Actrița italiană Elisabetta Pellini a ajuns miercuri la Oradea, oraș de care s-a declarat deja cucerită, spunându-le următorilor ei de pe rețelele Instagram și Facebook că este „cel mai frumos oraș din România”. Pellini se află la Oradea pentru filmările producției „21 de rubini”, regizate de preotul orădean Ciprian Mega.
„Bună seara, în sfârșit am ajuns aici, în Oradea, cel mai frumos oraș din România, alături de managerul meu internațional, Cristiano (n.r. – De Masi)”, a spus Elisabetta, într-o filmare realizată pe strada Republicii în fața Palatului Moskovits Miksa.
Ea l-a prezentat fanilor săi și pe managerul ei, cel care a amintit că Elisabetta joacă în producția „21 de rubini” alături de alte staruri, ca Anthony Delon și Mickey Rourke.
„Suntem aici pentru următorul film al Elisabettei, alături de alte două staruri, Anthony Delon și Mickey Rourke”, a spus Cristiano De Masi. Actrița l-a completat apoi menționând că filmul este regizat de Ciprian Mega, preot orădean.
Elisabetta Pellini s-a fotografiat și în fața Teatrului Regina Maria (foto) și a publicat și un mini-clip surprins în pauza de filmări, în care se pune pe cântat alături de o colegă de platou.
Actrița italiană în vârstă de 48 de ani are în spate o carieră bogată, ce cuprinde apariții în seriale, scurtmetraje și lungmetraje, fiind vorba mai ales de producții italienești. Potrivit IMDB, ea este cunoscută mai ales pentru rolurile din „Lockdownlove.it”, „Midway – Tra la vita e la morte”, „Joachim and the Apocalypse” și „Dark matter”.
Filmul „21 de rubini” care se turnează zilele acestea în Oradea, face o radiografie a României post-decembriste. Populat cu primari, foști securiști, politicieni și clerici, toți mai mult sau mai puțin corupți, scenariul nu diferă mult de viață. „Filmul nu judecă, nu are personaje pozitive și negative. Fiecare personaj se justifică în fața publicului cu resorturile sale interioare, așa cum se justifică orice om în fața societății”, a detaliat regizorul Ciprian Mega pentru BIHOREANUL.
Titlul filmului face trimitere la pietrele dintr-un ceas de mână dăruit de tată fiului său și la modul în care un lucru poate primi valoare în funcție de cel care se raportează la el. „Filmul își propune să atragă publicul larg, dar în același timp să fie purtător de mesaj, să prezinte România așa cum se vede de la fereastra mea”, a mai spus Mega.
Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.