URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 19 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Indiscutabil că piețele volante din Oradea au succes. Poate și pentru că tradiționalele piețe încep să dispară, Nufărul și Ioșia fiind deja două mari cartiere lipsite de așa ceva. Pe de altă parte, nici piețele care au mai rămas încă în picioare nu sunt întotdeauna pe placul mușteriilor. Mare parte dintre țăranii care vând în Rogerius sau la Cetate nu sunt decât niște reselleri, adică revând cu un preț mai mare marfa adusă de la West Market...
Zic şi eu
Adrian Cris
Controversele asupra Inelului Metropolitan de Nord al Oradiei au revenit în actualitate, așa cum era de așteptat, după ce în campania pentru alegerile locale un grup de proprietari din Podgoria și Paleu au organizat nu mai puțin de 5 proteste, lacom instrumentate politic de USR și PSD.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?










De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
O asemenea reglementare exista și înainte, însă doar cu privire la cazurile de violență familială (sau domestică, cum îi spunea actul normativ), ordinele de protecție provizorii „domestice” fiind foarte des întâlnite în practică. Ceea ce au făcut, de fapt, guvernanții noștri acum a fost „extinderea” aplicării acestor dispoziții legale și la situațiile în care nu există o legătură de rudenie sau conviețuire între victimă și agresor.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
16 Septembrie 2024, 16:22

Pervers în public: Un bărbat care s-a masturbat în tramvai, în Oradea, este căutat de Poliţie (FOTO/VIDEO)

Pervers în public: Un bărbat care s-a masturbat în tramvai, în Oradea, este căutat de Poliţie (FOTO/VIDEO) sursa foto: cititor BIHOREANUL
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un bărbat care s-a masturbat în tramvai, în Oradea, este căutat de Poliţie. Individul a fost surprins sâmbătă, în timp ce făcea gesturi scandaloase, de camerele de luat vederi amplasate într-o garnitură care circula pe ruta dintre capătul cartierului Nufărul şi podul CFR din Rogerius.

Pervers... cu repetiție 

Din imaginile video primite de BIHOREANUL se vede cum bărbatul, trecut de prima tinereţe, îmbrăcat în haine pentru ploaie, stă pe scaun în tramvai, îşi scoate organul sexual şi se masturbează.

Potrivit vatmanilor, exhibiționistul nu este la prima manifestare de acest gen. „În fiecare zi, acesta se plimbă cu tramvaiul şi face astfel de «treburi». Este penibil, mai ales că a şi început şcoala. Călătorii, şi dacă îl văd, nu spun nimic", a declarat pentru BIHOREANUL un angajat al OTL.

De altfel, angajatul OTL a prezentat imagini surprinse la date diferite. În prima fotografie, de fapt o captură de pe camerele de supraveghere, bărbatul este îmbrăcat cu o vestă din fâş trasă pentru un tricou şi încălţat cu papuci.

Ulterior, în filmarea făcută sâmbătă, bărbatul poartă blugi şi o haină de ploaie de culoare verde. Imaginile sunt destul de neclare, iar în filmarea de sâmbătă individul poartă o şapcă al cărei cozoroc îi acoperă o parte din chip, pentru a putea spune cu certitudine că este vorba de aceeaşi persoană. În schimb, gesturile scandaloase sunt cât se poate de evidente.

Atenție, imagini care vă pot șoca!

Îl caută Poliția 

Contactaţi de BIHOREANUL, reprezentanţii OTL au confirmat veridicitatea imaginilor. „Filmarea a fost făcută sâmbătă în vagonul 308. Imaginile vor fi puse la dispoziţia controlorilor de bilete şi a Poliţiei pentru identificarea făptuitorului", au declarat reprezentanţii societăţii de transport local.

Aceştia au îndemnat călătorii să sesizeze telefonic organelor de ordine, de îndată, orice gesturi care încalcă bunele moravuri pentru ca făptuitorii să poată fi prinşi în flagrant.

În momentul de faţă, poliţia bihoreană face demersuri pentru identificarea şi sancţionarea persoanei din filmarea făcută în tramvai.

„În urma vizualizării imaginilor, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal în cauză, în cadrul căreia efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, sub supravegherea unui procuror, pentru identificarea persoanei şi luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat, pentru BIHOREANUL, purtătoarea de cuvânt a IPJ Bihor, Alina Fărcuţa.

Conform prevederilor Codului Penal, „fapta persoanei care, în public, săvârşeşte acte sau gesturi, proferează cuvinte ori expresii, sau se dedă la orice alte manifestări prin care se aduce atingere bunelor moravuri sau se produce scandal public, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

În ultimii ani, poliţiştii bihoreni s-au confruntat cu mai multe cazuri în care diferite persoane au avut astfel de manifestări scandaloase în public, pe malul Crişului Repede, în Parcul 1 Decembrie ori în mijloacele de transport în comun.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
Toronto police fail to arrest naked men at ‘Pride Parade’ because it wasn’t in the public’s ‘interest’
https://www.lifesitenews.com/news/toronto-police-fail-to-arrest-naked-men-at-pride-parade-because-it-wasnt-in-the-publics-interest/
Postat 17 Septembrie 2024, 17:19 de spaima_trepadusilor
Asta e viitorul.Sesizare telefonica pentru a-l prinde in FLAGRANT cu cocoselul in mana??
In Canada si alte tari mai DEZVOLTATE astfel de manifestari nu mai sunt sanctionate de politie,din PACATE.
Postat 17 Septembrie 2024, 17:17 de spaima_trepadusilor
https://www.activenews.ro/stiri/Homosexualii-au-defilat-cu-sexul-la-vedere-la-parada-LGBT-din-Toronto-recomandata-familiilor-si-copiilor-.-Motivatia-Politiei-pentru-ca-a-refuzat-sa-i-aresteze-pe-barbatii-dezbracati-VIDEO-190396
https://www.activenews.ro/stiri/Homosexualii-au-defilat-cu-sexul-la-vedere-la-parada-LGBT-din-Toronto-recomandata-familiilor-si-copiilor-.-Motivatia-Politiei-pentru-ca-a-refuzat-sa-i-aresteze-pe-barbatii-dezbracati-VIDEO-190396
Postat 17 Septembrie 2024, 17:13 de spaima_trepadusilor
Eu nu înțeleg lumea...
Angajatul otl care l-a văzut și furnizat imagini din zile diferite, știa că se întâmplă asta. De de nu a reclamat din prima zi? Dacă a reclamat, de ce nu a ajuns acea reclamație la poliție? Totuși angajatul otl, că șofer sau vatman, are o răspundere pt pasageri. Lumea, cine îl vede, nu face nimic, nu sună la poliție? Acolo am ajuns să ni se pară normal că unu o freacă de față cu toată lumea?!
Postat 17 Septembrie 2024, 06:54 de Vio_427
Sandu manivela
Ce parcare in Nufaru? Nu e nici o parcare in Nufaru. Nu prea iesi din sat, se vede ca vorbesti din auzite si ce vezi pe facebook, asa e prostia din ziua de azi, vorbinm din auzite, ce spun altii pe facebook. Tu esti ala ce se excita la betoane
Postat 17 Septembrie 2024, 06:39 de Mihaita
Mihaita
Poate ești tu când vezi parcarea din Nufărul ::::))))
Postat 16 Septembrie 2024, 17:42 de Sandu2100
Eu stiu cine e.
Cred ca era sandu2100 cand o vazut pasajele din centru
Postat 16 Septembrie 2024, 17:27 de Mihaita
cum vreti sa fie gasit?
Daca voi ii blurati fata, cum sa fie gasit?
Postat 16 Septembrie 2024, 17:20 de unul
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4657 RON
  • 1 EUR = 4.9746 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON