URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 12 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Principala temă de campanie la alegerile locale a fost traseul Inelului Metropolitan de Nord, care pângărește zona paradisiacă din cartierul orădean Podgoria. Acum, că alegerile s-au terminat, mă gândeam că liniștea se va lăsa peste chestiune, mai ales că au intrat în consultare publică trei variante de drum. Iată, însă, că a apărut un ONG care, prin vocea unei distinse doamne, declară că locuitorii din Podgoria și cei din Oșorhei nu sunt de acord cu nici una dintre propuneri...
Zic şi eu
Adrian Cris
De-o vreme, televiziunile de știri sunt toată ziua cu Bolojan în gură. Cu cât omul tace despre sine cu mai multă încăpățânare, cu atât mai abitir îl pomenesc ceilalți...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cum vi se pare decizia municipalității de a investi 400.000 de euro într-un concert Andrea Bocelli la Oradea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat, la sfârșitul lunii iunie a fost publicată în Monitorul Oficial o ordonanță de urgență prin care se modifică semnificativ prevederile codului rutier. Modificări importante au fost aduse și cu privire la suspendarea dreptului de a conduce dacă fapta a fost urmărită ca infracțiune, însă procurorul a dispus clasarea cauzei, situație la care am să mă refer aici...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
09 August 2024, 16:22

Acuzațiile lui Grindeanu la Oradea: Bolojan își arogă merite pe care nu le are, iar liberalii se pretind „virgine”

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Ministrul Transporturilor și, totodată prim-vicepreședintele PSD la nivel național, Sorin Grindeanu, a condus, vineri, conferința județeană de alegeri din cadrul PSD Bihor, unde doctorul Aurel Mohan a fost ales președinte.

Cu acest prilej, Grindeanu a avut un discurs dur la adresa oponenților politici din PNL și, mai ales, la adresa liderului PNL Bihor Ilie Bolojan, pe care a evitat să-l nominalizeze, dar despre care a spus ba că își arogă merite pe care nu le are, ba că crede că „lumea începe și se termină cu el”.

Cu tunul pe Bolojan

Imediat după ce a luat cuvântul, Grindeanu a rememorat ultima sa vizită în Bihor, de acum șase luni, la inaugurarea drumul expres care leagă Oradea de autostrada A3, ca să arate cum Bolojan și-ar atribui reușite nemeritate: „S-a terminat prezentarea, și a fost întrebarea unui ziarist: «Dumneavoastră ce căutați aici?» M-am întors la directorul CNAIR, am crezut că am greșit locația, că e lucrarea Consiliului Județean, Primăriei. Așa de mult a fost comunicat în presă că acea lucrare e făcută de Consiliul Județean, că lumea așa a crezut, că e făcută de Bolojan, de Consiliul Județean. N-are nicio legătură. A fost făcută de Ministerul Transporturilor, prin DRDP Cluj”.

Dincolo de faptul că, inclusiv la inaugurare, Bolojan a mulțumit Ministerului Transporturilor pentru sprijinul în derularea lucrărilor și că CJ Bihor n-a pretins niciodată public că ar fi făcut lucrările, ce a ignorat Grindeanu a fost că șeful PNL Bihor a avut ideea acestei investiții. În această calitate, la inaugurare, chiar premierul PSD Marcel Ciolacu l-a invitat pe Bolojan să vorbească, iar politicianul bihorean a menționat că pentru această investiție de anvergură s-a încheiat primul protocol din România între o administrație locală și CNAIR.

„Sunt lucrări finanțate de Ministerul Transporturilor, dar despre care nu ezită unii domni să-și aroge merite pe care nu le au. Trebuie să fie o lecție pentru noi și pentru PSD Bihor”, a concluzionat Grindeanu, cerându-le colegilor social-democrați să le vorbească românilor despre reușitele PSD.

De la „virgine” la „Făt Frumos”

La finalul conferinței județene, vorbind despre alegerile prezidențiale și parlamentare care vor veni, Grindeanu l-a invocat iar pe Bolojan. De data aceasta, fără să-l nominalizeze, însă sugerând că politicianul bihorean n-are „verticalitate”.

„Am văzut că sunt unii oameni foarte nervoși la dvs. în județ că s-a făcut această alianță PSD-PNL, și iar știți la cine mă refer, că el niciodată nu ar fi făcut-o (Ilie Bolojan a criticat frecvent alianța între liberali și social-democrați – n.r.). Hai să ne aducem aminte în urmă cu trei ani în ce situație era România, cu marii oamenii de dreapta din PNL, USR și UDMR la guvernare, și cum au venit în 2021 să se roage de noi, pentru că ăsta este verbul corect, să se roage să facem majoritate și să scoatem țara din criză. (...) Acești domni care uită unde au dus țara în 2021 acum sunt niște virgine, vin și ne explică cât de rău este cu cei care i-au ajutat să scoată țara de unde au băgat-o ei. Asta arată o lipsă de verticalitate, arată ceva ce cred că trebuie să se sfârșească în politica din România”, a spus Grindeanu.

Susținând că social-democrații au acceptat alianța cu liberalii doar pentru că „nu puteau să stea deoparte” când România era în prag de criză economică și energetică, liderul PSD le-a cerut colegilor de partid din Bihor să spună asta și alegătorilor, prefațând astfel discursul pe care social-democrații îl vor avea, cel mai probabil, în toamnă, când vor cere voturi pentru ca Marcel Ciolacu să devină președintele României.

„Ce se alegea încă trei ani de țara asta dacă o lăsam în continuare pe mâna lui alde Barna, Cioloș, Orban, Cîțu și toți ceilalți? Acum vin (liberalii – n.r.) și se dau ca Făt Frumos din lacrimă și spun că ar fi făcut alianță numai cu dreapta. Unde a dus dreapta în România? Știm cu toții. Așa că vă rog să ieșiți în față, să le spuneți aceste lucruri acestor domni care nu-s ieșiți din spuma mării și care atunci când au fost la guvernare ne-au dus unde ne-au dus. Aceste lucruri trebuie spuse cu tărie, mai ales în județul Bihor”, a cerut Sorin Grindeanu.

Politicianul și-a încheiat discursul tot cu Bolojan, încurajându-i pe social-democrații bihoreni că l-ar putea învinge în cursa electorală: „Aici există exponenți care cred că lumea începe și se termină cu ei. Nu e adevărat, orice om poate fi înlocuit. Iar orice om poate fi învins în alegeri. Așa că echipa pe care ați făcut-o astăzi o să fie o echipă, am această convingere, condusă de dl Mohan, și să câștigăm alegerile. Pentru că politica e pe voturi”.

Aurel Mohan a fost ales vineri președinte al PSD Bihor, fiind de altfel singurul pretendent la această funcție.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
28 Comentarii
Grindeanu, produsul securicilor.
Ca sa te poti usura cu usurinta pe realizarile din ultimiii ani din Bihor si implicit din Oradea, trebuie sa ai scoarta groasa si sa ai la activ mult mai multe realizari decat acestea pe care le critici. Da, pt. ca omul asta a facut multe Nimicuri la viata lui. De la carti scrise, pe care nimeni nu le-a vazut si de care nimeni nu a auzit, pana la taiat de panglici. la momente inaugurale ale unor lucrari la care nu a facut NIMIC. Cam asa cum se intampla pe vremea colhozurilor cand prostimea muncea un an intreg din zori si pana in miez de noapte, iar cand se strangea recolta aparea si activistul de partid cu brosurile sub brat si isi asuma tot meritul, luand taranilor toata recolta si lasandu-i mai saraci decat au fost inainte. Da, mare caracter sorinel asta, din tata comunist, bunic anticomunist si el psd-ist. Cam asa arata profilul perfect al lacustelor psd-iste. Lacustele astea stau de zece ani cu balele la gura dupa banul public din Bihor, bani care nu s-au dus in conturile lor, ci s-au transformat in realizari care au facut viata mai usoara in Bihor, decat in restul tarii. Deci e normal ca Bolojan sa fie un exemplu negativ pt acest devorator de bani publici-PSD-ul si acolitii lui.
Postat 16 August 2024, 16:40 de Poienaru
Ce fain..
S -a mai desumflat o minciuna birtineza!Don Ministru i-a dat peste bot mincinosului chelios!
Postat 12 August 2024, 07:46 de grigore
..................
Și auzi kp Doar lucrările la termoficare au costat până acum peste 200 mil euro si aia sunt nerambursabili 85% deci aia cu 250 mil nerambursabili restul datorie nu o poți crede nici tu.Tramvaiele au mai costat vreo 40 și aia iar procent mare de nerambursabil autobuzele vreo 7 mil sau poate doar 5 mă rog pe acolo la Nymphaea din 20 zece au fost nerambursabili asta așa pe baza de repede dar dc mai stau pe gânduri îți adun lejer încă câteva sute de milioane (parte nerambursabila) deci lasă.
Postat 10 August 2024, 17:46 de Robert
..................
Kp nu am încurcat nimica.PSD istii au ieșit în urma cu un an și au făcut aceasta comparație cu Sânmartin.Ma rog așa sunt PSD istii daca se face vai datoria,pasajele sunt doar șanțuri,piațetele doar platforme betonate etc De aia trebuie să demisioneze dupa fiecare rând de alegeri șefii județeni ai PSD că oamenii sunt de acord cu ei nu? Mă rog oricum ne fac pe noi pe orădeni prosti că nu vedem cat de buni sunt ei,de parcă ai avea ce vedea la ei.Si de altfel regulile de accesare al fondurilor UE sunt la fel pt toți.Procentele de finanțare nerambursabila e în funcție de tipul investiției.Dar tu spui că trebuia să nu se facă nimic si acum nu am avea datorie.Aiurea
Postat 10 August 2024, 17:37 de Robert
KP
Performanțele tale sunt slabe.
Postat 10 August 2024, 15:44 de Sandu2100
#Hoppmester ...
... performanțele sunt extrem de slabe pentru administrația publică locală. Nu are importantă apartenența politică a unuia sau altuia, decât dacă-i vorba de cine prăduiește mai mult politic și electoral. Este vorba că a făcut aparent mult, dar foarte prost din moment ce nimic nu-i gata cum trebuie, din tot ce a semnat de făcut. Rezultatele sunt întradevăr de 250 milioane Euro. Dar restul de 750 mioane datorii locale la bănci ... unde sunt evidențiate prin lucrări performante. Zero. Minus de fapt.
Postat 10 August 2024, 14:53 de KP
#Robert ...
... ai fi fost mai convingător dacă nu ai fi amestecat comunele cu orașele reședință de județe, care au criterii diferite de departajare. În rest, e clar că nu le ai pe subiectul devizelor ... pentru că altfel ți-ai fi pus o întrebare elementară. Anume, unde este îngropat miliardul de euroi consumați în ultimii 15 ani la Oradea, dacă s-au atras sub semnătura lui Bolojan doar 250 milioane.
Postat 10 August 2024, 14:48 de KP
Meritele le are
Meritele le are. Nu a venit nimeni din guvern sa faca proiecte, pasaje, centura ,drum rapid etc. A facut proiecte, a umblat fupa finantare, le a realizat, iar acuma vine Papura voda sa ne explice ca defapt bani sunt de la guvern...el ar trebui sa dea exemplu la aceste proiecte cu altele realizate de primari si consilieri judeteni PSD. Mai bune mai frumoase mai ieftine mai de mai...ahh am uitat! Nu exista...????
Postat 10 August 2024, 14:38 de Hoppmester
..................
:))))) kp Pe calculele tale ( și știu că se obișnuiește de unii despicarea firelor in patru) Sânmartin a bătut și Bucureștiul la atragere de fonduri.Diferenta e doar că în timp ce în Sânmartin s-a pavat o stradă si s-au făcut câteva trotuare București a atras câteva miliarde de lei.Intr-o alta ordine de idei atenție nu doar la cat s-a atras dar și la ce se cheltuie ( execuția bugetară) Pe hârtie Clujul spre exemplu a atras vreo 3 miliarde de euro pe actualul ciclu financiar dar în teren lucrurile stau cu totul altfel.Am și eu multe critici pt actuala administrație dar câteva lucruri sunt certe.Centurile Beiuș,Aleșd DE 20 DE ANI ERAU DOAR PLANURI,DRUMUL EXPRES (LEGATURA ORADEA-AUTOSTRADA) NICIODATA NU SE FACEA DC ASTEPTAM DP BUCURESTI.(TOATA DOCUMENTATIA A FOST FACUTA DE AUTORITATILE LOCALE DOAR CAND TOTUL A FOST FINALIZAT S-A PREDAT CELOR DE LA CNAIR ) DRUMUL EXPRES ORADEA-ARAD A STAT SI EL DE VREO 15 ANI IN SERTAR.ETC ETC ETC Dar am văzut că membri vechi ( bătrâni ) din PSD Bihor obișnuiesc să incarce Facebook ul cu comentarii negative la fiecare postare despre Oradea apărută în presa națională sau cele din județele vecine umplandu-se de ridicol cu argumentele lor de trei parai că ce face PSD nu e opoziție constructiva doar istericala și Gică contra.
Postat 10 August 2024, 14:36 de Robert
KP
E clasamentul din capul tău, in rest la Orade e bine.
Postat 10 August 2024, 13:45 de Sandu2100
Sandu2100 ...
... Clasamentul "făcutului" în România, conform raportului CE până la 30 iunie 2024, respectiv al dezvoltării infrastructurii tuturor celor 11 categorii de utilități publice și a suprastructurilor (de la platforme industriale până la cele aeroportuare), plasează județul Bihor pe locul 14 la nivel național și Oradea pe locul 11. Calculul se face per cap de locuitor, cu încadrarea ca pol de competivitate (8 + capitala) sau pol urban de dezvoltare (cum este Oradea între alte 33 de UAT), nivelul fondurilor atrase și a felor din contribuții proprii, etc. Așadar, la Oradea vorbim de 10 primari mai buni decât a avut Oradea de la 2007 încoace, respectiv 13 președinți de consilii județene mai eficienți decât Bolojan. Ia "cartea" și citește rapoartele pentru Oradea și Bihor, de la Comitetul Regiunilor, Comitetul Economic și Social, Biblioteca și arhiva proprie a Comisiei Europene și alte instituții europene care măsoară performanțele la nivel public. Așa că, trezește-te ... un miliard Euro cheltuiți la doar 250 milioane fonduri nerambursabile. Performanțele lui Bolojan sunt catastrofale, nu există în Europa așa un prost încât să completeze din împrumuturi bancare 75% din bani, la 25% care sunt fonduri europene. Marea majoritate a UAT-urilor din România au mers pe formula 85% fonduri europene, 13% guvernamentale și doar 2% contribuții locale. Cu alte cuvinte, 2% în loc de 25% cât a semnat Bolojan pentru falimentarea județului în următorii anii.
Postat 10 August 2024, 08:49 de KP
D'apăi
și bolovan îi rău și grindean îi bou!
Postat 10 August 2024, 07:54 de nealiniat
BOU!!!
Grindeanu e un mare BOU!!!
Postat 10 August 2024, 07:29 de AnaConda
KP
Arată-mi prostul ala din România care a făcut macar jumatate cât au făcut Bolojan și Birta, Bolojan și Birta au dezvoltat Oradea respectiv Bihorul, într-adevăr plătim si sper că ai văzut ca vrem sa plătim dezvoltarea. Între timp unde e PSD nubse întâmplă nimic inafara de taxe mari si datorii.
Postat 09 August 2024, 23:56 de Sandu2100
Hehe, s-a umflat ranza-n el.
Hartza electorala de 2 bani.La grindeanu' tre sa te uiti cu sunetul pe 0, expresiile fetei lui spun tot. Indiferent cine ce-a facut, bine sau mai putin bine, daca nu le sufla Bolojan in ceafa nu s-ar fi miscat nimic in zona asta.
Postat 09 August 2024, 23:23 de nihil
fata de cal
fata de cal la plimbare in cautare de scandal! Mizeria a dat ca termen de pornire a autostrazii pana la Suplac doar pe anul viitor! O sa murim cu psd de gat fara sa avem finalizata tragedia asta de autostrada!
Postat 09 August 2024, 23:09 de scortosul
Sandu2100 + Mare blue17 ... doi retardați într-unul singur.
Orice prost poate face ce a făcut Bolojan, îngropând orădenii în datorii la bănci cu aproape 750.000.000 Euro în 15 ani. Plecând de la faptul că după aderarea României la UE au început să vină banii, nu înainte, lui Bolojan i-au rămas în lucru de la predecesori să semneze contracte pe fonduri nerambursabile în sumă totală de peste 250.000.000 Euro. Cu alte cuvinte, a cheltuit 1.000.000.000 Euro pe ce se vede, ceea ce este penibil mai ales că a început de toate și nu a terminat cum trebuie niciun proiect. Un miliard Euro, băi retardaților. Pentru ce, în afară de infatuarea și arogarea unor merite pe care nu le are? Voi înțelegeți că asta înseamnă 5 miliarde lei, adică tot bugetul de venituri proprii al orașului pe trei decenii cel puțin, păstrând astfel doar activitatea de întreținere curentă a infrastructurii orașului? Prăduitorii nu trebuie ridicați în slăvi, cum faceți voi. Ei trebuie internați ... ori la Nucet, că tot s-a reabilitat recent, ori scoși din birou și mutați cu un număr de imobil mai la dreapta, dacă privești către ferestrele biroului cârmaciului CJ Bihor.
Postat 09 August 2024, 22:31 de KP
VRAJELI PSD
TIPIC PSD , NICIODATA NU AU REALIZAT CEVA , ORICE CAMPANIE A PSD S-A BAZAT MEREU PE BETE IN ROATE CELOR CARE AU FACUT CEVA SAU AU VRUT SA FACA , INDIFERENT CINE A FOST LA CONDUCEREA PSD BIHOR DOAR AU LATRAT SI PUS FRANE DEZVOLTARII ORASULUI , NEREALIZAND NIMIC , CHIAR NIMIC , AU FOST LA CONDUCEREA CJ BIHOR SI NU AU FOST IN STARE SA FACA UN DRUM , IAR ACUM VINE GRINDEANU SA INVETE UN OM CARE A FACUT ISTORIE IN ORADEA ,SI IN BIHOR , CUM SE FACE DEZVOLTAREA . DRAGI PSD-isti LASATI OMUL BOLOJAN SA MUNCEASCA , CONCENTRATI-VA PE A FACE NU A BATJOCORI SI PUNE BETE IN ROATE SAU MINCIUNI TIPICE . RUSINE SA VA FIE . BIHORUL A ALES SI A ALES BINE !!! DACA VRETI VOTURI FACETI CEVA NU DOAR VORBE SI MINCIUNI . RUSINE PSD !!!
Postat 09 August 2024, 19:43 de Mare_blue17
PSD ADICĂ ::::)))
Alo Grindeanu, daca am fi avut un PSD-IST la conducere am fi fost ca la Vaslui ( tot bătând plua după drojdie ) Bolojan are sânge-n coaie nu ca voi fetițele, ăsta îți pune proiectul pe masă si sursa de finanțare, și tu nu ai decât să-l aprobi. Voi ați fost la C.J. Bihor si nu ați facut nimic, îl puteți pune si pe Bobby Ewing candidat la primărie sau C.J. ca tot același rezultat o să-l aveți :::::))))) noi nu vrem DROJDIE ca la Vaslui aka BUZATU, vrem " FAPTE, NU VORBE " vorbă lui Bolojan sau mai e vorba lu Uzzy " vorbele n-au valoare, faptele contează " Bolojan nu taie PAMBLICI ca voi.
Postat 09 August 2024, 19:11 de Sandu2100
Adriana Totorean ...
... așa cum spune și "georgemarian" mai jos, Bolojan nu a făcut decât copy-paste pe ideile altora, dar atât de prost gândit încât fiecare orădean (de la noi-născuți până la cei mai în vârstă) datorrază la bănci aproape 4.000 Euro per cap de locuitor. Cum eu, spre exemplu, n-am avut în viața mea vreun împrumut la bancă și m-am întins cât mi-a fost plapuma, e clar că Bolojan și gașca lui de prădători au încălcat grav orice normă de bun simț și de caracter, făcându-mă dator fără să vreau asta. Practic mi-a scos din buzunar bani ca un tâlhar la drumul mare.
Postat 09 August 2024, 18:36 de KP
Suma astronomică pe care a primit-o de la buget, în primele șase luni ale anului, oligopolul a patru partide parlamentare. Peste 80% din subvenție, bani pentru presă
Ce-i mana in lupta (una partinitoare!) pe chirila & co! https://defapt.ro/exclusiv-suma-astronomica-pe-care-a-primit-o-de-la-buget-in-primele-sase-luni-ale-anului-oligopolul-a-patru-partide-parlamentare-peste-80-din-subventie-bani-pentru-presa/
Postat 09 August 2024, 18:29 de pinonel
Ţӑranul are antecedente
Inclin sa-i dau crezare pӑcӑliciului. Amintiti-va ca nici macar nu l-a pomenit pe Cseke, necum sa-l invite, cand a taiat ata la nu stiu ce inaugurare la UPU, o lucrare datorata 99% mandatului de ministru al sanatatii a lui Cseke!
Postat 09 August 2024, 18:26 de pinonel
Adriana Totorean ...
... ideea și chiar lansarea conceptului de proiect pentru legătura Oradea la A3 face parte dintr-un proiect mai amplu, discutat încă din perioada 2006-2007, cu Banca Europeană de Investiții, Comisia Europeană și BCR ca și garant la nivel regional, în vederea realizării GECT (grupare europeană de cooperare transfrontalieră). Bolojan nu a făcut decât să îngroape acel proiect în valoare de cca. 400.000.000 Euro și în care drumul expres ar fi trebuit să lege Oradea (de la aeroport) la A3 și mai departe până la aeroportul Debrecen. Iar paralel cu acest drum ar fi trebuit realizat un tram-tren pe care puteau să circule tramvaiele Siemens (alte 10 în completarea primelor 10 contractate în 2007 și garantate la finanțare de BEI începând cu 2008). Tot ce spun face parte din planul aferent strategiei 2007-2026 pentru Oradea și zona acesteia de influență, la care Bolojan nu a avut nicio contribuție și care fusese deja înaintat Comisiei Europene odată cu aderarea României la UE (01 01.2007).
Postat 09 August 2024, 18:26 de KP
Între timp...
..Municipiul Oradea are de rambursat credite de 748 milioane de Euro + 441 milioane lei la creditori ca: BRD, BCR, BT, Raiffeisen, HYPO NOE Gruppe Bank, Banca Europeană de Investiții, MFB. Marea majoritate a creditorilor sunt străini. DA, Bolojan + Birta au făcut. Dar pe CREDITE. Banii au imbogatit firmele de casă ale partidelor. E bine că se face, foarte bine. Dar municipiul și județul nu este performant. Inițiativa privată nu este încurajată iar locurile de muncă sunt incă puține sau prost plătite raportat la costul decent al vieții.
Postat 09 August 2024, 18:25 de georgemarian
Sorin G. Spaima cluburilor de noapte...
...specialist în a nu dormi noaptea ca oamenii normali, vine din postura lui de neangajat în viața lui în sistemul privat, doar bugetar tradițional clasic și politic, și face pe deșteptul în administrație care nu este, asta din postura lui de absolvent de Sociologie și Psihologie. Să zic mai mult? Să zic că în anul 2013 a absolvit un program postuniversitar de formare și dezvoltare profesională în domeniul Științe Militare, Informații și Ordine Publică – Academia Națională de Informații. Ca toți pesediștii, pedeliști și securiștii de altfel? Astea îs facultăți și diplome de tăiat frunze la câini. Guvernul condus de el a adoptat în ianuarie 2017 măsura controversată de a AMNISTIA anumite fapte penale, măsură care a declanșat proteste publice. Pe fondul unui conflict cu Liviu Dragnea în privința remanierii guvernului, lui Grindeanu i s-a cerut în iunie 2017 demisia, iar în urma refuzului său guvernul a fost dizolvat prin moțiune de cenzură. A devenit apoi președinte la (ANCOM) Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, post în care s-a remarcat prin interzicerea unor situri românești care manifestau SCEPTICISM față de măsurile propuse de autorități pentru oprirea răspândirii covid-19. Începând din 22 august 2020 a devenit vicepreședinte al PSD. Deci dacă manifești scepticism poți să te trezești cu afacerea închisă. Poate fi ceva mai comunist de atât? Atât poate PSD. Așteptăm să scoată și domnul Ciucă cartea. Poate face și una de poezii. Între timp mulți români mor de foame, dar ei se umplu cu diplome și cărți și pensii speciale.
Postat 09 August 2024, 18:14 de georgemarian
Are dreptate "cocălarul" de la PSD, Grindeanu.
De la bun început, după 2008 când a ajuns primar, Bolojan a ocupat toate spațiile publicitare cu proiecte ce păreau venite din puțul gândirii lui. Or, cei din administrația locală știu foarte bine că nu-i deloc așa, că Bolojan a moștenit un portofoliu de proiecte deja inițiate la nivelul Uniunii Europene cu mai mulți ani înainte. Mai apoi, de fiecare dată când se lansau proiecte ce țin de Guvernul României, CNAIR și alte instituții de nivel național ... hop și Bolojan cu tribul lui de propagandiști, ca să se bage-n seamă. În realitate, proiecte ce-i aparțin cârmaciului se văd ... dealul Ciuperca, șanțurile inutile din centrul civic, parcurile orașului care sunt vacă de muls pentru sponsorii PNL, trei poduri din care două erau deja proiectate pentru realizare și unul care fusese deja reabilitat, etc, etc. Adevărul tot va ieși la iveală la un moment dat.
Postat 09 August 2024, 18:04 de KP
cine?
Acest sorinel grindeanu, care pe unde a trecut a lasat doar rahat in urma lui. Ii place doar pozitia de sefut, cafelute si beneficii si pensia speciala ce va urma, nu si munca pe care o implica. Ca PM n-a facut nimic, la ANCOM ce-a facut notabil? Nimic. Iar acuma daca stam dupa domnisorul grindeanu sa ne termine infrastructura, vai de noi. Ce a facut omul asta de cand a intrat in politica? In vest exista o expresie ... "failing upwards". se potriveste de minune acestui neica nimeni care o zi in viata lui n-a lucrat.
Postat 09 August 2024, 17:46 de IrinaLoghin
pai de satra vadu crisului la primaria Oradea apoi la CJ?
"De data aceasta, fără să-l nominalizeze, însă sugerând că politicianul bihorean n-are „verticalitate”.""cand vii de la neam de cort si estiii unealta a unora cu interese meschine ,adica sclav jegos impotriva comunitatii
Postat 09 August 2024, 16:40 de florea
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5032 RON
  • 1 EUR = 4.974 RON
  • 1 HUF = 0.0125 RON