URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 05 NOIEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
De când fostul primar Ilie Bolojan a introdus supraimpozitarea imobilelor nerenovate cu 500%, au intrat la bugetul local bani cu nemiluita, mai ales pe seama unor fabrici sau clădiri monumentale.Poșta Română are în buricul târgului o hardughie care zace în paragină de ani buni. Și cam tot de atunci, onor Poșta plătește anual un milion de lei bugetului local, ca taxă de dărăpănătură.
Zic şi eu
Adrian Cris
Șeful DGASPC Bihor este cercetat de comisia de disciplină a Consiliului Județean. După cum BIHOREANUL arăta recent, Călin Puia a fost acuzat de o angajată de abuz. Speța e următoarea: în primăvară, Camera de Conturi a constatat că Direcția a fost prejudiciată cu 325.000 lei prin „decontarea unor cheltuieli de personal care nu reflectă realitatea”, dar directorul n-a făcut mare tam-tam pe chestia asta, ci, ca să se răzbune pe câteva funcționare „vinovate” că au „colaborat” cu predecesoarea lui în perioada 2018-2023 a inventat un alt „caz”.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că lărgirea la patru benzi a străzilor Armatei Române, Universităţii, Ceyrat, Thurzó Sándor şi Atelierelor din Oradea este necesară și oportună?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În situația în care cererea introdusă nu este timbrată, judecătorul îi va pune reclamantului în vedere că, în termen de maximum 10 zile de la data primirii notificării, are obligația să achite suma respectivă, sub sancțiunea anulării cererii. În această situație, însă, pe lângă plată, cetățeanul mai are două posibilități: fie să conteste modalitatea de stabilire a taxei, dacă aceasta este greșită, fie să formuleze o cerere de ajutor public judiciar, dacă se încadrează în limitele de venit legale pentru a obține această facilitate.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
18 Decembrie 2023, 08:30

Icoform România și-a inaugurat noua hală de producție în Oradea

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Vineri, 15 decembrie, Icoform România a sărbătorit inaugurarea noii hale de producție, situată în Oradea, pe Str. Anghel Saligny nr. 38, din parcul industrial Eurobusiness II.

Construcția a început în primăvara anului 2023 și s-a încheiat în septembrie 2023. Noua fabrică, are o suprafață totală de 7000 m², iar pentru zona de producție a fost alocată o suprafață de 3000 m².

Având 100 de angajați, Icoform România s-a remarcat ca fiind unul dintre principalii producători de articole plastice de înaltă calitate, utilizate în diferite industrii: Apărători de noroi pentru roțile de camioane (foto jos, prima din stânga), iarbă artificială pentru ferme de găini (foto jos, a doua din stânga), Iarbă artificială pârtii de schi (foto a doua din dreapta), Covoare de iarbă piste Formula 1 (foto jos, prima din dreapta).

     

Scurt istoric al Icoform România

Icoform România are un istoric de 15 ani în România. Firma a fost înființată în anul 2008, având patronat american, cu biroul de vânzări și marketing în Belgia. În anul 2010 firma a fost achiziționată de grupul Time Technoplast India, iar din anul 2015 a devenit parte a Fondului polonez de investiții Avalon.

Începând cu luna iulie a anului 2022, firma s-a alăturat Grupului austriac Isosport.

Despre Isosport

Isosport este liderul mondial pe piața mondială în domeniul materialelor compozite din plastic pentru industria schiurilor și a snowboardurilor și furnizor de încredere în ceea ce privește calitatea filmelor de înaltă performanță, a panourilor sandwich, a fibrelor compozite și a corzilor de tenis.

Filiala sa ISOKON din Slovenia este specializată în producția de materiale termoplastice extrudate și presate pentru diverse industrii, cum ar fi industria alimentară, industria auto și inginerie mecanică.

Cei 600 de angajați calificați ai companiei își pun la dispoziție bogata experiență dobândită în industria schiurilor pentru a depăși așteptările clienților și pentru a dezvolta noi piețe.

Ca parte a corporației industriale internaționale Constantia Industries AG, administrată privat, produsele Isosport sunt distribuite în întreaga lume.

Viziunea și planurile ambițioase pe termen lung ale Grupului Isosport pentru Icoform România se conturează începând cu investiția în noua unitate de producție.

Noua fabrică va permite extinderea activităților și creșterea numărului de angajați. Relocarea în sediul nou a fost un efort comun al investitorului și a angajațiilor.

În ceea ce privește viitorul, Icoform România are planuri ambițioase: să confirme că sunt cei mai buni în domeniul lor de activitate.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.564 RON
  • 1 EUR = 4.9748 RON
  • 1 HUF = 0.0122 RON