unor seriale și filme americane.
Postat 04 Septembrie 2024, 09:45 de KP
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4826 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON