URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 20 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Indiscutabil că piețele volante din Oradea au succes. Poate și pentru că tradiționalele piețe încep să dispară, Nufărul și Ioșia fiind deja două mari cartiere lipsite de așa ceva. Pe de altă parte, nici piețele care au mai rămas încă în picioare nu sunt întotdeauna pe placul mușteriilor. Mare parte dintre țăranii care vând în Rogerius sau la Cetate nu sunt decât niște reselleri, adică revând cu un preț mai mare marfa adusă de la West Market...
Zic şi eu
Adrian Cris
Controversele asupra Inelului Metropolitan de Nord al Oradiei au revenit în actualitate, așa cum era de așteptat, după ce în campania pentru alegerile locale un grup de proprietari din Podgoria și Paleu au organizat nu mai puțin de 5 proteste, lacom instrumentate politic de USR și PSD.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
O asemenea reglementare exista și înainte, însă doar cu privire la cazurile de violență familială (sau domestică, cum îi spunea actul normativ), ordinele de protecție provizorii „domestice” fiind foarte des întâlnite în practică. Ceea ce au făcut, de fapt, guvernanții noștri acum a fost „extinderea” aplicării acestor dispoziții legale și la situațiile în care nu există o legătură de rudenie sau conviețuire între victimă și agresor.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
01 August 2024, 14:22

Biletele pentru concertul Andrea Bocelli de la Oradea s-au epuizat într-o zi

Biletele pentru concertul Andrea Bocelli de la Oradea s-au epuizat într-o zi Andrea Bocelli și fiica sa, Virginia, pe scenă la un concert recent desfășurat în Toscana (foto: Facebook / Andrea Bocelli, @lucarossettiph @lorenzo.montanelli)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Biletele pentru concertul Andrea Bocelli de la Oradea, organizat de APTOR, s-au epuizat într-o zi. Cele 5.030 de tichete, la diferite categorii, au fost puse în vânzare online miercuri, la ora 11, iar joi, la prânz, erau sold-out. 

Biletele din categoria D, unde prețurile au fost de 265 de lei, cu tot cu taxele de procesare online, au fost cele au trecut primele. Tot rapid s-au vândut, însă, și cele din categoria A, la 530 de lei. 

Cele mai scumpe au fost unele în zona VIP, ce includeau și alte beneficii, prețul fiind de 1590 de lei. 

„Mă bucur și sunt plăcut surprins de faptul că s-au epuizat biletele atât de repede”, a comentat, la solicitarea BIHOREANULUI, Alexandru Chira, directorul APTOR.

Întrebat dacă există posibilitatea organizării unei a doua reprezentanții a concertului Andrea Bocelli la Oradea Arena, șeful APTOR a spus că nu poate răspunde la această întrebare, întrucât acest lucru depinde în primul rând de disponibilitatea artistului, dar și de alte aspecte logistice.

Andrea Bocelli va concerta pe 17 noiembrie în Oradea Arena, în cadrul turneului prin care celebrul tenor aniversează 30 de ani de carieră, anunțul fiind făcut miercuri dimineața de directorul Asociației pentru Promovarea Turismului în Oradea și Regiune, Alexandru Chira, care a spus că acesta este „cel mai important artist” care urcă pe o scenă orădeană și că evenimentul este susținut și din bani publici, fiind vorba de 2,1 milioane de lei. 

Investiția în organizarea unui concert de anvergură în Oradea este făcută, potrivit organizatorilor, în beneficiul orașului. „Este o investiție din partea orașului tocmai pentru a putea pune Oradea pe harta europeană a evenimentelor importante. (...) E un prim pas în a ne pregăti și pentru alte evenimente importante. Nu ascund faptul că, atunci când va fi realizat noul stadion, având o capacitate mult mai mare de a primi invitați și spectatori, să putem organiza evenimente inclusiv cu artiști pop sau rock celebri la nivel mondial, pentru a crește atractivitatea orașului și din punctul acesta de vedere”, a explicat miercuri Alexandru Chira. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
Calcul
2,1 mil lei din bani publici, adica 420.000 eur. Bilete si sponsorizari 4.7 mil lei, adica 940.000 eur. Bocelli incaseaza 1.360.000 eur pt un concert?
Postat 01 August 2024, 19:46 de Kid
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4504 RON
  • 1 EUR = 4.9744 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON