URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 30 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
31 Ianuarie 2012, 09:04

Super-Boc, titanul cu lopăţică

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Partea tristă e că pe meleagurile noastre n-a nins ioc, partea bună e că nici n-am riscat să vină Boc să ne salveze cu lopăţica! Scăpat ca prin urechile acului de o demisie de onoare după ce Curtea Constituţională i-a desfiinţat comasarea alegerilor pentru care, sărăcuţul, îşi asumase Răspunderea, titanul din Răchiţele camuflat în civilie ca "prof.univ.dr. în Drept Constituţional" şi-a găsit scăparea taman în iadul alb.

În premieră istorică, un premier a luat un sinistru natural drept un cadou providenţial, aşa că s-a pus să pozeze cu lopata în salvatorul românilor prinşi sub munţii de omăt. Sub care, dacă ar fi săpat mai cu talent, Dorelul guvernamental precis ar fi găsit şi indicatoarele "Aici sunt banii dumneavoastră" ale jupânului Băse. Acelaşi Boc care astă-vară ţinea cursuri de cosit ne dă acuma lecţii de prim-ajutor televizat pentru ca "oamenii de care trebuie să avem grijă să ajungă la casele lor". Păcat că patru dintre ei, chiar dacă au avut cauciuce de iarnă, n-au mai apucat...

Plin de elan ca prostul de energie, Super-Boc ba dădea cu lopăţica să scoată la liman un ditamai Q7 (să fi fost al Udrei?), ba împărţea ceai ca ultimul ajutor de ospătar. Ne scotea din nămeţi într-o veselie, numai să uităm că trebuia să nu ne bage în sărăcie!

Ce mai contează că un premier normal într-o ţară normală ar fi vegheat doar ca serviciile publice să funcţioneze normal? La cât e însă de mintos, cred că Boc ar putea fi scos din priză numai dacă Băsescu ar realiza brusc că, dând ceai înzăpeziţilor, a batjocorit rezervele Guvernului. Păi, ce dracu', Emile? N-am zis noi gata cu statul asistenţial?

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
Ninsoarea care nu exista
Stau si ma minunez. Are voie un asa zis jurnalist, cu cazier dupa accidentul pe care l-a facut in Cluj dupa urma caruia un om este in carucior pentru tot restul vietii, iar pe cale de consecinta acel asa zis jurnalist are cazier pentru tot restul vietii lui, sa-si dea cu parerea si sa faca pe obiectivul? Daca da, atunci nu traim intr-o lume normala. Daca nu, atunci de ce este liber Abrudan T. Adrian (adica Cris Adrian) sa scrie dupa ureche? Este pixul lui Chirila M. care evita astfel sa fie cel mai 'controversat' mercenar al presei locale?
Postat 04 Februarie 2012, 13:55 de Poly
Rusine ardeleneasca.
Sunt momente in care coasa si lopata reprezinta evidente semne ale neputintei. Boc va ramane etalonul slugarniciei si al neputintei romanesti.
Postat 03 Februarie 2012, 15:48 de SAFE
Muncile lui Hercule
Emil Boc ,fiu de taran fiind,stie sa manuiasca lopata si coasa.Nu-i nicio rusine.Exista doua feluri de tarani: 1)de origine;2)de caracter.Experienta arata ca taranii de origine se comporta adesea ca niste DOMNI adevarati. E adevarat ca Emil Boc n-a invitat atatia musterii la lopatat zapada cati obisnuia Iliescu sau Bombonel la vreo lansare de carte,dupa cum nici in avion nu l-a luat pe Omar Hayssam...Jurnalistii de fata puteau linistiti sa preia si ei vreo lopata si sa pastreze secretul \"infractiunii\" lopatatului.Stire adevarata ar fi Adrian Nastase sau Tariceanu cu lopata-n mana!Ar fi cutremurator ,chiar apocaliptic...Problema-i ca Boc este recidivist in utilizarea uneltelor.Grajdurile lui Augias sunt minuscule fata de jegul acumulat in Romania.Salubrizarea necesita nu doar forta fizica.Aplauzele sau huiduielile nu misca nicio pietricica.
Postat 03 Februarie 2012, 10:51 de gyorgy tozser
ALT ZIARIST TEMBEL!
Alt ziarist tembel!Il crede pe BOCANEL!.Cata ipocrizie!
Postat 03 Februarie 2012, 10:07 de Viorel
victor ponta cel iubit si mult stimat
am citit si m-am "crucit" va invit si pe voi . w w w .exploziv-news.ro/categoryblog/section-blog/151-abc/847-victor-ponta-este-asasinul-procurorului-cristian-panait-dupa-9-ani-exploziv-news-redeschide-un-dosar-bine-ascuns-de-catre-complicii-psd-dosarul-117p2002-dosarul-crimei.html
Postat 02 Februarie 2012, 18:19 de eufaratine
invitatie
Dom' Petrache, te astept diseara la portita. Vedem cine si incotro emigreaza. Ghici ghicitoarea mea...
Postat 01 Februarie 2012, 12:14 de pro-petrache
@abrudan
Da' nu mai emigrezi odată în Ungaria mă' luminatule ?!? Mai bine ai trece tu la lopata că la cît eşti de supraexpandat nu ţi-ar strica un pic de mişcare. Vezi că pedeii au lansat virusul NASTASE.EXE şi la cît eşti tu de obedient cu pesedeii şi mongoloizii s-ar putea să fii infectat.......dispărea-ţi-ar contu' de feisbuc să-ţi dispară de părerist mic de Bihor...........Jos IILICI !!!
Postat 31 Ianuarie 2012, 11:18 de petrache
chiar asa!?
Ala da premier!! Stie da la coasa si la lopata; da exemplu personal!! Pai bine mai musiu, de-aia a fost pus acolo? Pigmeul asta guraliv nu a facut altceva decat sa faca Ardealul de rusine. Mai argumenteaza tu acum ca suntem mai buni cu ceva decat mult blamatii "mitici".
Postat 31 Ianuarie 2012, 11:08 de tuesticutine
MDA
daca nu iesea sa dea un exemplu nu era bine,acum ca a iesit sa dea un exemplu ca lumea sa inteleaga ca numai uniti putem face multe sa ne ajutam,nu e bine,bai frate dar cum este bine?si daca iese si daca nu iese,pe bune asta cum se numeste?orice culoare ar avea nu e buna ca nu se potriveste cu a ta si atuncia cand va avea culoarea ta nu se va potrivi pt. ca sa iti schjimbi parerea si o sa vrei alta culoare?oare nu e prea paranoia individualismul asta?
Postat 31 Ianuarie 2012, 10:01 de eucinesunt
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4612 RON
  • 1 EUR = 4.976 RON
  • 1 HUF = 0.0125 RON