URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 27 IUNIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Imediat după Revoluție, din punct de vedere cultural, Oradea a intrat în Evul Mediu. Banii, atâți câți erau pe la Primărie, se împărțeau după criterii strict politice. Veneau udemeriștii cu ONG-urile lor, pediștii la fel, mai pupau ceva bănet pesediștii și liberalii și cu asta, gata. Când a ajuns Bolojan la Primărie s-a trecut în extrema cealaltă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ați votat la alegerile locale și europarlamentare?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul zaharat se definește ca un exces permanent de zahăr în sânge, adică hiperglicemie cronică, determinată de o rezistență progresivă a organismului la acțiunea insulinei, un hormon produs de către pancreas (care face să scadă glicemia).
03 Iunie 2024, 09:44

Echipa PSD Bihor propune o viziune alternativă de dezvoltare a județului, bazată pe democrație și respect față de bihoreni

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Pe data de 9 iunie, prin votul lor, bihorenii decid nu doar cum va arăta Consiliul Judeţean din punct de vedere al reprezentării politice, ci mult mai mult decât atât: decid cum va arăta viitorul județului Bihor și implicit, viitorul tuturor!

Partidul Social Democrat vine cu o echipă și o viziune nouă de conducere la Consiliul Județean Bihor, o viziune care pune în centrul politicilor publice bihorenii și nevoile lor reale.

Această echipă nouă a Partidului Social Democrat Bihor este formată din oameni gospodari, serioși și familiști, pe care îi recomandă realizările profesionale de până acum și în care puteți avea încredere că vă vor reprezenta cu cinste și profesionalism. Cu toții sunt pregătiți să aducă schimbarea în bine pe care bihorenii o așteaptă din partea administrației publice județene.

Mohan Aurel (foto jos) este liderul PSD Bihor și candidează pentru președinția Consiliului Județean. De profesie medic neurochirurg, el are și o bogată experiență în domeniul educației, fiind profesor la Facultatea de Medicină din Oradea, precum și în administrația publică: a fost consilier local în Oradea și secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Ca medic a jurat să își ajute semenii aflați la nevoie. Ca președinte al Consiliului Județean vrea să dezvolte județul Bihor în mod sănătos și echilibrat.

Vladu Adriana (foto jos) este președinta Uniunii sindicatului ”Sanitas” din județul Bihor și un specialist recunoscut în domeniul sănătății, fiind dedicată îmbunătățirii condițiilor de muncă pentru profesioniștii din sănătate, precum și promovării unui sistem medical accesibil și de calitate pentru pacienți.

Ea ocupă poziția nr. 2 pe lista noastră de candidați pentru Consiliul Județean Bihor.

Békési Csaba este de peste 10 ani, directorul executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bihor.

Fiind un profesionist apreciat la nivel național și european și cu o viziune strategică asupra domeniului resurselor umane, el contribuie activ la crearea de noi oportunități de angajare și la susținerea creșterii economice în Bihor.

Békési Csaba ocupă poziția nr. 3 pe lista de candidați a PSD pentru Consiliul Județean Bihor.

Cozma Felix este președintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP) și ocupă poziția nr. 4 pe lista de candidați pentru Consiliul Județean Bihor.

Expert în administrația publică, el are un rol crucial în formarea și dezvoltarea profesională a funcționarilor publici, asigurând eficiență și integritate în serviciul public.

Avram Nicolae este profesor și inspector școlar general adjunct și ocupă poziția nr. 5 pe lista de candidați pentru Consiliul Județean Bihor.

Avram Nicolae contribuie decisiv în supervizarea și îmbunătățirea calității educației în județul Bihor, punând accent pe inovație și adaptabilitate în sistemul de învățământ.

David Sergiu este președintele Tineretului Social Democrat Bihor (TSD) și ocupă poziția nr. 6 pe lista de candidați pentru Consiliul Județean Bihor.

El se concentrează pe implicarea și mobilizarea generațiilor de tineri în politicile locale, cu o atenție specială pentru problemele sociale, recreative și educaționale ale acestora.

Ciora Florian (foto jos) este din Marghita și ocupă poziția nr. 7 pe lista de candidați a PSD pentru Consiliul Județean Bihor.

Cu o vastă experiență în domeniul economic, Florian Ciora contribuie la strategiile economice ale județului, având un rol esențial în planificarea și gestionarea resurselor financiare pentru proiectele de dezvoltare locală.

Chirilă Florin-Bujor (foto jos) are o vastă experiență în administrația publică: timp de cinci mandate a fost primarul comunei Țețchea, iar din 2016 activează ca și consilier județean din partea PSD.

La alegerile din 9 iunie, Florin-Bujor Chirilă ocupă poziția nr. 8 pe lista noastră de candidați pentru Consiliul Județean Bihor.

Boca Dorin este antreprenor din zona Lunca-Ștei și aduce o perspectivă valoroasă de business în Consiliul Județean, concentrându-se pe stimularea mediului antreprenorial local și pe atragerea de investiții noi în Bihor, precum și pe crearea de noi locuri de muncă mai bine plătite!

Dorin Boca ocupă poziția nr. 9 pe lista de candidați a PSD pentru Consiliul Județean Bihor.

De profesie inginer, Oros Florian (foto jos) este de peste 10 ani consilier județean, fiind dedicat modernizării infrastructurii și implementării de soluții eficiente pentru problemele județului.

Florian Oros ocupă poziția nr. 10 pe lista de candidați pentru Consiliul Județean Bihor.

Dume Dorel este directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Bihor și ocupă poziția nr. 11 pe lista de candidați pentru Consiliul Județean Bihor.

Activitatea sa profesională este focalizată pe gestionarea resurselor de apă și pe proiectele esențiale pentru sustenabilitatea și protecția ecosistemelor locale.

Ardelean Călin-Florin (foto jos) activează în administrația publică locală ca și consilier, fiind un susținător al dezvoltării rurale echilibrate, cu un accent pe inițiativele comunitare.

El ocupă poziția nr. 12 pe lista de candidați pentru Consiliul Județean Bihor.

Laza-Matiuța Liviu este de profesie inginer silvic și are o vastă experiență politică și administrativă.

El ocupă poziția nr. 13 pe lista de candidați pentru Consiliul Județean Bihor.

Șandor Mircea (foto jos) este doctor și manager al Spitalului Clinic CFR din Oradea.

El aduce o perspectivă valoroasă din domeniul medical, contribuind la îmbunătățirea serviciilor de sănătate publică și la implementarea de standarde înalte în îngrijirea pacientului.

Domnul Șandor ocupă poziția nr. 14 pe lista de candidați pentru Consiliul Județean Bihor.

Moțoc-Chivari Elena este profesoară și ocupă poziția nr. 15 pe lista de candidați a partidului nostru pentru Consiliul Județean Bihor.

Dedicată educației și formării tinerilor, Elena Moțoc-Chivari este preocupată de dezvoltarea programelor educaționale, care să răspundă nevoilor actuale ale elevilor, și de promovarea excelenței academice.

Cu încredere, spre un viitor prosper și demn

Noua echipă a PSD pentru Consiliul Județean Bihor este alcătuită din lideri pe care îi recomandă experiența - managerială, administrativă și politică - dar și realizările profesionale. Nu în ultimul rând, empatia și preocuparea pentru rezolvarea problemelor oamenilor!

Cu toții sunt pregătiți să aducă schimbarea în bine pe care bihorenii o așteaptă din partea Consiliului Județean.

Echipa Partidului Social Democrat are o strategie de dezvoltare care să scoată județul Bihor din mediocritate și stagnare, angajându-se să guverneze în interesul bihorenilor: dezvoltăm sectorul economic și creștem nivelul de trai, modernizăm sistemul de sănătate și infrastructura, investim în educație și cultură, și cel mai important, respectăm locuitorii județului Bihor și voința acestora. Ne vom concentra pe dezvoltarea echilibrată a tuturor localităților județului, precum și pe creșterea bunăstării bihorenilor, pentru ca aceștia să rămână acasă, în Bihor!

Pe 9 iunie, mergeți la vot și susțineți candidații PSD din comuna sau orașul dumneavoastră, precum și echipa PSD Bihor pentru Consiliul Județean Bihor.

Doar împreună putem dezvolta Bihorul sănătos! Ne găsiți pe poziția nr. 2 pe buletinul de vot!

(Comandat de PSD Bihor, cod mandatar financiar 21240002)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6557 RON
  • 1 EUR = 4.9769 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON