Situat în Piaţa Unirii, chiar în centrul pasajului Vulturul Negru - monument arhitectonic reprezentativ al Oradiei şi Transilvaniei în stilul secession, restaurantul îi poartă cu mare mândrie şi numele.
"Odată cu deschiderea restaurantului nostru sub pasaj, cred că am reuşit să aducem un suflu nou şi elegant în incinta pasajului, pe măsura creaţiei arhitecturale a palatului. Ne dorim ca toţi cei care ne trec pragul să trăiască o experienţă memorabilă", a declarat proprietarul restaurantului.
Conceptul designului interior al localului este unul actual şi stilat, gândit până la ultimele detalii de specialişti în domeniu. Dispune de un spaţiu în interior cu aproximativ 50 de locuri şi de o terasă cu aceeaşi capacitate.
"Pasajul Vulturul Negru este cel mai important monument în stil secession din Oradea. Prin urmare, am abordat cu mult entuziasm provocarea de a crea un concept de design interior care să se ridice la prestanţa locului. Elementele decorative din interior reflectă perioada sesession, dar sunt reinterpretate şi aduse, cu stil, în actualitate. Am folosit elemente zoomorfe, vitralii, tapet personalizat, decoruri sculptate din lemn masiv, toate puse în valoare de o cromatică spectaculoasă şi o ambianţă luxuriantă", a declarat Robert Tuzson, Co-Fondator MITRANI DESIGN.
Meniul reprezintă piesa centrală de susţinere a conceptului Black Eagle şi cuprinde peste 40 de preparate atent alese.
"Mă bucur că am şansa să colaborez cu oameni deschişi, care au încredere în ideile mele şi în spiritul meu creativ. Specificul restaurantului este unul internaţional, prin urmare meniul este conceput în aşa fel încât să satisfacă o varietate de gusturi culinare. Suntem atenţi la detalii, folosim produse de cea mai înaltă calitate şi punem mare accent pe gustul şi modul de prezentare al fiecărui preparat. Echipa cu care lucrez merită tot respectul meu, sunt nişte bucătari pasionaţi şi talentaţi şi nu pot decât să mă bucur de tot ce am realizat împreună. Ne dorim să evoluăm şi să oferim servicii de cea mai înaltă calitate pe piaţa orădeană în materie de gastronomie. Printre preparatele cele mai îndrăgite se numără specialitatea bucătarului: Beef Wellington, puiul în crustă de alune, burgerul nostru home-made şi fructele de mare, prezentate sub diverse combinaţii", a declarat chef Răzvan Berce.
În completarea celor menţionate mai sus, Black Eagle este un cumul de servicii de înaltă calitate. Mâncarea, servirea impecabilă, băuturile şi ambientul în sine te vor face să simţi că este locul în care cu siguranţă vrei să te reîntorci.
Programul de funcţionare al restaurantului este de marţi până duminică, în intervalele orare 12:00 – 23:00 - marţi, miercuri, joi, duminică, respectiv 12:00 - 00:00 - vineri şi sâmbătă.
Date de contact:
Telefon: 0746 993 377
Email: restaurantblackeagle@gmail.com
Adresa: Piaţa Unirii 4, Black Eagle Passage
Facebook: facebook.com/RestaurantBlackEagle
Instagram: blackeaglerestaurant
(advertorial)
Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.