URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 12 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Principala temă de campanie la alegerile locale a fost traseul Inelului Metropolitan de Nord, care pângărește zona paradisiacă din cartierul orădean Podgoria. Acum, că alegerile s-au terminat, mă gândeam că liniștea se va lăsa peste chestiune, mai ales că au intrat în consultare publică trei variante de drum. Iată, însă, că a apărut un ONG care, prin vocea unei distinse doamne, declară că locuitorii din Podgoria și cei din Oșorhei nu sunt de acord cu nici una dintre propuneri...
Zic şi eu
Adrian Cris
De-o vreme, televiziunile de știri sunt toată ziua cu Bolojan în gură. Cu cât omul tace despre sine cu mai multă încăpățânare, cu atât mai abitir îl pomenesc ceilalți...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cum vi se pare decizia municipalității de a investi 400.000 de euro într-un concert Andrea Bocelli la Oradea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat, la sfârșitul lunii iunie a fost publicată în Monitorul Oficial o ordonanță de urgență prin care se modifică semnificativ prevederile codului rutier. Modificări importante au fost aduse și cu privire la suspendarea dreptului de a conduce dacă fapta a fost urmărită ca infracțiune, însă procurorul a dispus clasarea cauzei, situație la care am să mă refer aici...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
22 August 2024, 18:25

FC Bihor va juca sâmbătă, la Buzău, cu Metalul, pe un teren sintetic

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După prima victorie din noua ediţie de campionat, formaţia FC Bihor Oradea îşi îndreaptă acum atenţia asupra următorului joc din Liga 2. Astfel, sâmbătă, de la ora 11, roş-albaştrii vor juca la Buzău, pe terenul echipei locale Metalul, o altă nou-promovată în eşalonul al doilea.

Jocul va conta pentru etapa a 4-a a Ligii a II-a şi va opune echipele, Metalul Buzău, pe locul 14, cu 3 puncte, şi FC Bihor Oradea, pe poziția 10, cu 4 puncte.

Vă reamintim că echipa orădeană a obţinut o victorie, un rezultat de egalitate şi a pierdut un meci în primele trei etape, în timp ce Metalul Buzău are o victorie (3-0 în deplasare, la Focşani, etapa precedentă) şi două înfrângeri (1-3 la Dumbrăviţa şi 0-1, acasă, cu Steaua).

În vederea susţinerii acestui joc, echipa FC Bihor a început deplasarea joi la ora prânzului, după un antrenament susţinut la Stadionul Iuliu Bodola.

După cum anunţă clubul bihorean, componenţii echipei orădene călătoresc cu autocarul până la Predeal, unde se vor caza şi vor înnopta, pentru ca să îşi continue apoi, mâine dimineaţă, călătoria spre Buzău.

Vineri, de la ora 17, jucătorii formaţiei FC Bihor vor avea şi un antrenament pe terenul sintetic al stadionului din Buzău, unde se va disputa partida de sâmbătă.

„Plecăm spre Buzău încrezători că putem practica un joc bun. Aceasta depinde doar de noi. Atmosfera este una foarte bună în echipa noastră, am meritat prima victorie, după atât sacrificiu şi luptă pentru rezultate bune. Acum ne concentrăm, însă, pe meciul care urmează şi care este foarte important pentru noi. Trebuie să continuăm să creştem în joc. Metalul Buzău este o echipă bună, joacă acasă pe un teren sintetic, așa că trebuie să fim foarte atenți”, a declarat directorul tehnic al clubului FC Bihor, Gustavo Aragolaza, înaintea plecării.

Tehnicianul echipei orădene s-a referit şi la deplasarea cu autocarul, pe care delegaţia FC Bihor o efectuează pentru disputa de sâmbătă. „O călătorie cu autocarul este întotdeauna obositoare, dar și noi trebuie să ne adaptăm la asta, pentru că nu este ca și cum am lucra într-o companie minieră. Obiectivul nostru este să încercăm mereu să aducem cât mai multe puncte și să fim protagoniști în toate domeniile, să reprezentăm FC Bihor în cel mai bun mod cu putinţă. Consider că echipa este într-o formă foarte bună, din fericire, doar că încă mai resimte un pic oboseala normală a unui meci important, cum a fost cel împotriva echipei FC Argeș”.

Directorul tehnic al formaţiei orădene nu se confruntă cu probleme de lot înaintea jocului de sâmbătă de la Buzău, joc care nu va fi televizat.

De menţionat că cele două echipe nou-promovate vin, fiecare, atât după câte un succes în campionat (FC Bihor - FC Argeș 1-0 şi CSM Focșani - Metalul Buzău 0-3), cât şi după calificarea în play-offul Cupei României.

Programul etapei a 4-a din Liga 2 Casa Pariurilor:

Vineri, 23 august, ora 17

FC U Cariova – CSC Şelimbăr (Digi Sport şi Prima Sport)

Sâmbătă, 24 august, ora 11

Unirea Ungheni – Chindia Târgovişte

CS Afumaţi – Metaloglobus Bucureşti

Ceahlăul Piatra Neamţ – CS Mioveni

AFC Câmpulung Muscel – CSM Slatina

Metalul Buzău – FC Bihor Oradea

CSM Reşiţa – CSM Focşani (FRF TV)

CSC Dumbrăviţa – Steaua Bucureşti

Duminică, 25 august

Ora 11 Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Concordia Chiajna

Ora 17  FC Voluntari – Corvinul Hunedoara (Digi Sport şi Prima Sport)

Luni, 26 august, ora 17

FC Argeş – Csikszereda Miercurea Ciuc (Digi Sport şi Prima Sport)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5032 RON
  • 1 EUR = 4.974 RON
  • 1 HUF = 0.0125 RON