URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 14 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Minerii au protestat la Oradea, pe motiv că pensiile lor au fost reduse drastic odată cu noua lege, care pune pe prim plan criteriul contributivității. Ei au mai puțini ani lucrați, pentru că aveau grupa de muncă zero și ieșeau mult mai devreme la pensie. Așa se face că, după noul algoritm, ortacii pierd bani mulți la pensie...
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, așa cum arătam săptămâna trecută, accesul la justiție, cu unele excepții, nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, în prealabil trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
31 Mai 2024, 10:17

Sorban pe toate gardurile: Cum își face reclamă controversatul primar UDMR din Lugașu de Jos

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Pentru că în timpul campaniei electorale le este interzis să afișeze bannere și afișe mai mari decât o coală A3 și în afara spațiilor anume amenajate de primării, cel mai controversat primar din Bihor a găsit o metodă neortodoxă de a se promova.

Edilul UDMR din Lugașu de Jos, Sorban Levente, faimos prin scandalurile provocate, și nu prin realizări, și-a lipit afișele electorale pe porțile caselor, astfel că prin toată comuna se vede acum numai fața lui.

Sorban nu doar că fentează legea ascunzându-se în spatele faptului că oamenii ar vrea să-și arate susținerea găzduind afișele pe porți, dar șmecheria pe care o practică este și o formă de intimidare a adversarilor, care văd cum tot la a doua sau a treia casă ar locui fani de-ai săi.

Unde mai pui că pentru primar este cea mai ușoară metodă să strângă rândurile simpatizanților și să vadă cine îl susține și, mai ales, pe cine nu poate conta. Ca să-i țină minte...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
@Silver_Cat
"Daca erau afise cu chelia si zambetul retard al birtinezului" Daca erau cu chelia si zambetul tau de retardat, era bine? Linisteste-te si nu mai uita sa-ti iei medicamentele!
Postat 01 Iunie 2024, 21:01 de Biggie
Silver_Cat
Arata care sondaje spune astea??
Postat 31 Mai 2024, 19:24 de Sandu2100
Nu are nevoie, dar totusi are ....
N-are nevoie de afise, dar tot Bihorul este plin de bannere si afise electorale cu ciumetele birtinez galbejit. Pentru ca sondajele reale il coteaza SUB 40% iar disperarea ca va face puscarie este ff mare. Parca va vad cum veti latra cu spume la gura ca si le-a cumparat din salariu ! :))))))
Postat 31 Mai 2024, 16:14 de Silver_Cat
Silver_Cat
Bolojan nu are nevoie de afișe, nu are nevoie de campanie. Vad si eu disperare altora
Postat 31 Mai 2024, 15:22 de Sandu2100
Silver_Cat
Frustrat esti Silver_Cat , se vede disperarea rosie din tine dupa cum te exprimi
Postat 31 Mai 2024, 15:05 de Mare_blue17
Daca erau afise cu taranoiul birtinului....
Daca erau afise cu chelia si zambetul retard al birtinezului, pun pariu ca n-ati fi scris niciun rand ! Appro-pous, cu sutele de bannere care sunt instalate deasupra drumurilor nationale si judetene, avand cam 10 metri latime, care ni-l prezinta pe eternul marean vanghelie de birtin, nu aveti o problema ???
Postat 31 Mai 2024, 14:12 de Silver_Cat
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5471 RON
  • 1 EUR = 4.9752 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON