URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 14 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Fosta a doua armată a țării, CFR-ul, a ajuns într-o stare jalnică. Firma e cu datorii uriașe la bugetul de stat, dar managerii prosperă și primesc bonusuri de performanță. Salariile s-au mărit simțitor la toate nivelurile, la fel cum a crescut și stratul de jeg pe garnituri. Locomotivele se aprind pe traseu, dar și pălinca în mecanicii de locomotive. Nașii se uită urât la tine dacă faci imprudența să cumperi bilet, iar întârzierile sunt atât de mari încât instituția pare că nu a ieșit din Evul Mediu...
Zic şi eu
Adrian Cris
De-o vreme, televiziunile de știri sunt toată ziua cu Bolojan în gură. Cu cât omul tace despre sine cu mai multă încăpățânare, cu atât mai abitir îl pomenesc ceilalți...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cum vi se pare decizia municipalității de a investi 400.000 de euro într-un concert Andrea Bocelli la Oradea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
O asemenea reglementare exista și înainte, însă doar cu privire la cazurile de violență familială (sau domestică, cum îi spunea actul normativ), ordinele de protecție provizorii „domestice” fiind foarte des întâlnite în practică. Ceea ce au făcut, de fapt, guvernanții noștri acum a fost „extinderea” aplicării acestor dispoziții legale și la situațiile în care nu există o legătură de rudenie sau conviețuire între victimă și agresor.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
29 August 2024, 20:26

FC Bihor îşi poate lua revanşa în faţa echipei din Reşiţa vineri, în campionat

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După jocul de marţi din cadrul play-off-ului Cupei României, fotbaliştii de la FC Bihor Oradea întâlnesc din nou echipa CSM Reşiţa, vineri, de la ora 18, în campionatul Ligii a II-a.

Jocul, care contează pentru etapa a 5-a a eşalonului secund, este programat la Stadionul Iuliu Bodola şi va fi televizat.

Se vor întâlni două echipe fruntaşe ale clasamentului, după primele patru etape. Astfel că, dacă CSM Reşiţa ocupă locul 3 cu 8 puncte, FC Bihor se află pe poziţia a 6-a cu 7 puncte.

Ambele echipe şi-au câştigat jocurile din etapa precedentă. În timp ce FC Bihor s-a impus la Buzău cu 2-1, pe terenul celor de la Metalul, cei de la CSM Reşiţa au câştigat, in-extremis, cu 1-0, jocul de acasă cu CSM Focşani.

Între timp, cele două echipe s-au confruntat în cupă, tot la Oradea, marţi, când CSM Reşiţa s-a impus cu 3-1, după ce roş-albaştrii au condus la pauză şi s-au aflat în avantaj până în minutul 74, graţie golului reuşit de Andreas Chiriţoiu.

Oaspeţii au revenit însă şi au marcat în ultimele 16 minute, prin Marius Cioiu, Andrei Lascu şi Mihai Dolghi. Astfel, reşiţenii au ajuns în faza grupelor Cupei României, în timp ce orădenii s-au oprit în play-off.

Ocazia revanşei

Vineri este însă ocazia revanşei pentru roş-albaştri, care de acum se vor axa doar pe campionat.

„Ne pregătim în cel mai bun mod, ca întotdeauna. În aceste zile, cel mai important lucru este recuperarea fizică și psihică. Vineri însă vom căuta de la început să facem un joc bun și să câștigăm. Vom încerca să jucăm cele 90 de minute la maximum. Reșița este o echipă foarte bună, pregătită să se bată la primele locuri, în timp ce noi vrem să consolidăm un proiect. Nu va fi ușor, dar vom da totul. Importanța jocului de vineri este ca la fiecare partidă, în care doar rezultatul contează și ne ajută”, a declarat directorul tehnic al clubului FC Bihor Oradea, Gustavo Aragolaza.

Conform tehnicianului, în lotul echipei orădene „sunt câțiva jucători care în prezent nu sunt apţi sută la sută, dar vom vedea dacă-i recuperăm bine pe toți”.

Jocul de vineri dintre FC Bihor Oradea şi CSM Reşiţa va fi arbitrat la centru de piteşteanul Marius Naidin, în timp ce la cele două tuşe, arbitri asistenţi vor fi Ionel Valentin Dumitru din Gherghiţa (jud. Prahova) şi Lucian Tănase din Piteşti.

Arbitru de rezervă a fost desemnat Kemenes Norbert din Baia Mare. Observator pentru arbitri va fi Mircea Ciglenean din Cluj Napoca, iar delegat pentru joc, Daniel Sabou din Zalău.

Intrarea pe stadion

Accesul publicului pe stadion va fi permis începând cu ora 16.00. Recomandarea pentru spectatori este să se prezinte la stadion cu cel puțin 60 de minute înaintea începerii partidei, pentru a evita aglomerarea la ora începerii jocului.

Bilete sunt disponibile online până la ora începerii meciului (cu reducere) și la casieria de bilete a stadionului Iuliu Bodola.

Cele două casierii din ziua meciului vor fi amplasate la Poarta 4 și vor fi deschise începând cu ora 16.00.

Joi, achiziția de bilete se poate face de la casieria/sala din apropierea Porții 0 (în capăt sub Peluza Nord), până la ora 18.


Prețurile biletelor cu reducere, pentru achizițiile online și/sau de la casieria stadionul înainte de ziua meciului:

Tribuna 0 - Categoria 1 (rânduri sus) - 35 RON - Acces Poarta 2
Tribuna 0 - Categoria 2 (rânduri jos) - 20 RON - Acces Poarta 2
Tribuna 1 - Sectoarele A,B,C,D,E,F - 20 RON - Acces Poarta 3
Peluza Nord - Central - 15 RON Adulți și 5 RON Copii (sub 14 ani)- Acces Poarta 0
Peluza Nord - Family Zone (colț) - 15 RON Adulți și 5 RON Copii (sub 14 ani) - Acces Poarta 0
Peluza Sud Central - 15 RON Adulți și 5 RON Copii (sub 14 ani) - Acces Poarta 5
Peluza Sud - Family Zone (colț) - 15 RON Adulți și 5 RON Copii (sub 14 ani) - Acces Poarta 5

Prețurile biletelor fără reducere, pentru achizițiile de la casieria stadionului în ziua meciului (casierii zi de meci - Poarta 4), 20 august:

Tribuna 0 - Categoria 1 (rânduri sus) - indisponibil
Tribuna 0 - Categoria 2 (rânduri jos) - 25 RON - Acces Poarta 2
Tribuna 1 - Sectoarele A,B,C,D,E,F - 25 RON - Acces Poarta 3
Peluza Nord - Central - 20 RON Adulți și 5 RON Copii (sub 14 ani)- Acces Poarta 0
Peluza Nord - Family Zone (colț) - 20 RON Adulți și 5 RON Copii (sub 14 ani) - Acces Poarta 0
Peluza Sud Central - 20 RON Adulți și 5 RON Copii (sub 14 ani) - Acces Poarta 5
Peluza Sud - Family Zone (colț) - 20 RON Adulți și 5 RON Copii (sub 14 ani) - Acces Poarta 5

Accesul este permis pe bază de scanare a codului QR a abonamentului sau a biletului, atât în format digital (telefon), cât și fizic (print hârtie sau abonament card).

Persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate în peluze, în baza certificatului justificativ, însoțit de actul de identitate, prezentate la casierie.

Abonații vor efectua accesul în baza abonamentului achiziționat.

Spectatorii sunt rugaţi să consulte politica de achiziție și info acces: www.fcbihor.ro/acces


În continuare, alături de Rareş!

Și meciul de vineri va avea un scop caritabil. 20% dintre încasări vor fi donate pentru a susține tratamentul micului erou Rareș Alexandru. 

Rareș este fratele lui David, tânăr fotbalist în Academia FC Bihor, și se luptă cu o boală gravă ce necesită tratamente și intervenții costisitoare.
„Vă invităm să descoperiți povestea acestui mic luptător pe www.fcbihor.ro/rares, iar cei care doresc să îl ajute pe Rareș și prin donații, o pot face transferând orice sumă de bani în conturile menționate pe site-ul FC Bihor”, transmite clubul orădean, într-un comunicat.


Programul etapei a 4-a din Liga a II-a la fotbal:

Vineri, 30 august, ora 18

FC Bihor Oradea – CSM Reşiţa (Digi Sport şi Prima Sport)

Sâmbătă, 31 august, ora 11

CSM Focşani – CSC Dumbrăviţa

Concordia Chiajna – AFC Câmpulung Muscel

CS Mioveni – Viitorul Pandurii Tg. Jiu

Metaloglobus Bucureşti – FC Voluntari

CSC Şelimbăr – Unirea Ungheni

Duminică, 1 septembrie

Ora 11:00 CSM Slatina – FC Argeş (FRF TV)

Ora 11:30 Corvinul Hunedoara – Ceahlăul Piatra Neamţ (Digi Sport şi Prima Sport)

Luni, 2 septembrie, ora 17

Steaua Bucureşti – FC U Craiova (Digi Sport şi Prima Sport)

Marţi, 3 septembrie

Ora 18:00 Csikszereda Miercurea Ciuc – Metalul Buzău (Digi Sport şi Prima Sport)

Ora 20:30 Chindia Târgovişte – CS Afumaţi (Digi Sport şi Prima Sport)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5156 RON
  • 1 EUR = 4.9742 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON