URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 30 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu cred că există un cetățean care ar dori să-și vadă casa distrusă numai pentru că acolo trebuie să treacă un drum ori să se facă un pasaj sau un sens giratoriu. Și chiar dacă sumele oferite drept despăgubire sunt generoase, ceea ce nu e cazul la scârțara Primărie Oradea, tot mai rămâne disconfortul de a-i scoate pe oameni din rutina zilnică.
Zic şi eu
Adrian Cris
Șeful DGASPC Bihor este cercetat de comisia de disciplină a Consiliului Județean. După cum BIHOREANUL arăta recent, Călin Puia a fost acuzat de o angajată de abuz. Speța e următoarea: în primăvară, Camera de Conturi a constatat că Direcția a fost prejudiciată cu 325.000 lei prin „decontarea unor cheltuieli de personal care nu reflectă realitatea”, dar directorul n-a făcut mare tam-tam pe chestia asta, ci, ca să se răzbune pe câteva funcționare „vinovate” că au „colaborat” cu predecesoarea lui în perioada 2018-2023 a inventat un alt „caz”.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că lărgirea la patru benzi a străzilor Armatei Române, Universităţii, Ceyrat, Thurzó Sándor şi Atelierelor din Oradea este necesară și oportună?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum arătam săptămânile trecute, în sistemul de drept românesc accesul la justiție, cu unele excepții, nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să vâri, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
09 Iulie 2021, 08:20

Deschis la jumătatea lunii iunie, restaurantul Black Eagle s-a bucurat de o primire călduroasă din partea orădenilor (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Situat în Piaţa Unirii, chiar în centrul pasajului Vulturul Negru - monument arhitectonic reprezentativ al Oradiei şi Transilvaniei în stilul secession, restaurantul îi poartă cu mare mândrie şi numele.

"Odată cu deschiderea restaurantului nostru sub pasaj, cred că am reuşit să aducem un suflu nou şi elegant în incinta pasajului, pe măsura creaţiei arhitecturale a palatului. Ne dorim ca toţi cei care ne trec pragul să trăiască o experienţă memorabilă", a declarat proprietarul restaurantului. 

Conceptul designului interior al localului este unul actual şi stilat, gândit până la ultimele detalii de specialişti în domeniu. Dispune de un spaţiu în interior cu aproximativ 50 de locuri şi de o terasă cu aceeaşi capacitate.

"Pasajul Vulturul Negru este cel mai important monument în stil secession din Oradea. Prin urmare, am abordat cu mult entuziasm provocarea de a crea un concept de design interior care să se ridice la prestanţa locului. Elementele decorative din interior reflectă perioada sesession, dar sunt reinterpretate şi aduse, cu stil, în actualitate. Am folosit elemente zoomorfe, vitralii, tapet personalizat, decoruri sculptate din lemn masiv, toate puse în valoare de o cromatică spectaculoasă şi o ambianţă luxuriantă", a declarat Robert Tuzson, Co-Fondator MITRANI DESIGN.

Meniul reprezintă piesa centrală de susţinere a conceptului Black Eagle şi cuprinde peste 40 de preparate atent alese.

"Mă bucur că am şansa să colaborez cu oameni deschişi, care au încredere în ideile mele şi în spiritul meu creativ. Specificul restaurantului este unul internaţional, prin urmare meniul este conceput în aşa fel încât să satisfacă o varietate de gusturi culinare. Suntem atenţi la detalii, folosim produse de cea mai înaltă calitate şi punem mare accent pe gustul şi modul de prezentare al fiecărui preparat. Echipa cu care lucrez merită tot respectul meu, sunt nişte bucătari pasionaţi şi talentaţi şi nu pot decât să mă bucur de tot ce am realizat împreună. Ne dorim să evoluăm şi să oferim servicii de cea mai înaltă calitate pe piaţa orădeană în materie de gastronomie. Printre preparatele cele mai îndrăgite se numără specialitatea bucătarului: Beef Wellington, puiul în crustă de alune, burgerul nostru home-made şi fructele de mare, prezentate sub diverse combinaţii", a declarat chef Răzvan Berce.

În completarea celor menţionate mai sus, Black Eagle este un cumul de servicii de înaltă calitate. Mâncarea, servirea impecabilă, băuturile şi ambientul în sine te vor face să simţi că este locul în care cu siguranţă vrei să te reîntorci.

Programul de funcţionare al restaurantului este de marţi până duminică, în intervalele orare 12:00 – 23:00 - marţi, miercuri, joi, duminică, respectiv 12:00 - 00:00 - vineri şi sâmbătă.

Date de contact:

Telefon: 0746 993 377

Email: restaurantblackeagle@gmail.com

Adresa: Piaţa Unirii 4, Black Eagle Passage

Facebook: facebook.com/RestaurantBlackEagle

Instagram: blackeaglerestaurant

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
Sandule, eu stabilesc singur, fără să te întreb pe tine absolut orice.
Cele trei erau: idiot, cretin și retardat. Așa că, nu copia cuvintele, fi creativ. Doar idioții fac afaceri. Ei între ei. Cei cu "țiglele pe casă" procedează diferit. Ha, ha, ha ...
Postat 10 Iulie 2021, 20:22 de KP
KP
Cu mine nu ai stabilit nimic, eu nu fac afaceri cu idioti.
Postat 09 Iulie 2021, 18:39 de Sandu2100
Sandu, rămâne cum am stabilit, cu cele trei "calități" pe care ți le-a dedicat viața ta îndestulată.
Ha, ha, ha. Tu plătești consumația, la mine se numără doar profitul nesemnificativ. Când vei intra în local, lasă parola "coajă uscată" la bar. Ospătarii vor ști despre ce e vorba. Vei fi servit ca nimeni altul.
Postat 09 Iulie 2021, 17:49 de KP
KP
Tu nu ai bani de o coaja uscata la Black Eagle
Postat 09 Iulie 2021, 12:03 de Sandu2100
"Ne dorim să evoluăm şi să oferim ...", spune unul dintre acționarii firmei care a realizat localul.
În sfârșit un om care dovedește profesionalism, pornind de la propriul tip de gândire. Nu spune că "vrem să ne dezvoltăm", ci "să evoluăm". Mi-aș dori ca o astfel de abordare să existe și între edili, care să nu confunde evoluția cu dezvoltarea și turnarea betonului cu bunăstarea. Abia atunci am putea spune că "aleșii" reprezintă cu adevărat interesele și binele orașului, când vor face diferența între "România Educată" și cea care, cât timp sunt liberalo-descreierații la putere, devine doar "România Eșuată".
Postat 09 Iulie 2021, 11:41 de KP
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6036 RON
  • 1 EUR = 4.9747 RON
  • 1 HUF = 0.0123 RON