URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 05 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vinerea trecută, în dimineața când Administrația Fondului de Mediu a lansat sesiunea pentru depunerea cererilor în Programul Casa Verde, pentru finanțarea instalării de panouri fotovoltaice și, în premieră, și a dotării cu acumulatori, am simțit gustul frustrării. Nu al invidiei față de cei care le-au înregistrat în mai puțin de 2 minute (am prieteni care au reușit), ci al frustrării că n-am priceput unde am greșit...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, așa cum arătam săptămâna trecută, accesul la justiție, cu unele excepții, nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, în prealabil trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
15 Aprilie 2015, 10:23

Inflaţie de câştigători la loteria bonurilor fiscale: în primele două zile după extragere, şi-au revendicat premiile aproape 100 bihoreni

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Dacă în fiecare judeţ din ţară ar fi la fel de mulţi cetăţeni care au păstrat bonurile fiscale câştigătoare, premiile celei dintâi ediţii a loteriei bonurilor fiscale ar putea fi mai degrabă simbolice decât stimulatoare.

"Conform centralizării făcute azi-dimineaţă la ora 9.00, la sediul din Oradea al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice şi la cele patru servicii teritoriale fiscale din judeţ (n.r. - Aleşd, Beiuş, Marghita şi Salonta) s-au prezentat, până ieri la ora 16.00, exact 83 de persoane care au depus bonurile fiscale câştigătoare la loteria bonurilor fiscale", a declarat pentru BIHOREANUL Vasile Farc, purtătorul de cuvânt al AJFP Bihor.

Dacă numărul câştigătorilor din Bihor este egal sau aproximativ egal în toate judeţele din ţară, acest lucru ar însemna că la nivel naţional numărul total al acestora ar putea fi mai mare de 4.000, ceea ce ar însemna că premiul cuvenit fiecăruia ar fi de 250 lei (1 milion lei împărţit la 4.000 persoane).

La finele anului trecut, Ministerul Finanţelor aprecia că la extragerile lunare ale loteriei fiscale vor fi acordate 160 premii egale, câte 20 pentru fiecare regiune fiscală a ANAF, valoarea preconizată a fiecărui premiu fiind de 1.200 lei.

La prima ediţie a loteriei bonurilor fiscale, la care au participat bonurile emise între 2 februarie – 28 martie, câştigătoare au fost desemnate bonurile eliberate în data de 7 februarie pentru cumpărături între 6.00 şi 6.99 lei. Revendicarea premiilor se poate face până în 13 mai, iar plata premiilor se face de către ANAF în 60 de zile.

Următoarea extragere a loteriei bonurilor fiscale este programată pe data de 17 mai.

Citiţi pe această temă şi articolul: "Orădenii care au câştigat la prima loterie a bonurilor fiscale au început să-şi revendice premiile. 35 de norocoşi au trecut pe la Finanţe"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
...o porcarie...
...era logic devreme ce intra toate biletele de la 6 la 6,99 lei...Eu zic ca vor fii peste 4000,firimituri sau praf in ochi la muritori...insa sa nu ne creada pe toti prosti!
Postat 15 Aprilie 2015, 10:57 de ct31
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5085 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON