URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 01 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Ce destin frământat a avut terenul de lângă Aquapark. Când acolo s-a lansat proiectul Mecena, pastorul Tokes Laszlo a făcut scandal pentru că banii ungurimii au fost deturnați cu sprijin politic din Ungaria. Cum necum pe vremea mandatului lui Ilie Bolojan terenul a fost vândut cu 900.000 de euro magnatului Alexandru Mudura junior, care s-a angajat să facă acolo un hotel ba chiar și un centru de afaceri.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ați votat la alegerile locale și europarlamentare?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul este o boală cu o evoluție lentă și silențioasă, dar hiperglicemia cronică determină o serie de probleme de sănătate, uneori foarte grave. Supravegherea medicală continuă este foarte importantă, descoperindu-se factorii de risc și cei agravanți precum și bolile asociate (hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare, obezitatea), toate acestea cu scopul instituirii unui tratament adecvat.
29 Iunie 2024, 09:15

Festival cu... valuri: Cea de-a treia ediție a Waves Festival aduce nume cunoscute pe scenele din Băile 1 Mai (VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În staţiunea Băile 1 Mai, distracţia vine în valuri, la cea de-a treia ediţie a Waves Festival. Bihorenii şi turiştii sunt invitaţi, la mijlocul lunii iulie, la trei zile de festival, fiecare culminând cu concerte susţinute de invitaţi care reprezintă diverse genuri muzicale şi care promit să facă show, cum ar fi DJ-ul german Tujamo, DJ-iţa belgiană Mattn, La Familia, Grasu XXL, Pascal Junior şi Erika Isac.

Artişti (şi) din străinătate 

Festivalul este organizat de Asociaţia de Promovare a Turismului în Băile Felix şi Băile 1 Mai, alături de Zoom Consult Team, iar menirea lui este de a anima perioada estivală în staţiunile de lângă Oradea şi de a le oferi oaspeţilor momente memorabile. 

Ediţia cu numărul unu a evenimentului s-a ţinut în iulie 2022, cu invitaţi ca Andre Rizo, Alina Eremia şi Manuel Riva, iar a doua în 2023, cu nume ca The Motans, B.U.G. Mafia, Delia şi Andia. Anul trecut, festivalul a adunat peste 16.000 de participanţi, pe parcursul a trei zile. 

Organizatorii se pregătesc pentru ediţia a treia, care se va desfăşura în perioada 12-14 iulie şi care va aduce, în premieră pe scena Waves, şi artişti din străinătate, pe lângă invitaţi din România. 

DJ-ii, capete de afiş 

Astfel, la Ştrandul cu Valuri din Băile 1 Mai se anunţă trei zile de distracţie, muzică live de pe două scene şi peste 20 de artişti invitaţi. 

Lista este deschisă de DJ-i care mixează la mari festivaluri din lume. Este vorba despre Tujamo, Mattn, Regard şi Mahony. "Tujamo este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de EDM, adunând peste 950 de milioane de stream-uri pe Spotify. Tujamo se află în lista DJ Mag Top 100 DJs şi a colaborat cu artişti precum Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Taio Cruz, Inna", spun gazdele, adăugând că el a urcat pe scenele Tomorrowland şi Lollapalooza.

Şi belgianca Anouk Matton, cunoscută ca Mattn, a avut show-uri memorabile pe scenele unor festivaluri de amploare, inclusiv Tomorrowland, iar mixurile ei au fost ascultate de sute de milioane de ori pe Spotify. "Spectacolele ei sunt caracterizate de o energie vibrantă şi o conexiune puternică cu publicul. Mattn are tot ce-i trebuie pentru a fi în top!", arată organizatorii.

Cu "Macarena"

Lista artiştilor va fi completată cu nume sonore din România, ca Grasu XXL, La Familia, Oscar, Erika Isac (foto), devenită cunoscută datorită piesei controversate "Macarena", Rares, Pascal Junior şi Vladimir. Programul pe zile şi ore nu a fost încă anunţat. 

Erika Isac Waves

Se ştie, însă, că în cadrul Waves Festival vor fi deschise baruri şi o zonă de street food, precum şi una cu parc de distracţii pentru copii. De asemenea, cum finala Campionatului European de fotbal se va disputa în ultima seară a festivalului, în zonă va fi montat un ecran de mari dimensiuni, astfel încât pasionaţii să nu rateze nici meciul, nici distracţia. 

Distracţie cu gaşca 

Biletele s-au pus în vânzare pe platforma livetickets.ro, în mai multe variante. Un tichet de acces general pentru toate cele trei zile ale festivalului costă 179 lei, iar pentru adolescenţii cu vârste sub 18 ani, acelaşi tip de tichet costă 139 lei. 

Sunt şi bilete de tip VIP, cu acces în zone special amenajate, lângă "backstage", la 450 lei. Se pot achiziţiona şi diferite pachete de bilete, astfel că cei care vor să meargă în gaşcă pot opta pentru a cumpăra şase bilete la preţ de patru, plătind 716 lei. 

Copiii cu vârste de până la 10 ani pot intra gratuit, dar doar dacă sunt însoţiţi de părinţi, aceştia trebuind să prezinte biletul achiziţionat.

"Nu îi scrie fostului"

Organizatorii au pregătit şi sfaturi pentru viitorii petrecăreţi, spunându-le, de pildă, că evenimentul va fi "cashless", adică se vor încărca brăţările speciale şi vor fi folosite pentru plata oricărei achiziţii în cadrul festivalului. 

Waves

De asemenea, la intrare vor trebui să prezinte un act de identitate, iar dacă vor să se bucure de tot ce are Waves de oferit, ar fi bine să meargă la Ştrandul cu Valuri din timp, înainte de concertele preferaţilor. 

Mai sunt şi câteva recomandări... prieteneşti din partea echipei de organizare: "Nu filma non-stop, bucură-te de atmosferă şi distrează-te împreună cu prietenii tăi!" şi "Nu îi scrie fostului sau fostei, indiferent de câte cocktailuri ai băut!". Pentru ca distracţia să se lase cu amintiri plăcute...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6489 RON
  • 1 EUR = 4.9771 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON