URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 06 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Cred că mai toată lumea a auzit de concitadinul nostru George Haber, ajuns în Sillicon Valley, unde a făcut o frumoasă carieră în IT. De câte ori are ocazia, vine în țara natală și deapănă, cu mult umor și competență, experiențele fascinante acumulate într-o viață de om. Așa a făcut și săptămâna trecută, când la IQ Digital Oradea Summit, o manifestare de mare calitate, ne-a povestit despre planurile sale de viitor.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vinerea trecută, în dimineața când Administrația Fondului de Mediu a lansat sesiunea pentru depunerea cererilor în Programul Casa Verde, pentru finanțarea instalării de panouri fotovoltaice și, în premieră, și a dotării cu acumulatori, am simțit gustul frustrării. Nu al invidiei față de cei care le-au înregistrat în mai puțin de 2 minute (am prieteni care au reușit), ci al frustrării că n-am priceput unde am greșit...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, așa cum arătam săptămâna trecută, accesul la justiție, cu unele excepții, nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, în prealabil trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
08 Iulie 2024, 21:05

Waves Festival începe vineri în Băile 1 Mai. Programul complet al acestei ediții

Waves Festival începe vineri în Băile 1 Mai. Programul complet al acestei ediții Sursa foto: Waves Festival / Facebook
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cea de-a treia ediție a Waves Festival din stațiunea Băile 1 Mai începe vineri și va fi deschisă de DJ-ul german Tujamo, un obișnuit al marilor festivaluri de muzică electronică. Printre artiștii care vor urca pe scena de la Ștrandul cu Valuri din stațiune se mai numără Rareș Mariș, Erika Isac, La Familia, Grasu XXL sau DJ-iţa belgiană Mattn.

Anul acesta, organizatorii au pregătit, pe lângă zone de relaxare, food trucks şi alte facilităţi, pentru a le oferi participanţilor o experienţă completă de festival, şi o a doua scenă numită "Sunrise Stage".

În programul complet publicat luni pe pagina de Facebook a Waves Festival apare că distracţia va începe de la ora 17 pe scena Sunrise, iar mai târziu, de la ora 19:30 va apărea pe Main Stage primul DJ care va încălzi atmosfera. 

Waves Festival 2024 Program

Mai apoi, vor urca pe scenă trapperii Tussin şi Oscar, urmaţi de DJ-ul italian Simone Vitullo alături de Adrian Şaguna.

De la ora 23:30 este programat live set-ul lui Tujamo, care va dura o oră şi jumătate, conform programului. 

Sâmbătă, în cea de-a doua zi de festival, pe scena principală va avea loc o prezentare de modă a MC Elite Academy, iar mai târziu vor cânta Rareş Mariş şi Erika Isac, dar vor pune muzică şi Mattn sau Pascal Junior.

Waves Festival 2024 Program

Pentru microbişti, organizatorii au pregătit pe scena Sunrise, duminică, în ultima zi de festival, de la ora 22, vizionarea finalei Campionatului European de fotbal.

Tot duminică vor cânta, printre alţii, La Familia sau Grasu XXL.

Waves Festival 2024 Program

După cum BIHOREANUL a mai scris, organizatorii le recomandă viitorii petrecăreţi să meargă din timp la Ştrandul cu Valuri şi să aibă pregătit un act de identitate pentru a nu se forma cozi. Minorii până la 10 ani pot intra gratuit, cu condiția să fie însoţiţi de părinți sau tutori, cu bilete valide.

De asemenea, minorii de până la 14 ani trebuie să fie însoţiţi de un părinte sau un reprezentant legal, iar cei între 15 şi 18 ani trebuie să prezinte un acord parental.

De amintit că evenimentul va fi "cashless", adică se vor încărca brăţările speciale şi vor fi folosite pentru plata oricărei achiziţii în cadrul festivalului.

Biletele s-au pus în vânzare pe platforma livetickets.ro, în mai multe variante. Un tichet de acces general pentru toate cele trei zile ale festivalului costă 219 lei, iar pentru adolescenţii cu vârste sub 18 ani, acelaşi tip de tichet costă 169 lei. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
redactia
unde e sandu2100?ne e deja dor de el.sper sa nu se sparga complet pe la vreun festival de gen.PNL ar fi daramat sa piarda un luptator atat de marcant
Postat 09 Iulie 2024, 16:38 de florea
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5085 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON