URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 04 NOIEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
De când fostul primar Ilie Bolojan a introdus supraimpozitarea imobilelor nerenovate cu 500%, au intrat la bugetul local bani cu nemiluita, mai ales pe seama unor fabrici sau clădiri monumentale.Poșta Română are în buricul târgului o hardughie care zace în paragină de ani buni. Și cam tot de atunci, onor Poșta plătește anual un milion de lei bugetului local, ca taxă de dărăpănătură.
Zic şi eu
Adrian Cris
Șeful DGASPC Bihor este cercetat de comisia de disciplină a Consiliului Județean. După cum BIHOREANUL arăta recent, Călin Puia a fost acuzat de o angajată de abuz. Speța e următoarea: în primăvară, Camera de Conturi a constatat că Direcția a fost prejudiciată cu 325.000 lei prin „decontarea unor cheltuieli de personal care nu reflectă realitatea”, dar directorul n-a făcut mare tam-tam pe chestia asta, ci, ca să se răzbune pe câteva funcționare „vinovate” că au „colaborat” cu predecesoarea lui în perioada 2018-2023 a inventat un alt „caz”.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că lărgirea la patru benzi a străzilor Armatei Române, Universităţii, Ceyrat, Thurzó Sándor şi Atelierelor din Oradea este necesară și oportună?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În situația în care cererea introdusă nu este timbrată, judecătorul îi va pune reclamantului în vedere că, în termen de maximum 10 zile de la data primirii notificării, are obligația să achite suma respectivă, sub sancțiunea anulării cererii. În această situație, însă, pe lângă plată, cetățeanul mai are două posibilități: fie să conteste modalitatea de stabilire a taxei, dacă aceasta este greșită, fie să formuleze o cerere de ajutor public judiciar, dacă se încadrează în limitele de venit legale pentru a obține această facilitate.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
06 Iunie 2022, 09:45

Meșterii buni merg la „Meseriadă”! Cesal i-a scos la relaxare pe meseriașii din Bihor, prezentându-le cele mai noi produse și programul de fidelizare (FOTO / VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Curtea berăriei artizanale din Borș a fost, duminică, cel mai „meseriaș” loc din Bihor. Cesal, companie locală producătoare de materiale de construcții, a organizat un eveniment inedit, invitând la mici și bere meșterii pricepuți.

Cu acest prilej, constructorii au descoperit cele mai noi produse din gama Cesal și Atlas, grupul polonez din care firma bihoreană face parte, au discutat cu specialiștii firmei despre cele mai bune tehnici de construcții și, în același timp, au aflat despre programul de fidelizare al Cesal, prin care primesc garantat premii importante.

Dedicat meseriașilor

Intitulat „Meseriada”, la fel ca programul de fidelizare pe care Cesal îl derulează de mai bine de doi ani, evenimentul de duminică a atras în curtea Bers Nova din Sântion, comuna Borș, mai mulți meșteri, care au venit împreună cu familiile lor. Cesal, care deține o fabrică tot în Borș, le-a oferit tuturor mici și băuturi răcoritoare, dar mai ales ocazia să socializeze între ei și cu specialiștii Cesal.

Mihaela Masaric„Programul Meseriada este motivul pentru care ne aflăm aici. Acest eveniment este dedicat meseriașilor Cesal și Atlas, dar nu numai. Din cauza pandemiei, în ultimul timp, nu am reușit să fim prezenți în teritoriu, cu echipa noastră de tehnici. Acum încercăm să ne apropiem și să interacționăm cât mai mult cu meseriașii noștri, oferindu-le acces la produsele noastre, la informații, prin echipa de tehnic, de vânzări și trade-marketing, dar într-un cadru prietenos, pentru toată familia”, a explicat Mihaela Masaric (foto), director de vânzări și marketing în cadrul Cesal România.

Cumperi și câștigi!

Programul Meseriada este menit să fidelizeze meseriașii și să-i răsplătească pentru alegerea bună pe care au făcut-o, cumpărând produse Cesal. Dacă încarcă bonul sau factura pe site-ul programului, ei cumulează puncte pe care apoi le pot folosi pentru a „plăti” diverse produse, precum echipamente de lucru, scule electrice sau de mână, telefoane sau chiar electrocasnice. Aceste premii le sunt livrate acasă, fără să-i coste vreun leu.

Meșterii care au fost prezenți la evenimentul din Borș au lăudat organizarea, dar și produsele Cesal. „Cunosc bine gama celor de la Atlas și Cesal, lucrez cu adezivul lor de mult timp. E un adeziv bun, flexibil, cu timp bun de găleată, se lucrează ușor. În special hidroizolațiile îmi plac de la ei, chiar și banda de colț am folosit-o, este destul de durabilă”, a spus Ștefan, un meșter bihorean. Este și membru în „clubul” Meseriada de aproape doi ani și, a precizat el, s-a ales deja cu mai multe premii.

„Le-am folosit și la mine acasă”

Alți meșteri au mărturisit că folosesc produsele Cesal inclusiv în propriile locuințe, semn că, într-adevăr, au încredere în ele.

„De aproximativ 7 ani folosesc produsele Cesal. Sunt foarte mulțumit, le-am folosit și la mine acasă, și la casele copiilor mei. Chiar și acum lucrez la o fațadă de circa 300 mp, am decorativa de la ei, grundul, hidroizolația, hidrolasticul... Sunt mulțumit, recomand și clienților aceste produse. Raportul calitate-preț e bun, pentru că mai sunt produse foarte scumpe, dar nu au aceeași calitate. Pe casa mea, tencuiala decorativă e dată de 6 ani și sunt foarte mulțumit de cum se comportă, chiar dacă o spăl sub presiune”, a spus Victor Moț, un alt meseriaș prezent la evenimentul Cesal.

Evenimentul care a avut loc duminică în Bihor a fost primul de această anvergură, însă Cesal va mai organiza „etape locale” ale Meseriadei și în țară, pentru a întâlni și alți meșteri care își fac meseria ca la carte.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5814 RON
  • 1 EUR = 4.9747 RON
  • 1 HUF = 0.0122 RON