URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 08 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Iată că, în sfârșit, contraselecția practicată la PNL de primul schior al țării începe să dea roade. Cum cifrele arată că blândul general Ciucă stă în sondaje pe undeva în marja de eroare a acestora, liberalii s-au trezit că nu e prea sănătos să mergi la război cu declarația de capitulare gata semnată. Și acum umblă după persoane cât de cât frecventabile...
Zic şi eu
Adrian Cris
Mai mult de jumătate dintre comunele bihorene se laudă cu săli și terenuri de sport, ba și cu capele prin cimitirele sătești, făcute cu sute de milioane de lei încă din epoca lui Adrian Năstase, apoi din răposatele programe naționale de dezvoltare locală PNDL 1 și PNDL 2, gestionate de Elena Udrea și Liviu Dragnea, iar în ultimii trei ani și din Programul Național de Investiții Anghel Saligny.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cum vi se pare decizia municipalității de a investi 400.000 de euro într-un concert Andrea Bocelli la Oradea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat, la sfârșitul lunii iunie a fost publicată în Monitorul Oficial o ordonanță de urgență prin care se modifică semnificativ prevederile codului rutier. Modificări importante au fost aduse și cu privire la suspendarea dreptului de a conduce dacă fapta a fost urmărită ca infracțiune, însă procurorul a dispus clasarea cauzei, situație la care am să mă refer aici...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
11 Iulie 2024, 11:38

CSM Oradea şi-a mai legitimat doi tineri poloişti care au evoluat la CSU 

CSM Oradea şi-a mai legitimat doi tineri poloişti care au evoluat la CSU  Tommaso Ştefan Insinna (stângă) și Daniel Turculeț (dreapta)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Conducerea echipei de polo CSM Oradea continuă să anunţe achiziţia unor jucători tineri, semn că politica clubului pare să se schimbe, astfel că se pune accentul pe mai mulţi jucători tineri, alături de cei câţiva experimentaţi.

Clubul orădean a anunţat în ultimele 48 de ore alţi doi tineri jucători nou-veniţi. Este vorba despre Tommaso Ştefan Insinna şi de Daniel Turculeţ.

În vârstă de 20 ani, Tommaso Insinna a fost adus la CSM Oradea de la concitadina CSU Oradea.

Clubul îl descrie pe Tommaso ca jucător polivalent, care poate evolua atât pe partea stângă, cât şi în dreapta. 

"Insinna este un sportiv format la CS Crişul Oradea, club pentru care a evoluat la nivel juvenil şi a debutat la seniori. Tommaso a jucat de-a lungul timpului pentru echipele naţionale juvenile ale României. Cele mai notabile participări internaţionale au fost Campionatul European U15 din Bulgaria, Campionatul European U17 din Malta și Campionatul European U19 din Muntenegru. Noul jucător al CSM Oradea a participat şi la Campionatul Mondial U20 Masculin - ediţia 2023, eveniment ce s-a desfăşurat la Otopeni", precizează conducerea CSM.

La rândul său, Daniel Turculeţ este portar şi a venit şi el la echipa de polo pe apă CSM Oradea de la CSU.

Turculeţ este format ca poloist în Republica Moldova, el evoluând, de altfel, pentru diferite loturi naţionale ale Republicii Moldova, alături de un alt jucător care s-a transferat în această vară la CSM Oradea, Adrian Păşcăluţă. 

În vârstă de 19 ani, Daniel Turculeţ are cetăţenia română şi a activat la juniori la CS Crişul, pentru ca în sezonul precedent să evolueze la echipa de seniori CSU Oradea în Superliga Naţională.

După cum transmite conducerea CSM, Turculeţ devine, astfel, cel de-al treilea portar din lotul echipei CSM Oradea pentru sezonul competiţional 2024-2025, după Lazar Dobozanov şi Raul Gavriş.

Până în prezent, în această vară, echipa de polo seniori CSM Oradea a achiziţionat patru tineri jucători. Pe lângă Insinna şi Turculeţ mai fiind legitimaţi Richard Orsos şi Adrian Păşcăluţă, acesta din urmă tot de la CSU Oradea.

CSM i-a mai adus şi pe străinii Lazar Dobozanov şi Ivan Gusarov, alături de antrenorul Petar Kovacevic.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4799 RON
  • 1 EUR = 4.9711 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON