URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 26 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Bihorul nu stă grozav cu conectivitatea. Autostrada zace în nelucrare de 20 de ani și, deși tronsoanele din județ sunt licitate și atribuite, încă nu s-a dat ordinul de începere a lucrărilor, pentru că Guvernul nu mai are nicio lețcaie.
Zic şi eu
Adrian Cris
Afirmația ar putea să pară scandaloasă, însă chiar cred - și încerc să și argumentez - că bihorenii, cel puțin, au cu cine vota. Da, ofertele de candidaturi, și pentru Parlament, și pentru Președinție, sunt pestrițe tare, dar însăși varietatea lor face imposibil ca alegătorilor să nu le fie pe plac una sau alta dintre ele.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum arătam săptămânile trecute, în sistemul de drept românesc accesul la justiție, cu unele excepții, nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să vâri, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
22 Octombrie 2024, 14:25

Aurel Mohan rămâne șef și la PSD Bihor, și la PSD Oradea până când „se va găsi soluția cea mai bună”

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Șef interimar al organizației municipale Oradea a PSD din luna iulie a acestui an, iar din august ales președinte al organizației județene Bihor, unde din ianuarie era interimar, numit de conducerea centrală, Aurel Mohan afirmă că va continua să dețină ambele funcții până, cel mai probabil, „pe finalul anului”, când speră să se găsească o persoană care să fie și candidatul PSD pentru Primăria Oradea peste 4 ani, fie „din interiorul”, fie „din exteriorul” partidului.

„Da, momentan da”, a răspuns Mohan unei întrebări puse de BIHOREANUL în cadrul unei conferințe de presă desfășurate marți, pentru a afla dacă președintele PSD Bihor continuă să dețină și funcția de președinte al PSD Oradea.

Întrebat până când va cumula cele două funcții, Mohan a afirmat că „până când o să găsim cele mai bune soluții pentru Oradea, pentru 2028. Sperăm că undeva pe finalul anului o să găsim persoana din interior sau din exterior care să coaguleze în jurul ei o echipă care să se pregătească pentru 2028”.

El a precizat că, „în principiu”, această persoană va fi și candidatul la Primărie din partea PSD: „În principiu da, chiar dacă nu poți spune înainte cu 4 ani, dar nu ne mai dorim să ajungem în situația că înainte cu 3 luni sau cu 6 luni, din diverse motive, de conducere de partid (n.r. – să nu se știe cine va candida), și care să se pregătească pentru următoarele alegeri și care să vegheze și să urmărească bunul mers al dezvoltării în Oradea”.

La finele lunii iulie, Aurel Mohan l-a înlocuit, ca interimar, pe președintele PSD Oradea, Adrian Madar (la rândul lui interimar), din cauza scorului mic obținut de acesta în cursa pentru Primăria Oradea, despre care afirma că „ne-a supărat”. La începutul lunii următoare, același Mohan era votat în unanimitate președinte al PSD Bihor, declarând că va păstra și șefia PSD Oradea după ce va fi identificată o persoană potrivită pentru această funcție.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
Om cu suflet mare
Ești un om cu un suflet mare și un lider dedicat, iar bihorenii au nevoie de oameni ca tine. Fă ceea ce trebuie făcut, atât partid cât și în Parlament și nu te lăsa influențat de nimeni. Suntem alături de tine și de echipa ta doctore!
Postat 23 Octombrie 2024, 06:59 de OradeaNou
bogdan1
Penibil ești tu cu PSD cu tot. Tot oameni proști, tot fără scrupule, cu Mohan tras pe nas. Ce draq vorbești mă. Gata a crescut Juniorul, pe care la ținut părinții cu prafuri pt mama Mare, și acum tu crezi ca e politician :::::))))
Postat 22 Octombrie 2024, 23:24 de Sandu2100
De viitor
Avem nevoie urgentă de un oraș universitar modern, un județ cu un sistem medical la cele mai înalte standarde și oportunități de muncă ce oferă tinerilor salarii decente și perspective reale. Până acum, aceste obiective nu au fost atinse, dar tocmai de aceea îmi pun speranța în noua echipă a PSD Bihor, în care văd, în sfârșit, potențialul de a aduce schimbarea pe care o așteptăm cu toții. E timpul pentru o direcție nouă și ambițioasă.
Postat 22 Octombrie 2024, 22:29 de boris
PSD Bihor prinde rădăcini
Decizia de a-l menține pe Aurel Mohan la conducerea PSD Bihor și Oradea este una înțeleaptă, oferind continuitate și stabilitate într-un moment important. Am încredere în noua echipă și în direcția pe care o propune. PSD avea nevoie de această reformă pentru a se reinventa și voi susține acest efort prin votul meu la parlamentare.
Postat 22 Octombrie 2024, 22:22 de boris
Ce comentarii penibile si comuniste !
Mohan e un super domn cu toata lumea,numai frustratii comunisti se leaga de el.E tanar si in putere,e un om nou care va reforma PSD Bihor ! Imi e scarba de Trolli Comunisti !!
Postat 22 Octombrie 2024, 22:20 de bogdan1
Marioneta nu șef
Mohan, nu ești șef la PSD Bihor, esti doar o marionetă, o sluga, o jucărie. Sef e șMang (ș-ul vine de la șef; șefMang). El te coordoneaza, te ghideaza pentru interesele lui . El vrea să-si consolideze puterea pentru a mai prinde inca un mandat la Bucuresti și a deține frâiele slugilor si acoliților lui din județ. Șef la PSD Bihor va fi acela care-l înlatura pe sMang din PSD Bihor. Poate utiliza aceleasi arme pe care le-a utilizat șMang pentru a-si înlătura opozantii. (Intelectul si pregatirea politica, chiar daca esti medic; si tatal tau a fost medic, era facil să devii medic; apoi, doctorii ,,traiau" bine și puteau să-si planteze odraslele oriunde-si doreau in spitalul lui tata) nu-ți permit să vezi adevărata imagine. O vei vedea curând, cand te va descăuna Mang, poate dupa alegeri. șMang prefera interimatele, important e sa rămână el.
Postat 22 Octombrie 2024, 19:46 de PureStupidity
Ca medic nu contează ...
... ca politician e chiar penibil. La cât de repede s-a scăpat de concurență în partid, o să vedem niște salturi vecine cu foamea de putere. Ca el sunt mulți, care devin pe parcurs artificii.
Postat 22 Octombrie 2024, 18:16 de KP
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.606 RON
  • 1 EUR = 4.9733 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON