URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 04 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vinerea trecută, în dimineața când Administrația Fondului de Mediu a lansat sesiunea pentru depunerea cererilor în Programul Casa Verde, pentru finanțarea instalării de panouri fotovoltaice și, în premieră, și a dotării cu acumulatori, am simțit gustul frustrării. Nu al invidiei față de cei care le-au înregistrat în mai puțin de 2 minute (am prieteni care au reușit), ci al frustrării că n-am priceput unde am greșit...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, așa cum arătam săptămâna trecută, accesul la justiție, cu unele excepții, nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, în prealabil trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
04 Octombrie 2024, 12:41

CSM Oradea întâlneşte vineri seara Steaua în deplasare, iar mai apoi va pleca spre Germania, pentru duelul din Champions League

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Poloiştii de la CSM Oradea încep vineri seara o serie de trei partide în deplasare, care se vor desfăşura pe durata a cinci zile. Dintre acestea, două sunt programate în campionatul intern, la Bucureşti, cu Steaua şi Sportul Studenţesc, iar una în Liga Campionilor Europeni, cu Waspo Hannover 1898.

În acest sens, trupa bihoreană pregătită de antrenorii Petar Kovacevic şi Ciprian Cîmpianu au făcut deja deplasarea spre Bucureşti, unde, vineri seara, va susţine primul duel din noul sezon cu rivala din competiţiile interne, Steaua Bucureşti. Jocul cu steliştii va avea loc la bazinul din Otopeni cu începere de la ora 20 şi va conta pentru etapa a 3-a a Superligii Naţionale.

Reamintim că CSM Oradea este liderul clasamentului în competiţia internă după două etape şi a avut un parcurs bun până acum şi în cupele europene, unde s-a calificat pe tabloul principal al Ligii Campionilor. 

Cât priveşte echipa stelistă, aceasta se bazează în continuare pe un nucleu format din cei mai importanţi jucători autohtoni, plus încă câţiva sportivi străini cu experienţă în competiţia internă. 

Va fi primul joc în deplasare în acest sezon pentru echipa orădeană, care va putea fi urmărită în duelul cu Steaua în direct pe canalul de YouTube al Federaţiei Române de Polo.

Apoi, sâmbătă dimineaţă, cu începere de la ora 10:30, CSM Oradea va întâlni Sportul Studenţesc, într-un joc ce va avea loc la Bazinul Floreasca din Capitală şi care se va desfăşura în devans în cadrul Superligii Naţionale. Şi acest meci va putea fi urmărit pe canalul de YouTube al Federaţiei Române de Polo.

Ulterior, în cursul zilei de luni, delegaţia clubului orădean se va deplasa din Bucureşti spre Germania, unde, marţi seara, va debuta în grupele Champions League. Cu începere de la ora 21, CSM-ul va întâlni campioana Germaniei, Waspo Hannover 1898, echipă care însă recent a pierdut în SuperCupa Germaniei, fiind învinsă tocmai de Spandau 04 Berlin, echipă pe care orădenii au învins-o în turneul de calificare al Ligii Campionilor.

Partida dintre Waspo Hannover 1898 şi CSM Oradea va putea fi urmărită în direct pe platforma euroaquaticstv.com.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5085 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON