URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 08 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Iată că, în sfârșit, contraselecția practicată la PNL de primul schior al țării începe să dea roade. Cum cifrele arată că blândul general Ciucă stă în sondaje pe undeva în marja de eroare a acestora, liberalii s-au trezit că nu e prea sănătos să mergi la război cu declarația de capitulare gata semnată. Și acum umblă după persoane cât de cât frecventabile...
Zic şi eu
Adrian Cris
Mai mult de jumătate dintre comunele bihorene se laudă cu săli și terenuri de sport, ba și cu capele prin cimitirele sătești, făcute cu sute de milioane de lei încă din epoca lui Adrian Năstase, apoi din răposatele programe naționale de dezvoltare locală PNDL 1 și PNDL 2, gestionate de Elena Udrea și Liviu Dragnea, iar în ultimii trei ani și din Programul Național de Investiții Anghel Saligny.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cum vi se pare decizia municipalității de a investi 400.000 de euro într-un concert Andrea Bocelli la Oradea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat, la sfârșitul lunii iunie a fost publicată în Monitorul Oficial o ordonanță de urgență prin care se modifică semnificativ prevederile codului rutier. Modificări importante au fost aduse și cu privire la suspendarea dreptului de a conduce dacă fapta a fost urmărită ca infracțiune, însă procurorul a dispus clasarea cauzei, situație la care am să mă refer aici...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
10 Noiembrie 2022, 17:28

Brighi, orădeanca de la „Chefi la cuțite”, a fost pe punctul de a părăsi competiția. Cine a salvat-o

Brighi, orădeanca de la „Chefi la cuțite”, a fost pe punctul de a părăsi competiția. Cine a salvat-o (foto: Facebook / Brighi)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cântăreața orădeancă Brigitta Gheorghe, convertită în bucătar, a fost aproape de eliminarea din această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1. În emisiunea difuzată pe 9 noiembrie, Brighi a obținut cele mai puține puncte la una dintre probe, așadar ar fi trebuit să părăsească echipa lui chef Scărlătescu.

Tânăra a fost salvată, însă, de Florin Dumitrescu și s-a alăturat echipei „roz”.

Potrivit Antena1 (a1.ro), Brigitta Gheorghe, fostă Balogh, a primit doar șase puncte pentru preparatul ei, cele mai puține dintre competitorii din echipa „aurie” a lui Scărlătescu. „Sunt demoralizată, sunt nemulțumită. Farfuria mea era monocromă. Am folosit elemente puține de verde”, a spus Brigitta despre farfuria ei cu calcan și bere.

Concurenta a fost liniștită de Chef Florin Dumitrescu. Acesta nu i-a spus, însă, că o va lua la el în echipă, ci, discret, i-a lăsat o amuletă în apropiere, semnul că nu va părăsi competiția. „Am văzut pe aragaz o amuletă pe care o lasă chef Dumitrescu. Fără goarnă, fără nimic. Mi s-a acordat o a doua șansă. E ca și cum am primit o a doua viață”, a spus Brigitta.

„Sunt în stare de șoc. Tremur. Încerc să înțeleg ce s-a întâmplat. Îmi este greu, pentru că sunt o persoană loială. De fiecare dată când lucrez pentru cineva urmez chef-ul, dar mi s-a acordat această șansă și îi voi fi loială lui chef Dumitrescu”, a mai spus concurenta.

La rândul său, chef Florin Dumitrescu a spus că a remarcat preparatele deosebite pe care Brighi le-a făcut la probele individuale și și-a dat seama că merită să rămână la „Chefi la cuțite”. „În momentul în care un concurent care a avut performanțele pe care le-a avut Brigitta la individuale, trebue să fii orb să nu vezi că poți să-ți îmbunătățești echipa”, a spus acesta.

Brighi a dat lovitura la „Chefi la cuțite” gătind, după preselecții și bootcamp, mămăligă cu brânză și smântână. Atunci, l-a impresionat pe Scărlătescu, acesta alegând-o în echipa lui.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4799 RON
  • 1 EUR = 4.9711 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON