URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 28 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu cred că există un cetățean care ar dori să-și vadă casa distrusă numai pentru că acolo trebuie să treacă un drum ori să se facă un pasaj sau un sens giratoriu. Și chiar dacă sumele oferite drept despăgubire sunt generoase, ceea ce nu e cazul la scârțara Primărie Oradea, tot mai rămâne disconfortul de a-i scoate pe oameni din rutina zilnică.
Zic şi eu
Adrian Cris
Afirmația ar putea să pară scandaloasă, însă chiar cred - și încerc să și argumentez - că bihorenii, cel puțin, au cu cine vota. Da, ofertele de candidaturi, și pentru Parlament, și pentru Președinție, sunt pestrițe tare, dar însăși varietatea lor face imposibil ca alegătorilor să nu le fie pe plac una sau alta dintre ele.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum arătam săptămânile trecute, în sistemul de drept românesc accesul la justiție, cu unele excepții, nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să vâri, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
26 Octombrie 2024, 10:58

Accident cu 3 mașini în Sudrigiu: O autospecială a Poliției Bihor a ajuns în șanț, iar un polițist a fost rănit. Vezi în ce condiții! (FOTO/VIDEO)

Accident cu 3 mașini în Sudrigiu: O autospecială a Poliției Bihor a ajuns în șanț, iar un polițist a fost rănit. Vezi în ce condiții! (FOTO/VIDEO) Montaj foto, capturi TikTok
Accident cu 3 mașini în Sudrigiu: O autospecială a Poliției Bihor a ajuns în șanț, iar un polițist a fost rănit. Vezi în ce condiții! (FOTO/VIDEO) captură TikTok
Accident cu 3 mașini în Sudrigiu: O autospecială a Poliției Bihor a ajuns în șanț, iar un polițist a fost rănit. Vezi în ce condiții! (FOTO/VIDEO) captură TikTok
Accident cu 3 mașini în Sudrigiu: O autospecială a Poliției Bihor a ajuns în șanț, iar un polițist a fost rănit. Vezi în ce condiții! (FOTO/VIDEO) captură TikTok
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un polițist a fost rănit, iar trei mașini au fost avariate, în urma unui accident produs vineri după amiază în zona localității bihorene Sudrigiu.

O filmare postată vineri pe TikTok (video jos) arată un autoturism Dacia Duster purtând însemnele Poliției în șanț, în timp ce un alt autoturism, vizibil avariat în partea din față, era oprit pe șosea.

Sursele BIHOREANULUI spun că în eveniment au fost implicate de fapt 3 autoturisme, iar accidentul s-a produs după ce o mașină a intrat pe contrasens, izbind o a doua mașină, iar cea din urmă a intrat în mașina de Poliție, pe care a proiectat-o în șanț.

Un polițist a fost rănit în urma incidentului. 

Din fericire, rănile suferite de acesta nu au fost grave.

În caz a fost deschis un dosar penal, iar polițiștii continuă ancheta pentru a stabili împrejurările concrete ale evenimentului rutier.

UPDATE: Reacția Poliției Bihor

Printr-un comunicat transmis sâmbătă, Poliția Bihor explică felul în care s-a produs accidentul.

Conform informării, semnate de purtătoarea de cuvânt, comisar șef Alina Fărcuța, accidentul a fost anunțat la 112 vineri la ora 14.25 și s-a petrecut pe drumul județean 763, în afara localității Sudrigiu.

„Din cercetările efectuate la fața locului, de polițiștii Biroului Rutier Beiuș, s-a constatat că, un bărbat de 34 de ani, din comuna Buntești, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția Sudrigiu - Pietroasa, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus, din sens opus, de un bărbat de 53 de ani, din municipiul Beiuș, județul Bihor. 

Cel de-al doilea autoturism ar fi fost proiectat pe sensul opus, unde ar fi intrat in coliziune cu o autospecială de poliție, condusă de un bărbat de 29 de ani, din municipiul Beiuș, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, iar din impact, autospeciala ar fi fost proiectată în șantul din partea dreapă a directiei de deplasare Sudrigiu - Pietroasa.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 29 de ani, care conducea autospeciala poliției, a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital”, explică informarea.

Toți șoferii implicați au fost testați cu aparatul etilotest, acesta indicând că nu au consumat băuturi alcoolice.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Beiuș, sub coordonarea unui procuror, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
12 Comentarii
KP
Într-un comentariu spui ca bolidul de Politie a depășit si a intrat in mașină, apoi ca autospeciala Politiei stationa. Arata unde martorii au declarat ce declari tu.
Postat 27 Octombrie 2024, 12:58 de Sandu2100
#Sandu, bolovanul de serviciu.
Scrie și Bihoreanul că se cercetează (încă) toate cauzele. Asta se numește "semn de întrebare" privind ce s-a întâmplat de fapt. Mâine dimineața însă va apărea și raportul oficial, pe masa chestorului IPJ Bihor. Din acesta se desprinde, printre altele, faptul că autospeciala poliției circula pe aceeași direcție de mers cu mașina (șoferul) care a provocat accidentul. Unii martori însă au declarat că autospeciala nu circula, ci staționa parțial pe carosabil în loc nepermis, obturând vizibilitatea față de sensul opus și determinând șoferul care a provocat accidentul, să depășească fără să se asigure. Așadar, vinovat atât șoferul grăbit căt și polițistul care a oprit autospeciala într-un loc nepermis.
Postat 27 Octombrie 2024, 09:38 de KP
#Sandu, disperatul.
Legătura între Bolojan și piramide, cu sau fără extratereștri, este de cauzalitate. Iar efectul ești chiar tu, un cap pătrat ... atât din față cât și din profil.
Postat 27 Octombrie 2024, 08:43 de KP
KP
" Măcar Bihoreanul lasă loc de întors și lasă în articol niște semne de întrebare. " unde sunt semnele alea de intrebare ???? Daca le dibuiesti tu, macar justifică.
Postat 26 Octombrie 2024, 22:21 de Sandu2100
KP
Si marmota invelea ciocolată așai :::::)))))) Dar ce zici despre recentele descoperiri de la piramidele din Peru, e extratereștrii ? si daca da, care e legatura lor cu Bolojan :::::::)))))))
Postat 26 Octombrie 2024, 21:41 de Sandu2100
Sandu mincinosul.
Minte IPJ ... martori sunt cei implicați, care trebuie să tacă, dacă vor să mai aigă permis. Minte Sandu, pentru că fiind un obscur informator al milițienilor, nu vrea să-și taie indemnizația lunară de turnător. Măcar Bihoreanul lasă loc de întors și lasă în articol niște semne de întrebare.
Postat 26 Octombrie 2024, 19:28 de KP
KP
Scrie clar in articol ca nu politistul a intrat in depășire, și tu spui " în mod sigur cea reală ... ce l-a apucat pe polițist să-l depășească pe al doilea " deci minți ca de obicei.
Postat 26 Octombrie 2024, 15:01 de Sandu2100
Nu stiu cine a fost vinovat...
Dar pe ruta Oradea-Cristior este dezastru!!!Ăia n-au curbe fara vizibilitate, n-au linie continuă, în concluzie n-au reguli, singura regulă este "regula junglei". Majoritatea sălbaticilor sunt cu nr de BH, deci!?
Postat 26 Octombrie 2024, 14:32 de Maikeltroll
Sandu ...
Nu te duce capul la nimic. Nu ai nici cea mai elementară vedere în spațiuvși timp. Te uiți la niște poze cu evenimente rutiere și crezi că ești pe un site de desene animate.
Postat 26 Octombrie 2024, 14:09 de KP
KP
Bă chiar că ai o problemă mentală
Postat 26 Octombrie 2024, 13:39 de Sandu2100
Vrăjeală milițienească.
Adică unu intră pe sensul opus și îl pocnește pe altul care circula normal. Ăsta de-al doilea e proiectat pe sensul opus, adică pe sensul pe care circula inițial primul, lovind mașina poliției. Hai, serios ... ce căuta mașina polițistului în fundul primului ar fi o variantă. A doua însă, în mod sigur cea reală ... ce l-a apucat pe polițist să-l depășească pe al doilea, cel lovit, ca să-l sperie atât de tare pe primul, zis vinovat, încât acesta să nu aibă ce face decât să evite "bolidul" polițienesc ce i-a apărut în față, trăgând tare spre stânga și să lovească pe cel depășit de milițianul cu carnetul luat la fără frecvență. Problema celor de la IPJ Bihor este că ei au impresia că sunt deștepți și spectatorii o să-i creadă. Niciodată n-am mai văzut atâtea detalii, date într-un accident încă în cercetare ... pe principiul "cine se scuză, se acuză".
Postat 26 Octombrie 2024, 13:02 de KP
Horror
Am fost recent pe sectorul de drum Oradea - Sudrigiu. Nu sunt un sofer de duminica care circula cu 70 km/h in afara localitatii dar pe acest drum zici ca eram intr-un concurs continu cu masinile care veneau din spate. Depasiri care mai de care, liniile continue parca nici nu erau marcate, indicatoarele parca erau puse doar asa pt, "fraieri" reduceam in localitate la 60-70km/ ora eram blituit frate, mai apoi depasit. Si sa vezi minunea cand in doua localitati era radar, baietii din sens opus veneau cu blitul, "mieluseii" trecau de radar cu 40 la ora, dupa care incepeau concursul din nou. Cei care conduceti asa ce faceti, daca nenorociti o familie? Ce faceti cu cele 5-10 minute castigati pe drum? Zilnic sunt postate asemenea accidente, care mai decare, chiar nu invatati nimic din ele?
Postat 26 Octombrie 2024, 12:18 de Hoppmester
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5955 RON
  • 1 EUR = 4.9732 RON
  • 1 HUF = 0.0123 RON