URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 19 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Indiscutabil că piețele volante din Oradea au succes. Poate și pentru că tradiționalele piețe încep să dispară, Nufărul și Ioșia fiind deja două mari cartiere lipsite de așa ceva. Pe de altă parte, nici piețele care au mai rămas încă în picioare nu sunt întotdeauna pe placul mușteriilor. Mare parte dintre țăranii care vând în Rogerius sau la Cetate nu sunt decât niște reselleri, adică revând cu un preț mai mare marfa adusă de la West Market...
Zic şi eu
Adrian Cris
Controversele asupra Inelului Metropolitan de Nord al Oradiei au revenit în actualitate, așa cum era de așteptat, după ce în campania pentru alegerile locale un grup de proprietari din Podgoria și Paleu au organizat nu mai puțin de 5 proteste, lacom instrumentate politic de USR și PSD.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?










De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
O asemenea reglementare exista și înainte, însă doar cu privire la cazurile de violență familială (sau domestică, cum îi spunea actul normativ), ordinele de protecție provizorii „domestice” fiind foarte des întâlnite în practică. Ceea ce au făcut, de fapt, guvernanții noștri acum a fost „extinderea” aplicării acestor dispoziții legale și la situațiile în care nu există o legătură de rudenie sau conviețuire între victimă și agresor.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
16 Septembrie 2024, 18:00

Fotbalistul bihorean George Pușcaș, despre presupusul conflict cu Mircea Lucescu: „Niciodată nu voi refuza sau comenta deciziile selecționerului”

Fotbalistul bihorean George Pușcaș, despre presupusul conflict cu Mircea Lucescu: „Niciodată nu voi refuza sau comenta deciziile selecționerului” sursa foto: Instagram / George Pușcaș
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După ce inițial a fost convocat pentru dubla cu Kosovo și Lituania, fotbalistul bihorean George Pușcaș a jucat doar câteva minute în prima partidă, cea de la Priștina, iar apoi nu a fost inclus în lot pentru cea cu Lituania.

În acest context, presa sportivă a scris că între antrenorul Mircea Lucescu și atacantul din Bihor ar exista un conflict, ba chiar că tehnicianul nu ar vrea să-l mai vadă la națională. George Pușcaș (28 ani) a făcut luni o serie de precizări pe marginea situației sale, într-un mesaj publicat pe pagina de Instagram, negând unele dintre speculații. 

„Referitor la informațiile care au apărut în mass media în ultimele zile, vreau să clarific câteva lucruri. S-au scris multe lucruri false sau denigratoare despre mine în ultimii ani și nu am reacționat niciodată știind că cine mă cunoaște cu adevărat și urmărește știe mereu care este adevărul despre mine și acțiunile mele, dar când este vorba despre echipa națională și țara mea consider că este datoria mea să ies în față și să explic!”, și-a început fotbalistul postarea.

El a continuat explicând că, la un moment dat, a întrebat dacă poate pleca mai repede la echipa sa de club, Bodrum din Turcia, întrucât știa că nu face parte și din lotul pentru partida cu Lituania, dar că, după ce i s-a spus că nu se poate, a acceptat situația. 

„Așadar, s-a spus că am vrut să plec înainte de meciul cu Lituania. Adevărul este că după ce conducerea clubului a văzut că nu fac parte din lot pentru meciul cu Lituania, am fost întrebat dacă pot să revin mai repede la Bodrum, pentru a prinde antrenamentul de a doua zi și pentru a intra mai repede în pregătirea meciului care urma să se joace în weekend, lucru care nu s-a întâmplat și am ajuns mai târziu la antrenamentele de după. L-am întrebat pe team manager dacă există această opțiune, crezând că poate sunt și obligat, conform regulamentului UEFA, să fac acest lucru. Mi s-a spus că nu e obligatoriu și că domnul Lucescu își dorește să rămân până la finalul acțiunii, adică până la finalul meciului. Am acceptat fără niciun alt comentariu”, a transmis internaționalul originar din Bihor. 

George Pușcaș a adăugat: „Echipa națională este extrem de importantă pentru mine și nu există onoare mai mare decât să fiu convocat să îmi reprezint țara. Niciodată nu voi refuza sau comenta deciziile selecționerului. Da, este adevărat că mă interesează mereu să înțeleg unde greșesc și cum pot progresa, dar întotdeauna voi respecta și accepta deciziile sale. La echipa națională suntem o familie și nimeni nu ne poate dezbina. Sunt foarte bucuros că am obținut 6 puncte în primele două meciuri din Liga Națiunilor și vom continua să luptăm pentru România! Hai, România!”. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
Intrebare..
Ce sa faca aista la nationala???
Postat 18 Septembrie 2024, 12:54 de grigore
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4657 RON
  • 1 EUR = 4.9746 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON