URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 04 FEBRUARIE 2025
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
În sfârșit, Primăria se apucă de proiectarea reabilitării și extinderii Stadionului Tineretului. Vreme de mulți ani baza sportivă a rămas la stadiul anilor 70, doar că ceva mai dărăpănată. De altfel, multe obiective au căzut pradă, în toată țara, lipsei de bani sau nepăsării, pentru că patrimoniul aparține diverselor ministere incapabile să acceseze fonduri europene.
Zic şi eu
Adrian Cris
De vinerea trecută numai proștii, conspiraționiștii și haterii mai pot spune că șeful DGASPC Bihor, Călin Puia - despre care BIHOREANUL a dezvăluit că a patronat furtul unor mari cantități de carne de bizon donate pentru centrele de copii și adulți cu dizabilități, dar transformate în produse din carne de porc, mai ieftine și în cantitate mai mică -, ar fi „ținut în brațe” de cineva, că are „spate” politic, așa cum se laudă, pentru că are carnet de membru PNL (ca și cum în partide, inclusiv în PNL, n-ar fi și lichele).
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți despre măsurile de reducere a posturilor și eficientizare la Senatul României, care au stârnit vâlvă după ce au fost anunțate de Ilie Bolojan?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Zilele acestea se discută în spațiul public despre demararea, de către unele partide politice, a procedurii de suspendare a Președintelui României. În acest context, este important de înțeles cât de legală (constituțională) și mai ales cât de eficientă poate fi o asemenea procedură.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
29 Octombrie 2015, 18:36

S-a deschis Decathlon în Oradea. Vezi cum arată! (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cel mai mare retailer european de articole sportive, Decathlon, s-a deschis, joi, şi în Oradea, într-un spaţiu generos întins pe 1500 mp în cadrul complexului comercial Auchan.

"Este un proiect care s-a materializat după 4 ani de pregătiri, timp în care am încercat, fără noroc, şi alte posibile amplasamente. În unele cazuri nu ne-am înţeles pe partea financiară, în altele au fost neconcordanţe pe partea tehnică. Ne bucurăm că acum, în sfârşit, am reuşit", a explicat, într-o conferinţă de presă, responsabilul de expansiune al Decathlon România, Alex Domşa.

Magazinul pune la dispoziţia clienţilor o gamă largă de produse pentru nataţie, canoe, fotbal, alergare, drumeţie, mountain bike, baschet, echitaţie, pescuit, fitness şi chiar unele pentru hidratare, nutriţie şi protecţie. Iar preţurile sunt pentru toată lumea, pornind de la 2,90 lei pentru o minge de tenis sau 74,90 lei pentru o pereche de role junior, până la zeci de mii de lei.

Doritorii pot găsi, de exemplu, plăci de longboard cu 240 lei, trotinete la 350 lei sau geci de schi cu 840 lei, dar şi benzi de alergat cu 12.000 lei. 

Pe lângă mărcile proprii ale Decathlon, în magazinul din Auchan iubitorii sportului pot găsi şi branduri precum Aptonia (produse de nutriţie şi îngrijire), Artengo (tenis), B’Twin (biciclete), Caperlan (pescuit), Fouganza (echitaţie), Solognac (vânătoare), Kalenji (alergare), Quechua (drumeţii şi alpinism), Tribord (sporturi de apă).

După cum se ştie, pe piaţa orădeană sunt prezenţi şi concurenţii direcţi ai retailerului, respectiv Intersport (Oradea Shopping City) şi Hervis Sport (Lotus Center). Managerul Decathlon Oradea, Daniel Cobâltean, spune, însă, că magazinul său are un atuu important faţă de aceştia.

"Diferenţa este posibilitatea testării produselor atât în magazin cât şi în teren, respectiv inovaţiile din magazin, adică produsele adaptate fiecăruia, de la sportivi începători şi până la practicanţii sportului de performanţă", a explicat Cobâltean.

Un alt avantaj al magazinului este faptul că oferă şi alte servicii iubitorilor de sport, precum cele de reparaţii şi întreţinere pentru schiuri şi biciclete, imprimare şi personalizare de articole textile, racordarea rachetelor de tenis. Totodată, clienţii pot fi şi actori activi alături de echipa Decathlon, participând gratuit la weekend-urile de activităţi sportive din magazin.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.8595 RON
  • 1 EUR = 4.9766 RON
  • 1 HUF = 0.0122 RON