URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 18 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Indiscutabil că piețele volante din Oradea au succes. Poate și pentru că tradiționalele piețe încep să dispară, Nufărul și Ioșia fiind deja două mari cartiere lipsite de așa ceva. Pe de altă parte, nici piețele care au mai rămas încă în picioare nu sunt întotdeauna pe placul mușteriilor. Mare parte dintre țăranii care vând în Rogerius sau la Cetate nu sunt decât niște reselleri, adică revând cu un preț mai mare marfa adusă de la West Market...
Zic şi eu
Adrian Cris
Controversele asupra Inelului Metropolitan de Nord al Oradiei au revenit în actualitate, așa cum era de așteptat, după ce în campania pentru alegerile locale un grup de proprietari din Podgoria și Paleu au organizat nu mai puțin de 5 proteste, lacom instrumentate politic de USR și PSD.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?










De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
O asemenea reglementare exista și înainte, însă doar cu privire la cazurile de violență familială (sau domestică, cum îi spunea actul normativ), ordinele de protecție provizorii „domestice” fiind foarte des întâlnite în practică. Ceea ce au făcut, de fapt, guvernanții noștri acum a fost „extinderea” aplicării acestor dispoziții legale și la situațiile în care nu există o legătură de rudenie sau conviețuire între victimă și agresor.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
17 August 2024, 10:02

Alături de Rareș: FC Bihor va dona o parte din încasările meciului de marți unui copil bolnav

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fotbalul și generozitatea se pot împleti. La meciul pe care îl va susține marți acasă, cu FC Argeş, clubul orădean FC Bihor va dona 15% din încasări pentru tratamentul lui Rareș Alexandru, un copil de 6 ani grav bolnav și trecut deja prin mai multe operaţii.

„Îl știm pe Rareș-Alexandru, un mic erou de 6 anișori, de la fratele lui, David, care face parte din Academia FC Bihor. Noi, aici, la FC Bihor ne-am propus să nu lăsăm pe niciunul dintre ai noștri în urmă și suntem convinși că și suporterii noștri cred la fel. Este datoria noastră etică, morală și creștină să ne ajutăm aproapele. De aceea, 15% din încasările biletelor de la meciul cu FC Argeș vor fi donate către mama Alexandra pentru a contribui la costurile operației următoare a lui Rareș”, au transmis reprezentanţii clubului orădean, printr-un comunicat.

BIHOREANUL a prezentat cazul lui Rareș în urmă cu câțiva ani. Micuțul a fost diagnosticat cu anevrism de venă Galeni, hidrocefalie operată cu șunt, malformație arterio venoasă, epilepsie, tetrapareză flască, retard psihomotor sever, chisturi multiple cerebrale și edem cerebral, fiind supus, de-a lungul timpului, mai multor investigații și intervenții chirurgicale.

Situația grea în care se află el este detaliată pe pagina de Facebook „Din inimă pentru micul erou Rareș-Alexandru”, dedicată lui. 

Copilul poate fi ajutat și de suporterii fotbalului local, care pot face donații în conturile familiei: 

Lei: RO15BRDE050SV97728640500 
EURO: RO35BRDE050SV98996030500
BtPay: 0770373117
Revolut: Cotuţ Alexandra Ioana.

Reguli de acces pe stadion

Pe de altă parte, conducerea clubului orădean le recomandă suporterilor să îşi cumpere din timp bilet și să nu ajungă la meci în ultimele minute, pentru a evita aglomerarea.

Accesul va fi permis cu începere de la ora 15, iar meciul va începe la ora 17. Microbiștilor li se recomandă să se prezinte la stadion cu cel puțin 60 de minute înaintea începerii partidei.

Biletele sunt disponibile online până la ora începerii meciului (cu reducere) și la casieriile de bilete a stadionului Iuliu Bodola, care vor fi deschise începând cu ora 15 la Poarta 4.

Bilete se vor putea cumpăra și sâmbătă, de la casieria de lângă Poarta 0, între orele 10 și 15.

Prețurile biletelor cu reducere, pentru achiziții online și/sau de la casieria stadionul înainte de ziua meciului:

Tribuna 0 - Categoria 1 (rânduri sus) - 35 RON - Acces Poarta 2
Tribuna 0 - Categoria 2 (rânduri jos) - 20 RON - Acces Poarta 2
Tribuna 1 - Sectoarele A,B,C,D,E,F - 20 RON - Acces Poarta 3

Peluza Nord - Central - 15 RON Adulți și 5 RON Copii (sub 14 ani)- Acces Poarta 0
Peluza Nord - Family Zone (colț) - 15 RON Adulți și 5 RON Copii (sub 14 ani) - Acces Poarta 0
Peluza Sud Central - 15 RON Adulți și 5 RON Copii (sub 14 ani) - Acces Poarta 5
Peluza Sud - Family Zone (colț) - 15 RON Adulți și 5 RON Copii (sub 14 ani) - Acces Poarta 5

Prețuri fără reducere, pentru achizițiile de la casieria stadionului în ziua meciului (casierii zi de meci - Poarta 4), 20 august:

Tribuna 0 - Categoria 1 (rânduri sus) - indisponibil
Tribuna 0 - Categoria 2 (rânduri jos) - 25 RON - Acces Poarta 2
Tribuna 1 - Sectoarele A,B,C,D,E,F - 25 RON - Acces Poarta 3

Peluza Nord - Central - 20 RON Adulți și 5 RON Copii (sub 14 ani)- Acces Poarta 0
Peluza Nord - Family Zone (colț) - 20 RON Adulți și 5 RON Copii (sub 14 ani) - Acces Poarta 0
Peluza Sud Central - 20 RON Adulți și 5 RON Copii (sub 14 ani) - Acces Poarta 5
Peluza Sud - Family Zone (colț) - 20 RON Adulți și 5 RON Copii (sub 14 ani) - Acces Poarta 5

Persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate în peluze, în baza certificatului justificativ, însoțit de actul de identitate, prezentate la casierie.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4662 RON
  • 1 EUR = 4.9738 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON