URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 27 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Am fost la deschiderea fabricii de anvelope Nokian Tyres, să văd cum arată o investiție de 650 milioane euro. Am vizitat linii de producție, unde se vede clar că gradul de automatizare este foarte ridicat. Fabrica are 10 hectare de clădiri și doar 500 de muncitori, adică 250 pe schimb. Practic, angajații au rolul de a supraveghea procesul de fabricație, iar o parte se ocupă de mentenanța instalațiilor.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
O asemenea reglementare exista și înainte, însă doar cu privire la cazurile de violență familială (sau domestică, cum îi spunea actul normativ), ordinele de protecție provizorii „domestice” fiind foarte des întâlnite în practică. Ceea ce au făcut, de fapt, guvernanții noștri acum a fost „extinderea” aplicării acestor dispoziții legale și la situațiile în care nu există o legătură de rudenie sau conviețuire între victimă și agresor.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
31 Iulie 2024, 08:50

FC Bihor va debuta în Liga a 2-a, sâmbătă, de la ora 18, pe teren propriu

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Meciul de debut al echipei FC Bihor Oradea în sezonul 2024-2025 al campionatului Ligii a 2-a va avea loc sâmbătă, 3 august, de la ora 18, şi nu de la ora 11, cum era programat iniţial.

Clubul FC Bihor a fost anunțat marţi seara de această modificare orară. 

Ora de start a jocului de la Oradea a fost modificată întrucât jocul din Superligă de la Botoşani, dintre echipa locală şi FCSB, programat iniţial de la ora 22, a fost amânat, iar jocul celor de la Farul Constanţa, cu Poli Iaşi, a fost mutat de la ora 19 la ora 21, astfel, în intervalul orar 18-20 a apărut un loc liber pentru televiziuni, astfel ca a fost modificată ora de începere a meciului de la Oradea din Liga 2, dintre FC Bihor şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu. 

Clubul FC Bihor şi-a anunţat deja fanii pe canalele oficiale de comunicare (site şi Facebook), cu mesajul: „Astfel, aşteptăm suporterii noştri alături de echipa noastră întru-un număr cât mai mare sâmbătă, de la ora 18, în jocul de la Stadionul Iuliu Bodola, în compania celor de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu”.

După cum mai precizează clubul orădean, biletele vor fi puse în vânzare de miercuri. Acestea vor putea fi achiziţionate şi de la casa de bilete a Stadionului Iuliu Bodola, miercuri între orele 15-18, vineri între orele 9-11 şi 15-18, dar şi sâmbătă, în ziua jocului.

Vă reamintim că noua ediţie a campionatului Ligii a 2-a la fotbal, care va regăsi la start şi echipa orădeană, va debuta în acest weekend, exact pe data de 3 august. 

Sâmbătă, în prima zi a etapei I, de la ora 11, vor avea loc şase jocuri, iar de la ora 18, meciul dintre FC Bihor Oradea şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Jocul formaţiei orădene va fi televizat. Cel mai probabil va fi transmis de unul dintre canalele de sport ale Digi. Informația va fi comunicată în aceste zile. 

De asemenea, jocul programat sâmbătă de la ora 11, la Focşani, va fi transmis online, pe canalul de YouTube FRFTV.

Programul complet al rundei inaugurale din sezonul 2024-2025 a Ligii a 2-a la fotbal:

Sâmbătă, 3 august, ora 11:00
CSC Dumbrăviţa – Metalul Buzău
CSM Focşani – AFC Câmpulung Muscel (FRFTV)
CSM Slatina – FC Voluntari
Concordia Chiajna – CS Afumaţi
CS Mioveni – Unirea Ungheni
Metaloglobus Bucureşti – Chindia Târgovişte

Sâmbătă, 3 august, ora 18:00

FC Bihor Oradea – Viitorul Pandurii Târgu Jiu (TV)

Duminică, 4 august, ora 17:00
FK Miercurea Ciuc – Ceahlăul Piatra Neamţ (TV)

Marți, 6 august
Ora 18:30 CSM Reşiţa – FCU Craiova (TV)
Ora 21:00 Steaua Bucureşti – Campionii FC Argeş (TV)

Amânat pentru o dată încă nestabilită
Corvinul Hunedoara – CSC Şelimbăr

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON