URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 20 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
A fost o perioadă în care tramvaiul a intrat în dizgrație, nu doar la noi, ci cam peste tot în Europa. Și în Oradea am pierdut linii importante, pentru că e mult mai ușor să tragi un asfalt peste șine decât să deschizi trasee noi, care presupun săpături, traverse, muncă multă.
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională a admis o contestație formulată de doi cetățeni și a anulat o Decizie a Biroului Electoral Central prin care se dispusese înregistrarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României a doamnei Diana Ivanovici Șoșoacă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
20 Octombrie 2024, 16:00

Un fost șef al Arestului Central din București aduce la Oradea întâmplări ale unor deținuți, printre care și VIP-uri

Un fost șef al Arestului Central din București aduce la Oradea întâmplări ale unor deținuți, printre care și VIP-uri Tudor Marian, autorul cărții "Dincolo de porțile rușinii" / foto Facebook
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un fost șef al Arestului Central din București își va lansa joi, la Muzeul Țării Crișurilor din Oradea, cartea „Dincolo de porțile rușinii”, ce adună întâmplări reale ale celor arestați, printre care se numără și figuri cunoscute publicului.

Evenimentul este cu intrare liberă şi va avea loc de la ora 17 în sala de conferinţe a MŢC.

Cartea, publicată anul acesta la Curtea Veche Publishing, aduce în atenţie întâmplări reale din aresturile Poliţiei Capitalei, din perioada 2010-2011, şi momentele petrecute în detenţie ale unor traficanţi de droguri şi arme, criminali sau oameni de afaceri, figuri publice, ca de pildă Sorin Ovidiu Vîntu, Dinel Staicu, Nicolae Popa sau Dan Diaconescu.

Evenimentul va fi deschis de istoricul Gabriel Moisa, managerul Muzeului Ţării Crişurilor.

Marian Tudor va oferi publicului orădean detalii despre experienţele care au inspirat volumul, urmate de o sesiune de întrebări şi autografe. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5778 RON
  • 1 EUR = 4.972 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON