URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 13 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Principala temă de campanie la alegerile locale a fost traseul Inelului Metropolitan de Nord, care pângărește zona paradisiacă din cartierul orădean Podgoria. Acum, că alegerile s-au terminat, mă gândeam că liniștea se va lăsa peste chestiune, mai ales că au intrat în consultare publică trei variante de drum. Iată, însă, că a apărut un ONG care, prin vocea unei distinse doamne, declară că locuitorii din Podgoria și cei din Oșorhei nu sunt de acord cu nici una dintre propuneri...
Zic şi eu
Adrian Cris
De-o vreme, televiziunile de știri sunt toată ziua cu Bolojan în gură. Cu cât omul tace despre sine cu mai multă încăpățânare, cu atât mai abitir îl pomenesc ceilalți...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cum vi se pare decizia municipalității de a investi 400.000 de euro într-un concert Andrea Bocelli la Oradea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat, la sfârșitul lunii iunie a fost publicată în Monitorul Oficial o ordonanță de urgență prin care se modifică semnificativ prevederile codului rutier. Modificări importante au fost aduse și cu privire la suspendarea dreptului de a conduce dacă fapta a fost urmărită ca infracțiune, însă procurorul a dispus clasarea cauzei, situație la care am să mă refer aici...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
25 August 2024, 15:55

Actorul din Thor, invitatul special al lui Ed Sheeren la concertul din București. Cei doi au cântat împreună (VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Actorul Chris Hemsworth, cunoscut pentru rolul său din seria "Thor", a fost invitatul surpriză la concertul susținut sâmbătă seară de Ed Sheeran pe Arena Naţională din Bucureşti.

Hemsworth a urcat pe scenă alături de artistul britanic în faţa celor 70.000 de spectatori prezenţi şi a cântat la tobe melodia "Thinking Out Loud", unul dintre hit-urile lui Sheeran, lansat în 2014, scrie G4Media.

Momentul a fost cu atât mai inedit cu cât actorul a învăţat să cânte la tobe în doar două luni, iar pe scena din Bucureşti a filmat câteva secvenţe pentru cel de-al doilea sezon al serialului documentar produs de National Geographic şi Disney+ "Dincolo de limite cu Chris Hemsworth" (Limitless with Chris Hemsworth), în cadrul căruia actorul explorează sănătatea cognitivă şi avantajele învăţării unui instrument muzical.

"În decembrie, Chris m-a sunat şi mi-a spus că face un documentar despre sănătate cognitivă şi beneficiile de a învăţa un instrument. A venit să mă viziteze şi o să urce pe scenă să cânte la tobe în faţa a 70.000 de oameni", a spus Ed Sheeran într-un videoclip ce surprinde mai multe momente din timpul show-lui celor doi, publicat pe Instagram.

La finalul interpretării, artistul britanic l-a lăudat pe actorul în vârstă de 41 de ani: "Te-ai descurcat foarte bine", i-a spus Ed Sheeran în culise.

Premiera serialului va avea loc în 2025 pe Disney+. Serialul abordează subiecte precum durerea, frica şi legăturile sociale, iar actorul este ghidat de experţi de renume mondial în descoperirea celor mai noi idei ştiinţifice în domeniu.

Concertul de la Bucureşti a făcut parte din turneul mondial +–=÷x al lui Ed Sheeran, iar prezenţa lui Chris Hemsworth a fost neaşteptată pentru fani.

"Imaginează-ţi că eşti la un concert Ed Sheeran şi te distrezi de minune, iar apoi afli că Thor a cântat la tobe tot timpul???", a comentat cineva pe Instagram.

Primul sezon din "Dincolo de limite cu Chris Hemsworth" a explorat metode de îmbunătăţire a sănătăţii şi longevităţii, prin prezentarea unor provocări fizice prin care actorul a trecut pentru a descoperi noi modalităţi de a trăi o viaţă mai sănătoasă şi mai lungă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5156 RON
  • 1 EUR = 4.9742 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON