URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 29 IUNIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Imediat după Revoluție, din punct de vedere cultural, Oradea a intrat în Evul Mediu. Banii, atâți câți erau pe la Primărie, se împărțeau după criterii strict politice. Veneau udemeriștii cu ONG-urile lor, pediștii la fel, mai pupau ceva bănet pesediștii și liberalii și cu asta, gata. Când a ajuns Bolojan la Primărie s-a trecut în extrema cealaltă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ați votat la alegerile locale și europarlamentare?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul zaharat se definește ca un exces permanent de zahăr în sânge, adică hiperglicemie cronică, determinată de o rezistență progresivă a organismului la acțiunea insulinei, un hormon produs de către pancreas (care face să scadă glicemia).
21 Iunie 2024, 16:40

FC Bihor anunță că a adus un argentinian pe post de director tehnic, dar nu lămurește situația lui Florin Farcaș

FC Bihor anunță că a adus un argentinian pe post de director tehnic, dar nu lămurește situația lui Florin Farcaș sursa foto: Instagram / Gustavo Aragolaza
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În pregătirea jocurilor din Liga a II-a, clubul FC Bihor Oradea a anunțat că a adus, în premieră, un argentinian pe post de director tehnic, pe Gustavo Aragolaza, care a fost antrenor la diferite academii și echipe de fotbal din Italia. În timp ce publică un clip de promovare a noului director tehnic argentinian, căruia îi spune „bienvenido”, conducerea FC Bihor nu lămurește situația antrenorului Florin Farcaș, căruia i s-ar fi spus, potrivit presei sportive, că își va pierde postul. 

„Bienvenido” 

„De la cea mai vestită școală de antrenori a momentului, școala argentiniană, vine noul director tehnic al FC Bihor Oradea – Gustavo Aragolaza. Este posesor al licenței PRO - AFA Argentina, fost antrenor la Beroe Parva (Bulgaria), Crema Calcio (Italia), Academia Brescia (sub 19 si sub 17 - Italia), Academia Inter Milano (Italia), Cagliari Calcio (Italia), Como Calcio (Italia), Academia Cagliari (SUA)”, se arată într-o postare făcută vineri după amiaza pe contul oficial de Facebook al FC Bihor Oradea. 

„Cu o experiență superioară într-un fotbal de nivel înalt, acesta vine cu o gândire modernă și o dorință neobosită de perfecționare. Gustavo are expertiza necesară și o preocupare deosebită și pentru dezvoltarea academiilor și promovarea talentelor locale, asigurând astfel un viitor promițător pentru fotbalul bihorean și clubul nostru”, se mai arată în mesajul menționat. 

Reprezentanții FC Bihor sunt, de asemenea, „convinși că sub îndrumarea sa, clubul nostru va atinge noi culmi și va continua să se dezvolte într-un mod remarcabil”.

Postarea este însoțită de un clip video cu mai mulți copii care joacă fotbal, inclusiv în Piața Unirii, unul dintre ei purtând tricoului unui faimos fotbalist argentinian, Messi. La finalul clipului, apare lapiar informația legată de noul director tehnic, care este primit cu mesaje în trei limbi: „Bienvenido”, „Bun venit” și „Welcome”. 

Schimbări... discrete

În același timp, FC Bihor a transmis tot vineri că sâmbătă, de la ora 10, președintele George Tătar și noul director tehnic vor susține o conferință de presă în sala mică a Primăriei Oradea. 

Anunțul privind noul director tehnic al FC Bihor vine în contextul în care presa sportivă a scris săptămâna trecută că clubul orădean se va despărți de antrenorul Florin Farcaș, cel care a reușit promovarea din Liga a III-a în Liga a II-a. De altfel, surse citate de Bihon.ro și Digisport.ro arătau că cei din conducerea FC Bihor ar fi avut deja o discuție cu Florin Farcaș în acest sens. Totuși, se pare că tehnicianul mai are contract valabil pentru următorii ani, așa că nu este clar cum se va produce „ruptura” dintre cele două părți. 

Contactat de BIHOREANUL, președintele FC Bihor, George Tătar, a spus atunci că se lucrează la o nouă organigramă, care va fi prezentată, dar nu a dat alte detalii.

O zi mai târziu, pe site-ul FC Bihor a fost publicat un comunicat sumar, fără detalii concrete, în care se vorbește însă despre „cooptarea unui personal valoros, inclusiv în posturi pe care FC Bihor nu le-a avut în vechea organigramă”.

„Pasul realizat (n.r. – spre Liga a II-a) reprezintă însă și o imensă responsabilitate, ce ne obligă să analizăm următoarea etapă de dezvoltare a clubului la modul cât mai lucid și în cele mai mici detalii. Ne aflăm în plin proces de evaluare și îmbunătățire a tuturor aspectelor importante din cadrul tuturor departamentelor clubului. Acest proces presupune regândirea și implementarea unei noi organigrame, îmbunătățind majoritatea din sectoare prin cooptarea unui personal valoros, inclusiv în posturi pe care FC Bihor nu le-a avut în vechea organigramă”, se menționa în acel material. 

Tot acolo, reprezentanții FC Bihor spuneau că se alcătuiește în această perioadă lotul de jucători pentru prima echipă. 

Prin comunicat, fanii erau încurajați să aștepte confirmări oficiale despre mutările făcute de club. „Chiar dacă în această perioadă unele informații ajung la dumneavoastră în mod neoficial, sub forma unor frânturi, vă asigurăm că vă vom ţine la curent şi vă vom informa pe măsură ce deciziile vor fi luate şi planurile vor prinde contur, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată”, încheie reprezentanții FC Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
Ion Iliescu?
„Pasul realizat reprezintă însă și o imensă responsabilitate, ce ne obligă să analizăm următoarea etapă de dezvoltare a clubului la modul cât mai lucid și în cele mai mici detalii. Ne aflăm în plin proces de evaluare și îmbunătățire a tuturor aspectelor importante din cadrul tuturor departamentelor clubului. Acest proces presupune regândirea și implementarea unei noi organigrame, îmbunătățind majoritatea din sectoare prin cooptarea unui personal valoros, inclusiv în posturi pe care FC Bihor nu le-a avut în vechea organigramă." ------ FC Bihor, cine dracu v-a scris comunicatul ăsta? Ion Iliescu?
Postat 26 Iunie 2024, 01:23 de TanarSiNelinistit
???
Unde este Farcas?Ce cauta strainul aici?Ce experimente face pres ul?Sa nu uite ca pleaca si el!Dle presedinte...e prea mare palaria pt tine!
Postat 22 Iunie 2024, 09:54 de grigore
RUSINE!
Rusine! Antrenorul bun creste odata cu echipa. Farcas stie si poate.
Postat 22 Iunie 2024, 08:30 de dural
Ii doresc...
...mult insucces!!
Postat 22 Iunie 2024, 08:03 de AnaConda
acesti sobolani care conduc orasul - Oradea, fara cultura, sport, educatie din bani publici
Farcas a construit FC Bihor, a obtinut victorii si a facut performanta cu o echipa in care credeam doar noi, suporterii, dupa ce am luat 6000 de abonamente! sobolanii penelisti care conduc orasul si judetul au ranjind cu ochii lacomi cand s-au vazut cu banii in buzunar, dar nu s-au gandit si nici nu au dorit vreodata ca echipa sa promoveze pentru ca asta inseamna cheltuieli mai mari pentru ei! asa se face ca Antrenorul Farcas e pus pe liber, miseleste! @@@ chiar daca ar fi cerut dublarea salariului, ar fi fost perfect indreptatit! a adus echipa in Liga 2! Trebuie lasat macar 6 luni sa demonstreze daca poate sa pregateasca echipa la standardele dintr-o competitie mai agresiva si abia apoi sa i se faca o evaluare. @@@ Ne vine sa vomitam de un potoc argentinian pe care incearca infectii din conducere sa ni-l bage pe gat! pai primaria nu-si permite (a se citi are handicap intelectual) sa angajeze un peisagist sau inginer urbanism european, cu 1600 euro/luna, cum a facut Episcopia reformata cu fostul muzeu al Tarii Crisurilor, dar vrea "performanta" si alte abureli politice de doi bani, la fel cum au facut campania in ultimele saptamani.&&&&& si stiti ce este trist? ca nu se investeste nimic in arta, sport, cultura si educatie, pentru ca sunt consumatoare de bani. traiasca fondurile europene, la betonat si bordurat nu ne intrece nimeni!
Postat 21 Iunie 2024, 22:40 de roger
L-ati dat afara pe Casu'?
Nu stiti voi ce ati facut! Dau in scris ca pana la finalul turului, George Tatar nu o sa mai fie la FC Bihor.
Postat 21 Iunie 2024, 18:38 de Kid
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6516 RON
  • 1 EUR = 4.9768 RON
  • 1 HUF = 0.0125 RON