URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 22 AUGUST 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Marea problemă a politicienilor noștri nu este că mai toți sunt niște prostalăi, cu școli precare și cu creiere sumar mobilate. Problema principală este că, după ce că sunt așa cum sunt, mai și claxonează.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
De când locuiesc într-o suburbie a orașului am ocazia să urmăresc involuția de la entuziasm la delăsare în modul în care majoritatea orădenilor mutați la periferie își îngrijesc noile proprietăți. În primii 2 - 3 ani își fac curți arătoase, cu „amenajări peisagistice”, unii chiar și cu flori, iar apoi le lasă în paragină, de le năpădesc buruienile. 
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cum vi se pare decizia municipalității de a investi 400.000 de euro într-un concert Andrea Bocelli la Oradea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Dacă săptămâna trecută am prezentat modul în care se restituie sau se predă permisul conform acestor norme, săptămâna aceasta vom vedea la ce trebuie să fim atenți când suntem opriți pentru testare. Deoarece noile norme prevăd că se vor întocmi procese-verbale distincte de cele de sancționare prin care persoana oprită trebuie să furnizeze anumite date și trebuie să își exprime consimțământul pentru efectuarea unor proceduri.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
15 Iulie 2024, 15:55

Ianis Hagi și Elena Tănase, nuntă cu ștaif la Domeniul Știrbey: „Este tot ce ne-am dorit” (VIDEO)

Ianis Hagi și Elena Tănase, nuntă cu ștaif la Domeniul Știrbey: „Este tot ce ne-am dorit” (VIDEO) Sursa foto: Antena 1
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Ianis Hagi, fiul legendarului fotbalist Gheorghe Hagi şi component al "Generaţiei de Suflet" a fotbalului românesc, s-a căsătorit religios cu Elena Tănase duminică, la Biserica Sfântul Visarion din Capitală. Petrecerea a avut loc la Domeniul Ştirbey, iar printre sutele de invitaţi s-au numărat Mircea Geoană, Simona Halep sau Gigi Becali.

Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Visarion din Bucureşti, în prezenţa familiei şi a prietenilor apropiaţi. Printre invitaţii la biserică s-au numărat Gică Popescu şi Mircea Geoană​, notează Observator News.

Naşii cuplului au fost Andreea şi Costel Naciadis, cu legături strânse de familie, fiindcă tatăl lui Costel Naciadis este naşul lui Gică Hagi​.

Petrecerea de seară a avut loc la Palatul Ştirbey din Buftea, unde au fost prezenţi peste 700 de invitaţi. Atmosfera a fost animată de muzica trupei Pindu, Cornelia Rednic, Smiley şi o formaţie din Grecia. Dansul mirilor a fost pe melodia "Vals", cântată live de Smiley​.

Printre invitaţi s-au numărat tensimena Simona Halep, care a venit însoţită de părinţii ei, şi Gigi Becali, care a fost remarcat dansând pe ritmuri machedoneşti​ (video jos).

Elena Hagi a avut o declaraţie emoţionantă, spunând: "Este un vis devenit realitate. Sunt foarte fericită. Îmi iubesc foarte mult soţul. Îl iubesc încă de la început şi mă simt foarte mândră că este soţul meu"​, scrie Observator News.

La rândul lui, numărul 10 al naţionalei de fotbal a declarat că evenimentul a ieşit cum şi-au dorit. "Este tot ce ne-am dorit, a ieşit totul perfect. Ne sărbătorim pe noi şi familiile noastre. Am avut de mici copii de toate, n-am putut să ne plângem niciodată de nimic. Ne dorim ca invitaţii să se simtă bine", scrie Antena Sport.

Exclusivitatea pentru imaginile de la nuntă a fost vândută televiziunii Antena 1, care a implementat câteva măsuri stricte. Mai exact, televiziunea a cerut ca accesul jurnaliştilor sau al oricăror reprezentanţi media, alţii decât cei ai Antena 1, să fie interzis atât în incinta Bisericii Sf. Visarion, cât şi în Palatul Ştirbey, notează Libertatea

Conform Observator News, cuplul s-a cununat civil în ziua de Crăciun a anului trecut, eveniment la care au participat 400 de invitaţi​​. Jucătorul naţionalei, în vârstă de 25 de ani, şi-a cerut iubita în căsătorie în iunie 2023, la Paris.

Elena Tănase, în vârstă de 24 de ani, este originară din Constanţa şi provine dintr-o familie de aromâni​, la fel ca mirele ei. 

Declaraţiile mirilor din ziua nunţii:

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4781 RON
  • 1 EUR = 4.9772 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON