URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 03 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Ce destin frământat a avut terenul de lângă Aquapark. Când acolo s-a lansat proiectul Mecena, pastorul Tokes Laszlo a făcut scandal pentru că banii ungurimii au fost deturnați cu sprijin politic din Ungaria. Cum necum pe vremea mandatului lui Ilie Bolojan terenul a fost vândut cu 900.000 de euro magnatului Alexandru Mudura junior, care s-a angajat să facă acolo un hotel ba chiar și un centru de afaceri.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Cum să aibă magistrații vreun respect pentru cetățenii țării, justițiabili sau doar contribuabili, când arată dispreț până și față de instituțiile ei și de aleșii lor? Joia trecută, membrii Consiliului Județean Bihor și cei ai Consiliului Local Oradea au fost nevoiți să accepte rezilierea unui parteneriat încheiat în decembrie 2022 cu Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea al cărui scop viza sprijinul celor două administrații locale pentru ca Procuratura să aibă, pe bani europeni, un nou sediu. 
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul este o boală cu o evoluție lentă și silențioasă, dar hiperglicemia cronică determină o serie de probleme de sănătate, uneori foarte grave. Supravegherea medicală continuă este foarte importantă, descoperindu-se factorii de risc și cei agravanți precum și bolile asociate (hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare, obezitatea), toate acestea cu scopul instituirii unui tratament adecvat.
30 Iunie 2024, 10:16

Aţi văzut-o pe Maria? O adolescentă de 14 ani din Bihor a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Poliţiştii fac un apel către bihorenii care au văzut-o pe o adolescentă de 14 ani, Maria Roxana Cheregi, dată dispărută de familie, să sune la 112. Ea a plecat de acasă în noaptea de sâmbătă spre duminică şi nu s-a mai întors.

În aceeași noapte familia îngrijorată a anunţat Poliţia Bihor.

"La data de 30 iunie 2024, la ora 03.00, poliţiştii Secţiei nr.3 de Poliţie Rurală Biharia au fost sesizaţi, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor prin SNUAU 112, de la familia unei minore, de 14 ani, din localitatea Sârbi, judeţul Bihor – CHEREGI MARIA ROXANA, că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu, în cursul nopţii de 30 iunie a.c. în jurul orei 01.00 şi nu a mai revenit", se arată în informarea transmis de Poliţia Bihor.

Aceasta a mai fost plecată voluntar de la domiciliu, în repetate rânduri, revenind de fiecare dată sau fiind găsită de poliţişti.

Maria are o înălţime 1,65 m, greutate aproximativ 45 de kg., constituţie atletică, faţă ovală, ochi negri, ten deschis, păr negru.

Când a plecat de acasă, ea era îmbrăcată cu tricou negru, pantaloni scurţi, negri cu gri, şlapi negri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţie în legătură cu adolescenta sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze la 112.

"Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!", au mai transmis reprezentanţii Poliţiei Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6462 RON
  • 1 EUR = 4.977 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON