URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 30 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
18 Ianuarie 2012, 19:20

Mitingul USL de la Bucureşti: 200 de liberali bihoreni, zero PSD-işti

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Preşedintele PNL Bihor, senatorul Cornel Popa, a anunţat, miercuri, că un grup de aproximativ 200 de liberali din judeţ vor participa la mitingul programat de USL în Bucureşti, între aceştia urmând să se afle atât el, cât şi primarul Oradiei, Ilie Bolojan, ca preşedinte al organizaţiei municipale. Totodată, dintre membrii PSD Bihor niciunul nu va face deplasarea la protestul din Capitală.

"În această noapte, la ora 12, plecăm spre mitingul de la Arcul de Triumf. Din judeţ vom face deplasarea aproximativ 200 de persoane", a declarat preşedintele PNL Bihor, senatorul Cornel Popa, într-o conferinţă de presă desfăşurată miercuri.

Întrebat cum se vor deplasa membrii PNL Bihor care vor participa la mitingul USL, Popa a spus că, fiind liberali, se vor ghida după principiul "prin noi înşine", adică vor folosi mijloace de transport personale. "Vom merge care cu ce, liberalii se descurcă. Vom merge cu maşinile noastre, după principiul "prin noi înşine"", a precizat Popa.

Preşedintele PNL Bihor a mai specificat că la miting va participa şi primarul Oradiei, Ilie Bolojan, ca preşedinte al organizaţiei municipale a liberalilor orădeni.

Pe de altă parte, conducerea PSD Bihor a anunţat că niciunul dintre membrii organizaţiei nu va face deplasarea de la Bucureşti, în condiţiile în care nu mai există timp pentru mobilizarea activiştilor.

"Conducerea partidului a decis abia azi ca PSD să se alăture mitingului iniţiat de USL, iar Bihorul este prea îndepărtat de Capitală pentru a putea să mobilizăm oamenii. Vom participa doar la mitingul de la Oradea, anunţat pe joi după-amiază în faţa Prefecturii", a spus Mang.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
10 Comentarii
@,,oradean'' ?!
Ia zi tu, desteptule : de ce a fost nevoie sa duca (plateasca) ponta-antenescu-voiculescu 10.000 de oameni din toata tara, cand in Bucuresti sunt peste 2 mil. de locuitori si usl-asii trambiteaza ca peste 80% ii vor ?! Daca doar 10% din bucuresteni ii voiau pe astia trei magi, strangeau un-doi 100.000 de manifestanti ! Numai imbecilii nu pricep ce jocuri murdare se fac ! Da' tu nu esti imbecil, nu ?! Sau ma insel, ca-s aiurit ?!
Postat 19 Ianuarie 2012, 18:32 de aiurel
@aiurel
Daca tu consideri ca OTV-ul este demn de laudat, sunt lamurit de tine. Tu ai totusi o scuza: nu te duce mintea! O sa mori de foame cu "tatucu-n" brate, da tot o sa-i lingi picioarele, ca doar nu se cuvine sa te pui rau cu el. Da restul latratorilor ce scuza au?
Postat 19 Ianuarie 2012, 15:31 de oradean
altaarie
Bolovan cu avionul prostii cu tractorul......
Postat 19 Ianuarie 2012, 14:26 de acc
@oradean
Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor ! N-as fi crezut ca voi lauda otv-ul, dar mi se par printre putinii cu capul pe umeri ! Ca maine toti astia care vor ,,schimbarea\'\', o vor primi, si inca dublu : in loc de o p _a de la base, vor primi doua, si de la poanta, si de la antenescu !
Postat 19 Ianuarie 2012, 12:59 de aiurel
@javrele portocalii
E frig afara si javrele s-au pus pe tremurat. Mai latra cateuna pe forum a paguba.... Ori poate ca nu de la frig tremura? O fi de la faptul ca simt ca le vine sfarsitul la furat? Mars javrelor! Cautati cuvantul "rusine" in dictionar daca nu a ati aflat inca ce e.
Postat 19 Ianuarie 2012, 12:06 de oradean
Va cred, ca si eu mint !
Daca primarul Oradiei era de la psd, precis ca erau ,,trimisi'' nu 200, poate 400 de ,,manifestanti'' ! Cat despre cei 200 de asa-zisi ,,liberali'', bravo lor ! Pontajul le merge, popasurile sunt deja rezolvate/rezervate....Nici nu ma mir, e o inghesuiala le piramida, la taxe si impozite...asa ca trai neneaca pe banii oradenilor ! Mai matura RER-ul doua strazi, mai asfalteaza selina o parcare intre blocuri la pret de un km de autostrada....
Postat 19 Ianuarie 2012, 05:47 de .
popa transportatoru
Prin noi insine inseamna parcul de masini a fratilor Micula ? Fratilor nu uitati ce va spun acum : datorita modului de gandire , imaginea lui popa si a lui bolojan vor face praf pnl Bihor !
Postat 18 Ianuarie 2012, 21:42 de cartita
Care 200??? :)))))))
Care 200?Vor fi mai multi oare ca la mitingul de a ora 00 de la Prefectura??? Mergeti sa vedeti ca nici 50 nu vor fi!!!Nu-i mai laudati atata ca sunt VARZA cu Popa Mincinosul in fata.Ce au facut astia pentru judetul nostru cand au fost la Guvernare?Si-au umplut bine de tot buzunarele, asa-I?NIMIC PENTRU NOI BIHORENII!!!Nu te ascuta nimeni mai Cornele, oamenii fug de langa tine...esti inconjurat numai de betivati cu care va intaniti la cruce, beti pana nu mai puteti si apoi plecati acasa.Asta e activitatea ta parlamentara.Cu astea vrei tu sa candidezi?Mi-ar fi rusine sa dau ochii cu locuitorii acestui judet!!!!Pe Chivari cu functie in PSD si cu sufletul in PNL nu l-ati trecut pe lista?
Postat 18 Ianuarie 2012, 21:17 de flori
protest
IN SFARSIT S A LUAT CEA MAI BUNA DECIZIE,VA DORESC SUCCESSSSSSSSSS
Postat 18 Ianuarie 2012, 21:08 de fanPNL
Ciocul viitoarei aliante se arata
Normal, ca inainte de PDL au fost la putere PNListii inca din 2004, asa ca mai au ceva rezerve financiare pentru deplasari. PSD in schimb, care nu a mai apucat sa agoniseasca ci, dupa marile combinatii ale lui Gioana, a mai si ramas dator vindut ... de unde bani de tren, masini si avioane ?
Postat 18 Ianuarie 2012, 20:05 de Bolos
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4612 RON
  • 1 EUR = 4.976 RON
  • 1 HUF = 0.0125 RON