URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 06 FEBRUARIE 2025
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
În sfârșit, Primăria se apucă de proiectarea reabilitării și extinderii Stadionului Tineretului. Vreme de mulți ani baza sportivă a rămas la stadiul anilor 70, doar că ceva mai dărăpănată. De altfel, multe obiective au căzut pradă, în toată țara, lipsei de bani sau nepăsării, pentru că patrimoniul aparține diverselor ministere incapabile să acceseze fonduri europene.
Zic şi eu
Adrian Cris
De vinerea trecută numai proștii, conspiraționiștii și haterii mai pot spune că șeful DGASPC Bihor, Călin Puia - despre care BIHOREANUL a dezvăluit că a patronat furtul unor mari cantități de carne de bizon donate pentru centrele de copii și adulți cu dizabilități, dar transformate în produse din carne de porc, mai ieftine și în cantitate mai mică -, ar fi „ținut în brațe” de cineva, că are „spate” politic, așa cum se laudă, pentru că are carnet de membru PNL (ca și cum în partide, inclusiv în PNL, n-ar fi și lichele).
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți despre măsurile de reducere a posturilor și eficientizare la Senatul României, care au stârnit vâlvă după ce au fost anunțate de Ilie Bolojan?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 27 ianuarie 2025, Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat o decizie foarte importantă cu privire la infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența stupefiantelor. Decizia a fost motivată și publicată în Monitorul Oficial, pe 28 ianuarie.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
17 Noiembrie 2023, 07:41

Maestrul Ciprian Zamfir, weekendul acesta, la Graf - „Pinsa Romana & Prosecco”!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Mult așteptatul final de săptămână este aici și, după cum știți, la Graf se pregătesc mereu surprize culinare imposibil de ratat!

„În acest weekend, 17-19 noiembrie, de vineri până duminică inclusiv, avem onoarea să îl avem alături de noi pe cel mai faimos pizzar din lume! Pentru prima dată într-un restaurant din Oradea, Maestrul Ciprian Zamfir și-a propus să creeze experiențe culinare de neuitat oferind oaspeților noștri o călătorie gastronomică spre Italia. Noi, cei de la Graf, venim în ajutorul său cu un pairing perfect, oferind o gamă atent selecționată de prosecco! Așadar, îi invităm pe oaspeții noștri să se bucure de un weekend de excepție alături de noi!” - ne-a împărtășit Cristian Belenco, Manager Restaurant Graf - Poveste și Foc.

Ciprian Zamfir, originar din Făgăraş, fost sportiv de performanţă, a reuşit să transforme pasiunea sa culinară într-o carieră de nivel mondial.

În 2010, a câştigat Campionatul European de Pizza de la Barcelona, pas care i-a deschis uşa celei mai prestigioase şcoli de pizzeri din Italia.

Ciprian face parte din juriul Campionatului Mondial de Pizza de la Parma, Italia, și ca jurat în cele mai importante competiții internaționale de pizza.

De-a lungul timpului, a ajuns să coordoneze şcoli de pizza din Roma, formând mii de specialişti în domeniu.

Weekend-ul acesta, Ciprian Zamfir va fi prezent în Oradea, la Restaurant Graf - Poveste și Foc (Str. Barbu Ștefănescu Delavrancea nr. 3) pentru a ne face cunoștință cu o mică parte din lumea lui.

Meniul de degustare cuprinde următoarele preparate:

- Margherita & Prosecco Bio Terre di Marca (extra dry)
- Crema di zucca e gorgonzola & Prosecco Belstar DOC Brut
- Crema di cavolo rosso & Prosecco Nino Franco Rustico
- Mozzarella fior di latte & Prosecco Bortolin Angelo Brut
- Frizzarelli con nutella & Prosecco Vigne Matte Dry Cuvee

Meniul de degustare „Pinsa Romana & Prosecco” va fi disponibil pe bază de rezervare (telefon rezervări: 0754 99 11 33), astfel:

vineri de la ora 18.00

sâmbătă de la ora 18.00

duminică de la ora 12.30 și de la ora 18.00

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile pe care vi le pregătim trebuie doar să faceți click pe:

https://www.facebook.com/restaurantgraf/

https://www.instagram.com/graf_povestesifoc/

Noul orar de iarnă la Restaurant Graf - Poveste și Foc:

luni - vineri: 17.00 - 23.00

sâmbătă și duminică: 12.00 - 23.00

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.7728 RON
  • 1 EUR = 4.9766 RON
  • 1 HUF = 0.0123 RON