URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 27 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Am fost la deschiderea fabricii de anvelope Nokian Tyres, să văd cum arată o investiție de 650 milioane euro. Am vizitat linii de producție, unde se vede clar că gradul de automatizare este foarte ridicat. Fabrica are 10 hectare de clădiri și doar 500 de muncitori, adică 250 pe schimb. Practic, angajații au rolul de a supraveghea procesul de fabricație, iar o parte se ocupă de mentenanța instalațiilor.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
O asemenea reglementare exista și înainte, însă doar cu privire la cazurile de violență familială (sau domestică, cum îi spunea actul normativ), ordinele de protecție provizorii „domestice” fiind foarte des întâlnite în practică. Ceea ce au făcut, de fapt, guvernanții noștri acum a fost „extinderea” aplicării acestor dispoziții legale și la situațiile în care nu există o legătură de rudenie sau conviețuire între victimă și agresor.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
19 August 2024, 13:38

„Import” de excelență: Un medic orădean cu experiență în transplantul de păr deschide o clinică în orașul natal (FOTO)

„Import” de excelență: Un medic orădean cu experiență în transplantul de păr deschide o clinică în orașul natal (FOTO) LA IDEEA PRIETENILOR. Practician la celebra Vinci Hair Clinic din Londra și Merchant City Medical Group din Glasgow, dr. Petru Domocoș (foto) a realizat cu succes peste 700 de transplanturi de păr, având între pacienți și vedete din showbiz, sport și business. Din toamnă, primii săi pacienți din Oradea vor fi propriii prieteni, care l-au și convins să-și aducă echipa aici
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O tânără de 18 ani care a fost victima bullying-ului colegilor de școală pentru că avea părul rar și un bărbat de 73 de ani sunt cel mai tânăr și, respectiv, cel mai în vârstă pacient pe care un medic plecat din Oradea i-a tratat așa încât să depășească problemele provocate de alopecie.

Specializat în Marea Britanie în transplantul de păr prin metoda Sapphire FUE, cea mai avansată și minim invazivă, dr. Petru Domocoș vine din toamnă și în Oradea natală, pentru a practica și aici această specializare, la inițiativa unor prieteni care îi vor fi primii pacienți. Mai mult, Dr. Peter - cum este cunoscut - își aduce aici și echipa cu care a reușit peste 700 de astfel de proceduri.

La nivel mondial

Absolvent al Facultății de Medicină din Oradea și licențiat al UMF Carol Davilla din București, dublu specializat în medicină internă și în dermatovenerologie, dr. Petru Domocoș lucrează din 2014 în Marea Britanie, unde practică medicina la cel mai înalt standard internațional, fiind recunoscut pentru experiența în transplantul de păr (scalp, sprâncene, barbă), dermatologie clinică, dermatologie estetică, pierderea în greutate și anti-îmbătrânire, având o abordare ce îmbină atât perspectivele medicale, cât și pe cele cosmetice.

După perfecționări în cosmetică și estetică medicală dobândite în Marea Britanie prin intermediul The Medical Skill Course, MedFX, Cosmetic Courses UK, Wigmore Medical Training și Vinci Hair Clinic, Dr. Peter a activat în spitale de renume, inclusiv la London Welbeck Street Hospital, Weymouth Street Hospital, Chesfield Park Hospital și Ramsey Nottingham Hospital.

Un aspect notabil al carierei sale este activitatea pe renumita Harley Street din Londra, recunoscută la nivel mondial, unde colaborează cu numeroase clinici private de top, precum Welbeck Hospital Outpatient Clinic, Merchant City Medical Group Glasgow și Belfast, Vinci Hair Clinic London, 1 Cosmetic Group, Egodent, DRV Aesthetic Clinic și E-med Private Medical Services.

Programări deschise

Cu cinci ani în urmă, Dr. Peter a fost invitat să se alăture ca hair surgeon la celebra Vinci Hair Clinic, renumită pentru excelența în medicina estetică, oferind tratamente de ultimă generație și proceduri personalizate, adaptate fiecărui pacient. Între altele, medicul se mândrește cu un portofoliu impresionant, de peste 700 de proceduri de transplant de păr, în rândul pacienților numărându-se și vedete precum fotbaliști, actori și oameni de afaceri.

Fiind legat de Oradea, unde locuiește familia sa, dr. Domocoș a fost abordat de prieteni interesați să beneficieze de cele mai moderne proceduri de transplant de păr. „Inițial, planul a fost să organizez călătorii scurte la Londra pentru acești pacienți, dar, datorită cererii mari, am decis să deschid un cabinet în Oradea, unde voi veni cu echipa mea din Londra”, a declarat medicul BIHOREANULUI.

De altfel, lista de programări a fost deschisă pentru luna octombrie, programările putând fi făcute telefonic sau prin WhatsApp la numărul +40721.298.595. Pentru mai multe informații despre activitatea Dr. Peter, doritorii pot accesa site-ul www.welbecklife.com, pagina de Facebook Dr. Peter Domocoș sau Instagram @dr.petru_domocos. 

Beneficiile tehnicii Sapphire FUE

Persoanele interesate de transplantul de păr beneficiază de o consultație inițială (în care medicul analizează istoricul pacientului, planifică și proiectează transplantul, stabilește numărul de grefe, identifică zonele unde vor fi transplantate și desenează noua linie de păr), de colectarea foliculilor (cu un micromotor de precizie, pentru extragerea cu minima traumatizare a scalpului), deschiderea canalelor în zona unde urmează să fie transplantați foliculii (cu lame din safir cristalizat 3D, prin incizii fine și precise, pentru integrarea naturală a foliculilor), tranplantarea propriu-zisă (cu o distribuție uniformă și un aspect natural), precum și consultația post-transplant (pacientului fiindu-i oferite instrucțiuni în detaliu pentru îngrijirea post-procedură).

Avantajele procedurii Sapphire FUE (Follicular Unit Extraction) practicate de Dr. Peter sunt caracterul minim invaziv, recuperarea rapidă, rezultatele naturale și permanente.


„Dr. Peter Domocoș este de mulți ani director medical și chirurgul nostru senior în dermatologie și transplant de păr, cu rezultate remarcabile, precum și formator pentru chirurgii debutanți. Suntem încântați că își deschide o clinică în orașul natal, are tot sprijinul nostru și suntem încrezători că își va continua palmaresul excepțional”

Dr. Paul Mulholland (foto), CEO Senior Consultant, Merchant City Medical Group

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON