URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 15 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Minerii au protestat la Oradea, pe motiv că pensiile lor au fost reduse drastic odată cu noua lege, care pune pe prim plan criteriul contributivității. Ei au mai puțini ani lucrați, pentru că aveau grupa de muncă zero și ieșeau mult mai devreme la pensie. Așa se face că, după noul algoritm, ortacii pierd bani mulți la pensie...
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională a admis o contestație formulată de doi cetățeni și a anulat o Decizie a Biroului Electoral Central prin care se dispusese înregistrarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României a doamnei Diana Ivanovici Șoșoacă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
15 Octombrie 2024, 18:21

Orădeanca Andreea Corb, printre cei 20 de concurenți de la MasterChef România. Are 1,5 milioane de urmăritori pe Tik Tok (FOTO/VIDEO)

Orădeanca Andreea Corb, printre cei 20 de concurenți de la MasterChef România. Are 1,5 milioane de urmăritori pe Tik Tok (FOTO/VIDEO) Sursa foto: MasterChef
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au ales cei 20 de aspiranți la titlul de MasterChef, în noul sezon al emisiunii difuzate de ProTV. Printre aceștia se numără și Andreea Corb, o tânără din Oradea, cel mai urmărit „food influencer” din România pe TikTok, cu 1,5 milioane de urmăritori. 

Andreea și-a câștigat popularitatea gătind diverse preparate și publicând rezultatele pe Tik Tok, inclusiv mâncăruri la cerere pentru alți influenceri de pe această platformă. Acum, visează să devină chef profesionist și să își deschidă un lanț internațional de restaurante, arată ProTV.ro.

În preselecții, Andreea a gătit doradă cu polenta și chimichurri, preparat care i-a adus din partea chefilor Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, recent întorși la ProTv de la Antena 1, șorțul MasterChef și un loc în etapa următoare.

A urmat pentru Andreea Corb etapa de bootcamp cu mai multe probe eliminatorii, de care a trecut cu brio, astfel că în emisiunea difuzată luni seara orădeanca în vârstă de 22 de ani s-a numărat printre cei 20 de concurenți care au ajuns în bucătăria MasterChef. 

Urmează acum probele pe echipe, unde concurenți vor lucra împreună pentru a pregăti meniuri pentru diferite evenimente. Cei mai buni concurenți vor ajunge în finala competiției, unde vor trebui să creeze un meniu complet, iar câștigătorul va primi un premiu de 75.000 de euro și titlul de MasterChef România 2024.

Alături de Andreea Corb, în cel de-al nouălea sezon al competiției au mai intrat și Alessandro Lusito, Andreea Duția, Carla Cătană, Cosmin Răducu, Cristian Ușurelu, Danilo Lusito, Diana Rogo, Gabriel Șerban, Georgiana Ene, Yasmina Cheresteș, Ionela Grigore, Laurențiu Paicu, Mădălina Irimia, Ortenisa Iliev, Petre Catană, Ruthie Kuszai, Sebi Dascălu, Sorin Mitrea și Victor Marinescu. 

Originară din Oradea, Andreea Corb s-a mutat la Cluj-Napoca pentru a studia dreptul la Universitatea Babeș-Bolyai. Tânăra și-a creat o comunitate numeroasă în mediul online, astfel că a devenit cel mai urmărit influnecer pe platforma TikTok la categoria mâncare și gătit, cu 1.5 milioane de fani. 

Momentul Andreei Corb din preselecțiile MasterChef

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5501 RON
  • 1 EUR = 4.9744 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON