URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 13 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Principala temă de campanie la alegerile locale a fost traseul Inelului Metropolitan de Nord, care pângărește zona paradisiacă din cartierul orădean Podgoria. Acum, că alegerile s-au terminat, mă gândeam că liniștea se va lăsa peste chestiune, mai ales că au intrat în consultare publică trei variante de drum. Iată, însă, că a apărut un ONG care, prin vocea unei distinse doamne, declară că locuitorii din Podgoria și cei din Oșorhei nu sunt de acord cu nici una dintre propuneri...
Zic şi eu
Adrian Cris
De-o vreme, televiziunile de știri sunt toată ziua cu Bolojan în gură. Cu cât omul tace despre sine cu mai multă încăpățânare, cu atât mai abitir îl pomenesc ceilalți...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cum vi se pare decizia municipalității de a investi 400.000 de euro într-un concert Andrea Bocelli la Oradea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat, la sfârșitul lunii iunie a fost publicată în Monitorul Oficial o ordonanță de urgență prin care se modifică semnificativ prevederile codului rutier. Modificări importante au fost aduse și cu privire la suspendarea dreptului de a conduce dacă fapta a fost urmărită ca infracțiune, însă procurorul a dispus clasarea cauzei, situație la care am să mă refer aici...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
16 August 2024, 17:15

Tânără din Oradea, atacată în timp ce îşi plimba câinele. „M-a strâns de gât, a fugit pentru că am strigat” (VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O tânără din Oradea a povestit pe rețelele de socializare cum a fost atacată de un bărbat în timp ce îşi plimba câinele pe stradă, în zona Bulevardului Ştefan cel Mare. Ea a spus că agresorul a strâns-o de gât şi a încercat să o împingă într-un loc cu vizibilitate redusă, dar a fugit în final de teamă că va fi prins, după ce victima a început să strige după ajutor. Cazul se află în ancheta Poliţiei Bihor, care a deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. 

Victima se numeşte Bianca Popa, este cântăreaţă şi a povestit întreaga păţanie pe platforma Tik Tok. Incidentul ar fi avut loc miercuri seară, în jurul orei 21, iar bărbatul ar fi urmărit-o.

„Eu l-am auzit, dar nu m-am întors, putea fi oricine", a povestit Bianca în înregistrare. Abia când bărbatul a ajuns în dreptul ei şi a început să-i pună întrebări repetitive, dacă e căsătorită, dacă nu se teme să iasă singură pe stradă, noaptea, orădeanca şi-a dat seama că ar putea fi periculos. Aşa că, atunci când a sunat-o mama, să-i spună că vine să o însoţească la plimbare, i-a cerut să coboare cât mai repede. 

„Ţi-ai sunat prietenul”, ar fi fost replica bărbatului care se afla lângă ea şi care, deodată, s-a apropiat periculos, iar apoi s-a năpustit asupra ei, ameninţând-o că "nu vei mai putea suna la Poliţie".

Individul a început s-o strângă de gât şi să o împingă într-un gard, unde vizibilitatea era foarte redusă. „A sărit cu amândouă mâinile la mine-n gât, cu o putere foarte, foarte mare și am mers în spate din cauza forței cu care am fost împinsă vreo 4-5 pași. Am avut mare noroc că nu am căzut pe jos. Dacă era așa, nu mai aveam nicio șansă să mă apăr”, a povestit cântăreața. 

„M-a strâns de gât până m-am sufocat”, a adăugat ea. 

Tânăra a povestit că a încercat din răsputeri să-şi menţină echilibrul şi a reuşit chiar să-l zgârie, în timp ce striga disperată după ajutor. 

Abia atunci, speriat că va fi prins, bărbatul a luat-o la goană, abandonându-şi victima. Imediat, Bianca a sunat la 112, denunţând atacul asupra ei.

Problema, a explicat tot ea în postarea făcută, este că, în zona în care s-a petrecut atacul, nu sunt camere de supraveghere.

"Rog Primăria Oradea să se autosesizeze și să pună camere video în locurile unde se întâmplă astfel de incidente”, a mai spus ea, în înregistrare.

Reprezentanţii Poliţiei Bihor au confirmat, vineri, pentru BIHOREANUL că în caz s-au declanşat cercetări pentru loviri şi alte violenţe, însă autorul nu a fost, încă, identificat.

„Polițiștii Biroului pentru Combaterea Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au întocmit dosar penal în cauză și continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, în vederea identificării autorului și pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs fapta", a declarat, vineri, ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, agent şef Alin Laza. 

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
12 Comentarii
KP
Nu am ce text sa schimb, tot prostul vede diferenta.
Postat 18 August 2024, 12:00 de Sandu2100
Sanda XYZ ... nu fi toantă, că ne faci rău nouă liberalilor în general și partidului în special.
N-ai decât să compari Oradea cu Brașov, Cluj, Timișoara sau Sibiu. Dar a ne compara orașul cu Vaslui, este total nepotrivit pentru că avem pretenții mai mari, nu de a pune în balanță o urbe de top cu una care abia a scos capul din păpușoi. Că doar nu vrei să spui despre Oradea ... că doar cu Vaslui ar trebui să se compare și față de care ar trebui să se distanțeze !?! Așa că, nu fi prost și mai schimbă textul, dacă vrei să pari că ai mai mult de câțiva neuroni, care te ajută doar să duci lingura sau polonicul la gură.
Postat 18 August 2024, 08:37 de KP
KP
Încearcă la Vaslui, poate e mai sigur :::))))
Postat 17 August 2024, 18:32 de sandu1260
sanda2100
am crezut ca ti-a oferit partidul pe care il sustii PNL macar o mica vacanta la turcaletzi sa manance si gura ta all inclusive(adica si salmonela),
Postat 17 August 2024, 18:02 de florea
"a fost un adevarat dueel de viata si de moarte"
"ce caine frumos ai,ce caine frumos ai"." ptr mine aparatul vocal a fost pe primul loc ","deci omucidere".bai bianaca la Nucet poate sunt locuri ptr tine ,poate ai noroc si ne protejezi societatea de astfel dee incidente pe viitor
Postat 17 August 2024, 17:59 de florea
Oraș sigur și liniștit vs. Oraș în dezvoltare dinamică și zgomotos.
Orădenii fără alte variante, în afara deplasărilor obișnuite fintre casă și câteva destinații locale, își merită soarta ... au tot ales, din 2008 încoace, sensul vieții lor.
Postat 17 August 2024, 11:29 de KP
Florea
Numa un cioban poate face așa ceva, tu ai spus ca ai oi ::::::))))))
Postat 17 August 2024, 08:02 de Sandu2100
cum altfel au scris renumitzii daaca nu prin intetractiunii
Eminovici,Eliade,Cosbic....., toti acestia si-au creat cariere pe acest fel de povesti
Postat 16 August 2024, 19:51 de florea
ham ham
"binca" poate catzelul a atras individul si nu tu!te-ai gandit la asta
Postat 16 August 2024, 19:48 de florea
povesti erotice in "cel ma sigur oras din rromania"
"M-a strâns de gât până m-am sufocat",apoi cu oarecare constrangere ,el, preamaretul sa gandit sa isi faca o cafeea scurta,iar apoi subjugarea a continuat,unde el maretul isi expunea in fata mea cresterile bitcoin,dar tot odata ma umilea spunand-umi ca ,kakamala haris nu va fi niciodata prezedinta.dar eu valvoaie ,m-am ridicat dupa aceasta interactiune si am spus clar si rraspicat:femeile are drepturi
Postat 16 August 2024, 19:41 de florea
stiri explicite redactia BIHOREANUL
""M-a strâns de gât până m-am sufocat”"si virgula :"Individul a început s-o strângă de gât şi să o împingă într-un gard, unde vizibilitatea era foarte redusă. „A sărit cu amândouă mâinile la mine-n gât, cu o putere foarte, foarte mare și am mers în spate din cauza forței cu care am fost împinsă vreo 4-5 pași. Am avut mare noroc că nu am căzut pe jos. Dacă era așa, nu mai aveam nicio șansă să mă apăr”, a povestit cântăreața. "" bai Bihoreanul,ce e asta relatare porno a unor fapte?
Postat 16 August 2024, 19:20 de florea
Individul...
..cu siguranta ca nu-i la prima abatere. Poate ca are si victime dar nu a fost prins.
Postat 16 August 2024, 18:29 de georgemarian
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5156 RON
  • 1 EUR = 4.9742 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON