URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 29 IUNIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Imediat după Revoluție, din punct de vedere cultural, Oradea a intrat în Evul Mediu. Banii, atâți câți erau pe la Primărie, se împărțeau după criterii strict politice. Veneau udemeriștii cu ONG-urile lor, pediștii la fel, mai pupau ceva bănet pesediștii și liberalii și cu asta, gata. Când a ajuns Bolojan la Primărie s-a trecut în extrema cealaltă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ați votat la alegerile locale și europarlamentare?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul zaharat se definește ca un exces permanent de zahăr în sânge, adică hiperglicemie cronică, determinată de o rezistență progresivă a organismului la acțiunea insulinei, un hormon produs de către pancreas (care face să scadă glicemia).
03 Iunie 2024, 12:29

Un bărbat a căzut de la etajul 9 în cartierul Luceafărul din Oradea, după ce a amenințat zeci de minute că se aruncă în gol! (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

A fost agitație, luni, la prânz, în Cartierul Luceafărul din Oradea, unde un bărbat a amenințat timp de zeci de minute că se aruncă de la etajul 9 al unui bloc și până la urmă și-a găsit sfâșitul pe caldarâm... Momentul șocant a fost surprins de fotoreprterul BIHOREANULUI. Atenție, detalii și imagini care vă pot afecta emoțional!

Bărbatul a fost şi cel care a sunat la 112. "În jurul orei 11.40, o persoană a sesizat 112, ameninţând că se aruncă de la etajul 9", a declarat, pentru BIHOREANUL, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crişana, locotenent-colonel Camelia Roşca.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, pompieri din cadrul Detaşamentului 1 Oradea, cu mai multe autospeciale de intervenție, inclusiv cu autoscară, respectiv cu o autospecială de intervenţie cu pernă de salvare şi un echipaj de terapie intensivă al SMURD Oradea.

În cartier au ajuns inclusiv echipaje de „mascați” din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Bihor. Primele forțe au fost imortalizate la fața locului cu câteva minute înainte de ora 12.

Forţele de ordine au încercat să negocieze cu bărbatul timp de zeci de minute. În plus, de la etajul 9, acesta a intrat în dialog cu niște persoane de la terasa vecină, cu care chiar a dat mâna.

Bărbatul a purtat mai multe convorbiri telefonice și, la un moment dat, nervos, a smuls plasa anti insecte de la ușa balconului și a aruncat-o de la etaj. A ieșit în mai multe rânduri în afara balustradei balconului și a amenințat că sare.

De jos se auzea cum individul striga la „mascații” din bloc, pregătiți să intervină să-i spargă ușa apartamentului, să o facă. Iar la oamenii din jur, strânși ca la circ, și la forțele de ordine de jos le striga să îl filmeze.

La un moment dat, bărbatul s-a lăsat prea mult în afara balustradei, ținându-se în mâna stângă, care pare că i-a cedat din cauza greutății corpului, și a căzut.

La ora 12:27, bărbatul s-a prăbușit între mașinile parcate, chiar sub ochii forțelor de intervenție și sub privirile îngrozite a zeci de martori. Polițiștii și pompierii abia începuseră să înconjoare zona cu o bandă alb-roșie.

Perna de salvare nu a mai fost desfășurată de pompieri.

Echipajele medicale au costatat pe loc decesul bărbatului, iar corpul acestuia a fost acoperit rapid.

UPDATE: Victima, un orădean

Potrivit unui comunicat al Poliției Bihor, victima este un bărbat de 48 de ani din Oradea.

Detalii, în articolele:

Primele informații ale Poliţiei Bihor în cazul bărbatului care a căzut de la etajul 9 în cartierul Luceafărul din Oradea

De ce nu au deschis pompierii perna de salvare în cazul băbatului care a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Oradea (FOTO)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
Nici unu nu știți nimic
Doar cei care am fost acolo știm ce sa întâmplat. Majoritatea vorbiți fără voi, doar să vorbiți. Și doi Lexy vine de la Alexandru dle Citizen, defapt de ce îmi bat capul cu un G....r ca tine?
Postat 04 Iunie 2024, 01:52 de Morometul
Nu-i KP
Ca încât mai comentează, dar vedem LUNI sau MARȚI.
Postat 04 Iunie 2024, 00:17 de Sandu2100
A plutit frumos
Nu am înțeles absolut de loc intervenția de doi bani a pompierilor!
Postat 03 Iunie 2024, 23:28 de Adrian1965
Lexy ??
Frumos nume de barbat roman.
Postat 03 Iunie 2024, 18:41 de Citizen
Numele lui a fost Lexy
Condoleanțe Familiei! Negoiță.
Postat 03 Iunie 2024, 16:33 de Morometul
Bau-Bau
Mascațiia veau rolul de sperietoare,. În cazul in care nu sarea individul, băieții intrau pebușă și...Bau! Se evitau rapoartele si procesele verbale. Multă scriptologie pentru baieții de la anchetă, și, dupa cum știm, scrisul merge greu. Negociatori ni s-au inventat incă. Sa ne amintim cazul celor doi tineri ucisi intr-um apartament ori Caracal.
Postat 03 Iunie 2024, 14:53 de PureStupidity
Nu a fost exercițiu, a fost situație reala, așa că, ghinion
Oameni buni, pernele nu se deschid decât la exerciții. La fel se ridica rapid si scările, furtunele se intind cu pocnet șamd În situații reale... Ghinion! Vor ieși câtia ofiteri cu grade multepurtator de cuvânt să ne explice că, defapt, intervenția e un succes. Se vor face avansări și la 48 de primaveri, pensiuță babanuță.
Postat 03 Iunie 2024, 14:48 de PureStupidity
Bataia.
Sper ca dupa ce a murit,l-au batut bine mascatii. Ca alt sens nu prea are prezenta lor acolo.
Postat 03 Iunie 2024, 14:21 de Citizen
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6516 RON
  • 1 EUR = 4.9768 RON
  • 1 HUF = 0.0125 RON