URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 16 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
A fost o perioadă în care tramvaiul a intrat în dizgrație, nu doar la noi, ci cam peste tot în Europa. Și în Oradea am pierdut linii importante, pentru că e mult mai ușor să tragi un asfalt peste șine decât să deschizi trasee noi, care presupun săpături, traverse, muncă multă.
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională a admis o contestație formulată de doi cetățeni și a anulat o Decizie a Biroului Electoral Central prin care se dispusese înregistrarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României a doamnei Diana Ivanovici Șoșoacă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
16 Octombrie 2024, 19:33

Actrița orădeană Alina Leonte, printre personajele principale ale comediei „Spre Punctul G”. Filmul a ajuns pe locul 4 în box-office-ul românesc (VIDEO)

Actrița orădeană Alina Leonte, printre personajele principale ale comediei „Spre Punctul G”. Filmul a ajuns pe locul 4 în box-office-ul românesc (VIDEO) Sursa foto: Spre punctul G / Facebook

Actriţa orădeană Alina Leonte, cunoscută pentru rolurile sale de la Teatrul Regina Maria, este unul dintre personajele principale din comedia „Spre Punctul G”, film care se bucură deja de succes, ocupând locul 4 în box office-ul românesc la mai puţin de o săptămână de la lansare. 

Lungmetrajul, o producţie independentă, abordează teme tabu legate de relaţiile intime, iar actriţa orădeană interpretează rolul Dorei, un personaj provocator, alături de actori precum Bogdan Farcaş sau Bob Rădulescu.

Filmat în vara anului 2022 la Târgu Mureş, „Spre Punctul G” este o producţie independentă, regizată de Andi Gherghe şi Eszter Szitai. 

Alina Leonte, cunoscută publicului orădean din producţiile teatrale "Opera de trei parale", "Vinegar Tom", "Fiul" sau "Colivia nebunelor", a descris experienţa ca fiind una memorabilă.

"Ne-am distrat foarte mult la filmări şi pentru mine a fost o experienţă extraordinară. Am descoperit o lume din care mi-aş dori să fac parte mult mai des", a declarat actrița miercuri pentru BIHOREANUL.

Filmul abordează teme considerate tabu într-o societate tradiţională, precum cea românească. Acţiunea are loc într-un oraş din Transilvania şi urmăreşte viaţa mai multor personaje care se confruntă cu propriile provocări legate de sexualitate, relaţii şi intimitate.

Printre personaje se numără Ada, o dispeceră la 112 care încearcă să experimenteze un orgasm pentru prima dată, Teo, un IT-ist dependent de pornografie, Ina, o tânără care oscilează între credinţă şi videochat, Radu, un bărbat care încearcă să gestioneze furia reprimată din copilărie prin terapie, dar şi Levi şi Dora, un cuplu de swingeri care caută să-şi condimenteze căsnicia prin relaţii cu un alt cuplu.

Toate aceste poveşti se împletesc într-o comedie despre dorinţele ascunse şi luptele personale, reflectând asupra faptului că, indiferent de mediul din care provin, oamenii au aceleaşi nevoi şi instincte.

Locul 4 în box office

"„Spre Punctul G” este un film 100% independent, făcut în Târgu Mureş, în vara lui 2022. Este un film de debut pentru o mare parte din echipă, despre ceea ce gândesc toţi, dar nu vorbeşte nimeni. Dacă vreţi să ne susţineţi, fugiţi la cinema să vedeţi filmul. N-o să regretaţi, vă garantez!", a îndemnat actriţa Teatrului Regina Maria.

Din distribuţie mai fac parte Bogdan Bob Rădulescu, cunoscut în mediul online din videoclipurile în care îl interpretează pe Haurenţiu, Bogdan Farcaş, care a jucat recent în serialul Clanul produs de ProTV, dar şi actori precum Adrian Cucu, Beatrice Rubica, Oana Hodade sau Costin Găvază. 

Regia este semnată de Andi Gherghe şi Eszter Szitai, scenariul este scris de Andi Gherghe şi Radu Bălaş, iar producător este Dan Maşca.

„Spre Punctul G” a avut premiera în cinematografe pe 11 octombrie şi a ajuns pe locul 4 din 34 în box office-ul românesc, la mai puţin de o săptămână de la lansare.

Proiectul, care rulează în peste 80 de cinematografe din întreaga ţară, a primit o notă de 7,2 pe IMDB, fiind apreciat atât de public, cât şi de critici, conform unui comunicat de presă al echipei filmului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5603 RON
  • 1 EUR = 4.9755 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON