URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 05 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vinerea trecută, în dimineața când Administrația Fondului de Mediu a lansat sesiunea pentru depunerea cererilor în Programul Casa Verde, pentru finanțarea instalării de panouri fotovoltaice și, în premieră, și a dotării cu acumulatori, am simțit gustul frustrării. Nu al invidiei față de cei care le-au înregistrat în mai puțin de 2 minute (am prieteni care au reușit), ci al frustrării că n-am priceput unde am greșit...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, așa cum arătam săptămâna trecută, accesul la justiție, cu unele excepții, nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, în prealabil trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
05 Octombrie 2024, 09:30

Haideţi la baschet! CSM CSU Oradea primeşte replica ploieştenilor de la CSM Petrolul

Haideţi la baschet! CSM CSU Oradea primeşte replica ploieştenilor de la CSM Petrolul foto:generic/ CSM Oradea
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După succesul de la Cluj, de pe terenul campioanei, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea se întorc sâmbătă seara în faţa propriilor suporteri, la Oradea Arena, aici unde vor susţine duelul cu CSM Petrolul Ploieşti. Meciul, care va conta pentru etapa a 3-a a Ligii Naţionale, va începe de la ora 18 şi nu va fi televizat.

Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea revin în faţa propriilor suporteri în acest weekend, după ce au obţinut frumoasa victorie de pe terenul campioanei, U BT Cluj. De această dată, sâmbătă seara, roş-albaştrii vor primi vizita prahovenilor de la CSM Petrolul Ploieşti, în cadrul etapei cu numărul 3 din sezonul regulat al Ligii Naţionale.

Meciul este programat sâmbătă de la ora 18 la Oradea Arena şi nu va fi televizat, putând fi văzut doar în transmisiunea online a celor de la platforma de YouTube FRB TV.

Cu două victorii la activ, din tot atâtea posibile, CSM CSU porneşte cu prima şansă în acest joc, urmând a întâlni o echipă care nu a evoluat în prima etapă, meciul cu U BT Cluj fiind amânat, iar în runda a doua a pierdut duelul cu CSM Corona Brașov.

Cu acest prilej, în angrenajul formaţiei orădene se aşteaptă revenirea lui Rolland Torok, jucător care a absentat în meciul de la Cluj, din cauza unei probeleme medicale.

Pentru CSM CSU Oradea duelul cu ploieştenii se constituie şi o repetiţie pentru meciul din FIBA Europe Cup de săptămâna viitoare, cu cei de la PGE Spojnia Stargard, când roş-albaştrii vor evolua tot în Oradea Arena, în cadrul primei etape a Grupei E din FIBA Europe Cup.

În runda a 3-a a Ligii Naţionale de baschet, vineri au avut loc primele două partide, CSO Voluntari – U BT Cluj 87-102 şi CSM Corona Braşov – CSM Târgu Mureş 80-75.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5085 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON