URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 03 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Ce destin frământat a avut terenul de lângă Aquapark. Când acolo s-a lansat proiectul Mecena, pastorul Tokes Laszlo a făcut scandal pentru că banii ungurimii au fost deturnați cu sprijin politic din Ungaria. Cum necum pe vremea mandatului lui Ilie Bolojan terenul a fost vândut cu 900.000 de euro magnatului Alexandru Mudura junior, care s-a angajat să facă acolo un hotel ba chiar și un centru de afaceri.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Cum să aibă magistrații vreun respect pentru cetățenii țării, justițiabili sau doar contribuabili, când arată dispreț până și față de instituțiile ei și de aleșii lor? Joia trecută, membrii Consiliului Județean Bihor și cei ai Consiliului Local Oradea au fost nevoiți să accepte rezilierea unui parteneriat încheiat în decembrie 2022 cu Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea al cărui scop viza sprijinul celor două administrații locale pentru ca Procuratura să aibă, pe bani europeni, un nou sediu. 
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul este o boală cu o evoluție lentă și silențioasă, dar hiperglicemia cronică determină o serie de probleme de sănătate, uneori foarte grave. Supravegherea medicală continuă este foarte importantă, descoperindu-se factorii de risc și cei agravanți precum și bolile asociate (hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare, obezitatea), toate acestea cu scopul instituirii unui tratament adecvat.
30 Iunie 2024, 19:51

A uitat să tragă frâna de mână pe un bulevard din Oradea. Maşina a traversat patru benzi şi s-a oprit în... parcare (VIDEO)

A uitat să tragă frâna de mână pe un bulevard din Oradea. Maşina a traversat patru benzi şi s-a oprit în... parcare (VIDEO) montaj foto: capturi Youtube
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Noroc incredibil pentru un şofer care a oprit cu maşina la o spălătorie de covoare de pe Bulevardul Ştefan cel Mare din Oradea. Omul a plecat fără să tragă frâna de mână, iar autoturismul a pornit cu spatele, a traversat toate cele patru benzi fără să fie lovit de un alt vehicul, oprindu-se în final în singurul loc de parcare liber din partea opusă a bulevardului. 

În înregistrarea realizată de un alt participant la trafic, în faţa căruia s-a derulat incredibila scenă, se vede cum maşina porneşte cu spatele de pe o parte a şoselei, traversează toate cele patru benzi pe care circulă maşini şi nimereşte în unicul loc rămas liber din parcarea din partea opusă.

Aici, autoturismul - care are numere de înmatriculare maghiare - loveşte de câteva ori bordura cu spatele, iar apoi se opreşte. 

Filmarea a fost postată pe conturile de Tiktok şi Youtube ale unui artist orădean, Dacian de la Oradea, cântăreţ de muzică de petrecere.

"Ce-ai făcut Bobiţă? N-ai tras frâna de mână", a comentat artistul în postarea de pe Tiktok, care a devenit virală, stârnind sute de comentarii haioase.

"Ăsta parchează mai bine decât mine", "Nici şoferul nu o parca mai bine", "A parcat mai bine decât nevastă-mea", "Doresc să cumpăr această maşină, rog proprietarul să-mi dea mesaj", "Deci nu doar Tesla poate parca singură...", sunt doar câteva din aceste comentarii. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6462 RON
  • 1 EUR = 4.977 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON