URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 17 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
A fost o perioadă în care tramvaiul a intrat în dizgrație, nu doar la noi, ci cam peste tot în Europa. Și în Oradea am pierdut linii importante, pentru că e mult mai ușor să tragi un asfalt peste șine decât să deschizi trasee noi, care presupun săpături, traverse, muncă multă.
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională a admis o contestație formulată de doi cetățeni și a anulat o Decizie a Biroului Electoral Central prin care se dispusese înregistrarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României a doamnei Diana Ivanovici Șoșoacă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
17 Octombrie 2024, 11:31

Liam Payne, fost membru One Direction, a murit la 31 de ani, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Argentina (VIDEO)

Liam Payne, fost membru One Direction, a murit la 31 de ani, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Argentina (VIDEO) Sursa foto: Instagram
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cântăreţul britanic Liam Payne, fost membru al celebrei trupe One Direction, a murit miercuri în Buenos Aires, capitala Argentinei, după ce a căzut de la etajul trei al hotelului unde era cazat, relatează HotNews, citând presa internaţională.

Artistul, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit mort pe o terasă interioară a hotelului situat în cartierul exclusivist Palermo.

Liam Payne manifesta un comportament haotic şi a fost escortat înapoi în camera sa de hotel înainte de a cădea, scrie publicaţia britanică Daily Mail.

Potrivit reţelei de televiziune Telemundo, poliţia a fost chemată de angajaţii hotelului pentru a interveni în urma unor rapoarte despre un bărbat agresiv, posibil sub influenţa drogurilor sau a alcoolului.

La scurt timp, angajaţii au auzit un zgomot puternic în curtea hotelului, iar trupul cântăreţului născut în Wolverhampton a fost descoperit puţin după ora 17:00, ora locală.

Echipele medicale sosite la faţa locului au confirmat decesul lui Payne, însă circumstanţele tragediei sunt în curs de investigare. Directorul serviciului de urgenţă, Alberto Crescenti, a declarat că Payne a căzut de la aproximativ 14 metri şi a suferit "răni grave incompatibile cu viaţa".

Artistul se afla în Argentina de la începutul lunii octombrie pentru a participa la concertul fostului său coleg de trupă, Niall Horan. Cu doar câteva ore înainte de deces, Payne a postat pe reţelele sociale despre experienţele sale din Buenos Aires.


În ultima fotografie publicată de Liam Payne pe rețelele de socializare, cântărețul apare alături de iubita lui.

Ultima postare a starului pe Snapchat îl arată alături de partenera sa, Kate Cassidy, în camera de hotel, în timp ce luau prânzul. De asemenea, el a mai făcut o postare cu descrierea "Zi minunată în Argentina" și a publicat o fotografie cu priveliștea dintr-o zonă a hotelului unde se aflau, scriind: "Sunt fericit că am avut puţin timp de relaxare".

Liam Payne a devenit cunoscut la nivel mondial ca membru al trupei pop One Direction, grup înfiinţat în 2010 în cadrul emisiunii X Factor, care a devenit rapid un fenomen internaţional. În 2016, trupa s-a destrămat, iar Payne şi-a continuat cariera muzicală solo.

În ultimii ani, Payne a vorbit deschis în mass media despre lupta sa cu dependenţa de alcool, fiind internat într-o clinică de dezintoxicare în 2023.

Cântăreţul avea un fiu, Bear, împreună cu fosta solistă a trupei "Girls Aloud", Cheryl Cole.

Moartea sa a şocat fanii din întreaga lume, care şi-au exprimat durerea pe reţelele sociale la aflarea veştii tragice. De asemenea, sute de fani devastați de moartea lui Liam Payne s-au adunat miercuri seara în fața hotelului CasaSur Palmero din Buenos Aires, unde acesta a murit.

Oamenii s-a strâns pentru a aduce un ultim omagiu starului pop, în urma morții sale neașteptate. Cei prezenți au aprins lumânări și au păstrat momente de reculegere.

Martorii au descris scene emoționante în care fanii se îmbrățișau și plângeau, în timp ce alții stăteau în tăcere în spatele benzilor de poliție care delimitau zona, mai scrie Daily Mail.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5675 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON