URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 12 DECEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Au fost anunțate firmele înscrise la marile lucrări pentru fluidizarea traficului pe axa Magheru-Magazinul Crișul - Gară. Așa că, după licitații și contestații, s-ar putea ca, de pe la mijlocul anului viitor, întreaga zonă să fie răvășită, iar circulația, bulversată. 
Zic şi eu
Adrian Cris
Spre deosebire de concetățenii care dobândesc brusc experiență juridică la orice controversă pe legi (în pandemie nu au devenit mulți medici?), nu știu dacă surprinzătoarea decizie a CCR de anulare a alegerilor prezidențiale este izvorâtă numai și numai din sfânta literă a Constituției...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți de acord cu decizia Curții Constituționale de a anula alegerile prezidențiale?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Întrucât cea mai fierbinte temă a zilei este alegerea președintelui pentru un mandat de 5 ani, este important de știut ce poate și ce nu poate face președintele. În primul rând, președintele este cel care desemnează candidatul la funcția de prim-ministru, în urma consultărilor cu partidele politice. Odată însă ce prim-ministrul este numit, ca efect al acordării votului de investitură de către parlament, acesta devine practic „șeful” administrației din România.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
01 Iulie 2020, 08:41

ADP Oradea: Aquaparkul Nymphaea se redeschide vineri. Se recomandă cumpărarea biletelor online

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După aproape patru luni de la anunţarea suspendării activităţii, cel mai modern parc acvatic din vestul ţării îşi reia activitatea începând de vineri, 3 iulie 2020. În toată această perioadă, angajaţii complexului de agrement au desfăşurat activităţi de igienizare, dezinfecţie, mentenanţa bazinelor interioare, întreţinerea spaţiilor verzi şi curăţenie generală.

În contextul pandemiei de coronavirus şi a reglementărilor dispuse de autorităţi, într-o primă etapă va funcţiona doar zona exterioară a complexului de agrement. Nu vor fi disponibile în această perioadă zona de interior, cea de wellness şi nici programul de înot. Vizitatorii trebuie să ştie că vor avea obligaţia să poarte mască de protecţie la casieria Aquaparkului, precum şi în toate celelalte spaţii închise din complex. Acestea vor putea fi achiziţionate şi de la casieria Aquaparkului, la preţul de 1,5 lei.

La intrarea în Aquapark, va exista o zonă de triaj epidemiologic, unde vizitatorilor li se va măsura temperatura. Totodată, vizitatorilor li se va reaminti că au obligaţia să respecte regulile de igienă respiratorie, de distanţare socială, precum şi culoarele de acces stabilite de administraţia Aquaparkului. Conform reglementărilor, şezlongurile vor fi aşezate la o distanţă de 2 metri unul faţă de altul.

Având în vedere că va fi un număr de locuri limitat, pentru acces garantat, persoanelor care doresc să viziteze complexul li se recomandă să-şi achiziţioneze biletele online, anticipat, accesând acest link.

O noutate pentru acest sezon estival este introducerea brăţărilor încărcate cu credit în valoare de 100 lei, care pot fi achiziţionate online. În situaţia în care valoarea creditului încărcat pe brăţară nu va fi consumată integral, aceasta va fi returnată la plecare.

Vizitatorii Aquaparkului au acces gratuit la cele şapte bazine şi şase tobogane exterioare, la şezlonguri, precum şi la parcarea din faţa complexului de agrement. Ei vor putea să-şi achiziţioneze mâncare gătită de la corpurile de alimentaţie publică din exterior. 

Preţurile au rămas aceleaşi, şi anume, 60 de lei pentru adulţi, 50 de lei pentru elevii peste 14 ani până la 18 ani şi pensionari, respectiv 30 de lei pentru copiii cu vârste peste 3 ani până la 14 ani, toate acestea pentru o zi întreagă, în intervalul 10-22. Copiii până la 3 ani au acces gratuit.

Loredana Buz
consilier relaţii publice ADP Oradea

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.7216 RON
  • 1 EUR = 4.9709 RON
  • 1 HUF = 0.0121 RON