URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 18 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
A fost o perioadă în care tramvaiul a intrat în dizgrație, nu doar la noi, ci cam peste tot în Europa. Și în Oradea am pierdut linii importante, pentru că e mult mai ușor să tragi un asfalt peste șine decât să deschizi trasee noi, care presupun săpături, traverse, muncă multă.
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională a admis o contestație formulată de doi cetățeni și a anulat o Decizie a Biroului Electoral Central prin care se dispusese înregistrarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României a doamnei Diana Ivanovici Șoșoacă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
18 Octombrie 2024, 19:45

„Blue Warriors”: Jandarmii din Bihor, pe locul al doilea la cea mai mare competiție tactică din România (FOTO)

„Blue Warriors”: Jandarmii din Bihor, pe locul al doilea la cea mai mare competiție tactică din România (FOTO) sursa foto: IJJ Bihor
„Blue Warriors”: Jandarmii din Bihor, pe locul al doilea la cea mai mare competiție tactică din România (FOTO) Sursa foto: Jandarmeria Bihor
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Echipa Jandarmeriei Bihor s-a clasat pe locul al doilea în cadrul celei mai mari competiţii tactice din România, "Blue Warriors – Asaltul", ediţia a VI-a.

Competiţia, desfăşurată între 15 şi 18 octombrie, în judeţul Dâmboviţa, a reunit 23 de echipe din structurile de intervenţie, acţiuni speciale şi antiteroriste ale Ministerului Afacerilor Interne.

Conform unui comunicat de presă transmis vineri de reprezentanţii Jandarmeriei Bihor, participanţii au fost supuşi la patru probe complexe, care au combinat efortul fizic extrem cu exerciţii de tragere tactică, utilizând armament de diverse calibre.

Pe primul loc s-a clasat Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIAS) din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), iar locul al treilea a fost ocupat de Direcţia de Pregătire Profesională, tot din cadrul IGPR.

Echipa Jandarmeriei Bihor s-a clasat pe locul al doilea şi a fost formată din cinci membri ai Grupării Antiteroriste şi de Acţiuni Speciale, din cadrul Detaşamentului 1 Mobil de Jandarmi Oradea: lt. Andrei Stoica, ofiţer specialist Acţiuni Speciale, plt. adj. Andrei Purge, plt. adj. Cosmin Poroşanu, plt. maj. Ciprian Carţiş şi plt. maj. Cătălin Miheş.

„Le adresăm felicitări camarazilor noștri pentru performanța obținută, evidențiind dedicarea și profesionalismul acestora demonstrate pe parcursul întregii competiții!”, se arată în comunicatul semnat de Anca Secară, purtătoarea de cuvânt a IJJ Bihor. 

La competiţia "Blue Warriors" au mai participat echipe din structurile de intervenţie ale Jandarmeriei şi Poliţiei Române, precum şi echipe din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie şi Grupărilor Mobile ale Jandarmeriei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5778 RON
  • 1 EUR = 4.972 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON