URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 18 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Indiscutabil că piețele volante din Oradea au succes. Poate și pentru că tradiționalele piețe încep să dispară, Nufărul și Ioșia fiind deja două mari cartiere lipsite de așa ceva. Pe de altă parte, nici piețele care au mai rămas încă în picioare nu sunt întotdeauna pe placul mușteriilor. Mare parte dintre țăranii care vând în Rogerius sau la Cetate nu sunt decât niște reselleri, adică revând cu un preț mai mare marfa adusă de la West Market...
Zic şi eu
Adrian Cris
Controversele asupra Inelului Metropolitan de Nord al Oradiei au revenit în actualitate, așa cum era de așteptat, după ce în campania pentru alegerile locale un grup de proprietari din Podgoria și Paleu au organizat nu mai puțin de 5 proteste, lacom instrumentate politic de USR și PSD.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?










De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
O asemenea reglementare exista și înainte, însă doar cu privire la cazurile de violență familială (sau domestică, cum îi spunea actul normativ), ordinele de protecție provizorii „domestice” fiind foarte des întâlnite în practică. Ceea ce au făcut, de fapt, guvernanții noștri acum a fost „extinderea” aplicării acestor dispoziții legale și la situațiile în care nu există o legătură de rudenie sau conviețuire între victimă și agresor.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
14 Septembrie 2024, 14:44

Ce mai face Daiana Prodan, concurenta din Oradea la „Insula iubirii”: S-a despărțit de iubit și a primit rolul principal într-un serial pe Netflix

Ce mai face Daiana Prodan, concurenta din Oradea la „Insula iubirii”: S-a despărțit de iubit și a primit rolul principal într-un serial pe Netflix (sursa foto: Daiana Prodan / Instagram)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Daiana Prodan, fostă concurentă a emisiunii TV „Insula iubirii”, a dat lovitura: ea și-a anunțat fanii de pe TikTok că a primit rolul principal într-un serial ce va apărea pe Netflix, dar fără a putea oferi și alte detalii.

Într-o înregistrare live pe rețeaua de socializare, Daiana a anunțat că va interpreta un personaj pe nume Lexa, într-o producție plină de scene de acțiune, scrie cancan.ro.

„Da, am luat rolul. Nu pot să vă spun mai multe, pot să vă spun că este un serial pe Netflix cu mașini și pot să vă spun că mă cheamă Lexa în serial. Este un serial românesc și am luat rolul principal”, a declarat Daiana.

Pe de altă parte, tânăra originară din Zalău locuiește în continuare în Oradea, însă singură, pentru că, după încheierea emisiunii, s-a despărțit de iubitul ei Rareș Petre.

Cei doi au venit împreună din Thailanda, la finalul emisiunii de la Antena 1 spunând că vor să rămână un cuplu. De asemenea, în această vară au fost împreună în vacanță în Grecia, dar ulterior ceva s-a întâmplat, iar relația s-a rupt.

Motivul despărțirii nu a fost anunțat de niciunul dintre cei doi și, de altfel, nici n-au vorbit public despre faptul că nu mai sunt un cuplu. Cancan.ro scrie însă că, după întoarcerea acasă, aceștia ar mai fi urmărit imagini din emisiune și s-ar fi certat iremediabil.

Daiana i-ar fi cerut lui Rareș să se mute din apartamentul din Oradea în care ei stăteau în chirie și, mai scrie sursa citată, acesta nu s-ar fi împotrivit.

Odată cu participarea la Insula Iubirii, Daiana Prodan a căpătat multă popularitate în mediul online. Tânăra, care lucra într-un local din pasajul Vulturul Negru, a ajuns să fie urmărită de peste 100.000 de persoane doar pe Instagram. De asemenea, este constant live pe TikTok, iar internauților le place să comunice cu ea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
#georgemarian >>>
Bihoreanul are, ca o adevărată gazetă de partid ce este, și rolul de a ridica moralul birtinezilor, dezamăgiți de performanțele politrucilor naționali ai PNL, dependenți existențial de PSD. Iar pentru asta, le dă știri cu pornoșag, ca să le stimuleze dreapta împotriva stângii.
Postat 15 Septembrie 2024, 08:09 de KP
Chiar de stiri din astea...
...au nevoie romanii, cu cine se plimba prin fundu gol la TV sau pe TikTok? Și faptul că jurnaliștii cunosc toate emisiunile de 2 lei de la TV care nu promovează inteligența ba din contră, arată totuși "capacitatea creativă" a lor. În loc să trateze / prezinte probleme stringente și reale pt români articolele ajung să trateze nimicuri și ele însele sunt de nimic. Zicea un cioban amărât: "Românii stau pe tiktok și se uită la telenovele iar străinii ne fură țara bucată cu bucată!" Însăși sursa (cancan) arată nivelul "academic" de presă! Tot surse din astea ați trecut și în lucrarea de licență? Nu mai promovați toate nulitățile care fac bani din prostituție fizică, morală sau intelectuală!
Postat 14 Septembrie 2024, 21:40 de georgemarian
Netfix face în România și Bulgaria filme ieftine.
Iar România face alte economii, prin împrumuntarea de actori și actrițe fără experiență ... din seria celor de pe videochat-uri.
Postat 14 Septembrie 2024, 20:26 de KP
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4662 RON
  • 1 EUR = 4.9738 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON