URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 08 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Iată că, în sfârșit, contraselecția practicată la PNL de primul schior al țării începe să dea roade. Cum cifrele arată că blândul general Ciucă stă în sondaje pe undeva în marja de eroare a acestora, liberalii s-au trezit că nu e prea sănătos să mergi la război cu declarația de capitulare gata semnată. Și acum umblă după persoane cât de cât frecventabile...
Zic şi eu
Adrian Cris
Mai mult de jumătate dintre comunele bihorene se laudă cu săli și terenuri de sport, ba și cu capele prin cimitirele sătești, făcute cu sute de milioane de lei încă din epoca lui Adrian Năstase, apoi din răposatele programe naționale de dezvoltare locală PNDL 1 și PNDL 2, gestionate de Elena Udrea și Liviu Dragnea, iar în ultimii trei ani și din Programul Național de Investiții Anghel Saligny.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cum vi se pare decizia municipalității de a investi 400.000 de euro într-un concert Andrea Bocelli la Oradea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat, la sfârșitul lunii iunie a fost publicată în Monitorul Oficial o ordonanță de urgență prin care se modifică semnificativ prevederile codului rutier. Modificări importante au fost aduse și cu privire la suspendarea dreptului de a conduce dacă fapta a fost urmărită ca infracțiune, însă procurorul a dispus clasarea cauzei, situație la care am să mă refer aici...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
11 Iulie 2024, 20:44

Waves Festival 2024: Ultimele pregătiri pentru un weekend plin de muzică și distracție (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Organizatorii Waves Festival pun la punct ultimele detalii pentru ediţia din acest an care va avea loc de vineri până duminică la Ştrandul cu Valuri din Băile 1 Mai. Fanii muzicii electronice îi vor putea vedea, printre alții, pe Tujamo, Mattn sau Mahony, dar vor urca pe scenă și rapperi ca Grasu XXL, Sișu și Puya, adică „La Familia”. 

Joi după-amiaza, cu o zi înainte de deschiderea oficială a celei de-a treia ediţii a festivalului, organizatorii şi echipele lor lucrau intens pentru a pregăti deschiderea festivalului, mai ales că în acest an suprafaţa pe care se desfășoară s-a mărit.

Astfel, a fost amenajată o nouă scenă numită Sunrise, pe care vor urca DJ locali, dar şi o zonă dedicată copiilor, cu mini-parc de distracții.

„Am vrut să dăm o şansă tinerilor DJ locali şi am creat o nouă scenă. Anul acesta ne-am extins, am făcut nişte alei şi am amplasat scena a doua mai departe de scena principală. Am creat şi zona pentru copii şi am dublat zona de vendori”, a spus Tiberiu Voiț, unul dintre organizatori. 

Pentru această ediţie, scena principală este mult mai mare faţă de cea de anul trecut şi a fost creată şi o zonă VIP mai generoasă, gestionată de OUT by Intense, unde vor avea loc şi after-party-uri.

La fel ca toate marile festivaluri, şi la Waves petrecăreţii trebuie să îşi depună bani pe o brățară specială, la două standuri anume create și numite Top-up Point. Apoi, cu brățara respectivă, participanții își vor putea cumpăra mâncare sau băutură de la food truck-urile amplasate la Ștrandul cu Valuri. 

„Noi am pornit cu paşi mici şi tot aşa vrem să continuăm. Punem foarte mult accent pe vizual, ne dorim ca totul să arate bine. Chiar şi vendorii îi alegem după cum arată rulotele lor şi produsele lor. Vrem să fie un festival emblematic pentru zonă", a adăugat organizatorul, care a mai menţionat că pregătirile pentru acest festival au început cu aproape un an în urmă.

Cei care vin cu maşinile au la dispoziţie în zonă o parcare de câteva sute de locuri, însă OTL a anunţat că programul curselor, pe linia 512, va fi prelungit până la ora 3 noaptea, pentru festival, iar biletele se vor putea cumpăra de la şofer, la urcarea în autobuz, astfel că oamenii sunt încurajaţi să îşi lase maşinile acasă. 

Până în prezent, s-au vândut aproximativ 3.500 de bilete, iar organizatorii cred că altele vor fi cumpărate în aceste zile.

Porţile de intrare la Waves Festival se deschid, în fiecare zi, la ora 17.

Biletele sunt disponibile online în mai multe categorii, inclusiv biletele de o zi, recent puse în vânzare la preţul de 100 lei pentru acces general. Un abonament pentru toate cele trei zile costă 219 lei. 

Organizatorii îşi doresc ca festivalul să devină unul dintre cele mai atractive din regiune, iar la finalul ediţiei din acest an, Waves Festival va începe imediat pregătirile pentru ediţia din 2025. 

După cum BIHOREANUL a mai scris, prima zi de festival îi va aduce, printre alţii, pe scena Ştrandului cu Valuri pe Tujamo, Tussin, Oscar sau Simone Vitullo, iar în următoarele zile vor ajunge la Waves Festival Grasu XXL, La Familia, Erika Isac, Regard, Vladimir sau Pascal Junior.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4799 RON
  • 1 EUR = 4.9711 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON