URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 12 DECEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Au fost anunțate firmele înscrise la marile lucrări pentru fluidizarea traficului pe axa Magheru-Magazinul Crișul - Gară. Așa că, după licitații și contestații, s-ar putea ca, de pe la mijlocul anului viitor, întreaga zonă să fie răvășită, iar circulația, bulversată. 
Zic şi eu
Adrian Cris
Spre deosebire de concetățenii care dobândesc brusc experiență juridică la orice controversă pe legi (în pandemie nu au devenit mulți medici?), nu știu dacă surprinzătoarea decizie a CCR de anulare a alegerilor prezidențiale este izvorâtă numai și numai din sfânta literă a Constituției...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți de acord cu decizia Curții Constituționale de a anula alegerile prezidențiale?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Întrucât cea mai fierbinte temă a zilei este alegerea președintelui pentru un mandat de 5 ani, este important de știut ce poate și ce nu poate face președintele. În primul rând, președintele este cel care desemnează candidatul la funcția de prim-ministru, în urma consultărilor cu partidele politice. Odată însă ce prim-ministrul este numit, ca efect al acordării votului de investitură de către parlament, acesta devine practic „șeful” administrației din România.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
23 Octombrie 2013, 07:27

Pui de Pelican: Managerul Spitalului Municipal este concomitent prestator de servicii la Spitalul Pelican!

Pui de Pelican: Managerul Spitalului Municipal este concomitent prestator de servicii la Spitalul Pelican! PE MÂNA LUI. Vi se pare în neregulă acest montaj grafic, în care managerul Spitalului Municipal, dr. Ovidiu Pop, face reclamă Spitalului Pelican? Altora nu! Între cei ce nu găsesc nicio problemă de incompatibilitate este chiar Pop, băgat singur într-un conflict de interese flagrant: cu mâna de manager al Municipalului plăteşte Pelicanului bani din care, la rându-i, spitalul privat îl plăteşte pe el
Pui de Pelican: Managerul Spitalului Municipal este concomitent prestator de servicii la Spitalul Pelican! TÂNĂRA SPERANŢĂ. Considerat unul din cei mai buni anatomopatologi orădeni, dr. Ovidiu Pop (foto) a fost uns manager peste uriaşul Spital Municipal, ce include şi fostele spitale TBC, de Infecţioase şi de Obstetrică-Ginecologie, iar ulterior primit în PNL Bihor şi pus preşedinte al comisiei de sănătate din partid. Cine ar fi bănuit, însă, că tânăra speranţă era "pe-o mână" cu Spitalul Pelican, de la care a încasat, doar de când conduce spitalul public, peste 139.000 lei, şi căruia i-a dat, din banii acestuia, peste 130.000 lei?...
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cu mâna de manager ia bani din conturile spitalului public şi îi dă spitalului privat pentru servicii comandate păgubos. Apoi, cu cealaltă mână, încasează alţi bani, de la spitalul privat, prestându-i servicii în nume şi în beneficiu personal. Aceasta e schema prin care managerul Spitalului Municipal Dr. Gavril Curteanu din Oradea, doctorul Ovidiu Laurean Pop, se află în incompatibilitate şi în conflict de interese încă de la instalarea sa în funcţie, din 2010.

Poate că şi acum dubla sa ipostază, de plătitor şi de încasator, ar fi rămas neştiută dacă strâmtorarea financiară prin care trece Municipalul nu ar fi iscat discuţii aprinse în Consiliul de Administraţie al spitalului. Nu de alta, dar în timp ce a propus reducerea sporurilor angajaţilor acestuia, managerul nici nu se gândeşte să oprească robinetul prin care fondurile publice se scurg către spitalul privat de la care ia bani ca persoană fizică.

Băiat de perspectivă

Cotat ca fiind unul dintre, dacă nu chiar cel mai bun anatomopatolog din Oradea, dr. Ovidiu Pop şi-a început cariera cu peste 15 ani în urmă la Spitalul Judeţean. Fostul viceprimar Gheorghe Carp l-a remarcat şi l-a propus pe funcţia de manager al Spitalului Municipal în 2010, când aproape toate unităţile spitaliceşti din oraş au fost transferate din subordinea Ministerului Sănătăţii în grija Consiliului Local.

Cu asemenea recomandare, în luna decembrie a acelui an, primarul Ilie Bolojan i-a semnat numirea, iar apoi, ca unic candidat, dr. Pop a bifat şi formalitatea câştigării concursului pentru ocuparea postului de manager pe un mandat de trei ani. Ceea ce n-au avut în vedere cei doi, Bolojan şi Carp, a fost însă că Pop era unul dintre "clienţii" spitalului privat Pelican, căruia spitalele publice se ambiţionau acum să-i facă concurenţă.

Colaborator "uituc"

Pop lucra şi la Pelican încă de când era simplu medic la Judeţean. Doar că, în 2010, proaspăt numitul manager a "omis" să rezilieze contractul de prestări servicii medicale pe care, ca persoană fizică autorizată, îl avea cu Spitalul Pelican, şi pentru care doar în acel an încasase, potrivit propriei declaraţii de avere, postată pe site-ul Municipalului, frumoasa sumă de 64.198 lei. După lege, corect ar fi fost ca odată cu numirea în fruntea spitalului public Pop să fi încetat orice relaţie cu spitalul privat, mai ales că între cele două unităţi au fost încheiate, inclusiv sub semnătura sa, şi relaţii comerciale.

În loc să facă acest lucru, şi-a continuat colaborarea cu Spitalul Pelican şi în 2011, când a prestat unităţii private servicii de anatomopatolog pentru care a fost plătit cu alţi 39.600 lei. Contractul a continuat şi în 2012 când, tot potrivit propriei declaraţii, managerul Municipalului a primit de la Pelican 24.252 lei. Toate astea i-au rotunjit salariul de manager de peste 70.000 lei anual şi pe cel de cadru didactic la Facultatea de Medicină şi Farmacie, de unde a luat anual câte 17.000 şi 22.000 lei.

Eu centrez, eu dau cu capul

Prin dubla sa ipostază, de conducător al unui spital public şi de colaborator al unui spital privat concurent, Pop a încălcat însă Legea Sănătăţii, care la articolul 180 prevede că funcţia de manager persoană fizică al unei unităţi sanitare din sistemul public este incompatibilă cu "exercitarea oricăror altor funcţii salarizate, nesalarizate, indemnizate sau neindemnizate, cu excepţia funcţiilor sau activităţilor în domeniul medical în aceeaşi unitate sanitară, a activităţilor didactice, de cercetare ştiinţifică şi de creaţie literar-artistică", precum şi cu "exercitarea unei activităţi sau a unei funcţii de membru în structurile de conducere ale unei alte unităţi spitaliceşti".

Tot Legea 95/2006 stipulează că "dacă managerul selectat prin concurs se află în situaţia de incompatibilitate, acesta este obligat să înlăture motivele de incompatibilitate în termen de 30 de zile". Ceea ce, încă o dată, Pop nu a făcut, chiar dacă "exercită o altă activitate", de medic, pentru "altă unitate spitalicească".

Pe interese

Şeful Municipalului nu s-a aflat doar în incompatibilitate ci s-a pus şi în conflict de interese. Mai exact, cu doi ani în urmă, a semnat în numele spitalului public şi în beneficiul celui privat un contract de prestări servicii inutil şi păgubos.

Despre ce este vorba? După fuziunea dintre Municipal şi fostele spitale de Pneumofiziologie, Infecţioase şi Obstetrică-Ginecologie (devenite simple secţii), cum acestea aveau nevoie de servicii de analiză de laborator şi pe timpul nopţii, Pop a luat decizia, altminteri corectă, ca acestea să fie asigurate la sediul principal, din strada Coposu, pentru a nu da bani pe patru laboratoare, ci pe unul singur. Numai că pentru transportarea probelor de sânge recoltate între orele 22.00-06.00 la cele trei secţii a contractat serviciile Spitalului Pelican. Concret, o maşină de la Pelican mergea noaptea la Maternitate şi la TBC, de unde lua probele cu o banală cutie frigorifică şi le ducea la Municipal, unde erau analizate. Asta în schimbul a 130.000 lei pe an!

Dat fiind că Municipalul are şi maşini, şi şoferi angajaţi, Consiliul de Administraţie i-a cerut încă de anul trecut rezilierea contractului cu Pelican, ceea ce Pop nu a făcut. "Încă de anul trecut i-am cerut domnului manager să reducă unele cheltuieli pe care le considerăm necorespunzătoare, printre care şi cele pentru transportarea prin Pelican a probelor de sânge pe timp de noapte. S-a angajat să facă o analiză, dar nici în acest an nu a întreprins vreo măsură de conformare", confirmă unul dintre membrii CA, dr. Foldes Adalbert. La fel spune şi celălalt reprezentant al Consiliului Local în CA, economistul Dacian Foncea, dar mai aspru: "Domnul manager Pop risipeşte efectiv banul public pentru servicii care nu sunt în beneficiul spitalului, pacienţilor şi personalului".

Agăţat de-un cuvânt

Cum se apără dr. Pop? "Am analizat cu juriştii Legea Sănătăţii şi am concluzionat că nu sunt incompatibil. În lege scrie că funcţia de manager la spitalul public e incompatibilă cu altă funcţie la alt spital, dar la Pelican eu nu am nicio funcţie, ci doar un contract de prestări servicii", spune el, subliniind: "cuvântul-cheie este cuvântul funcţie, şi cum nu exercit la Pelican vreo funcţie, ci doar prestez servicii, nu sunt în culpă". De altfel, zice Pop, anul acesta, "ca să nu mai fie "discuţii", a renunţat la contractul personal cu Pelican, precizând că l-a încheiat doar ca să nu-şi iasă din mână, ca medic. "La momentul numirii ca manager la Municipal eram medic la Judeţean. Nu puteam să nu-mi exersez profesia, şi de aceea am lucrat la Pelican, până anul acesta, când am găsit o posibilitate să lucrez ca anatomopatolog, fără plată, pentru Municipal", spune Pop.

Şi cu privire la conflictul de interese e la fel de categoric, susţinând că a plătit serviciile de transport ale Pelicanului doar pentru că a vrut să facă economii la Municipal: "Nu puteam nici să ţin patru laboratoare deschise noaptea, nici să angajez noi şoferi, fiindcă în sistemul public angajările au fost blocate. Am făcut selecţie de oferte, s-au prezentat două firme, iar contractul l-a câştigat Pelican pentru că avea preţuri mai mici". Aparent corect, însă dacă chiar era măcinat de grija de a face economii putea pune unul dintre şoferii spitalului să lucreze noaptea, scutind astfel Municipalului de cheltuirea, timp de trei ani, a peste 100.000 lei.

Cu dus-întors

Deşi se "acoperă" cu Legea Sănătăţii, Pop este, totuşi, culpabil din perspectiva Legii 161/2003, privind măsurile pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, pentru prevenirea şi sancţionarea corupţiei. Aceasta defineşte conflictul de interese ca fiind "situaţia  în care persoana ce exercită o demnitate publică sau o funcţie publică are un interes personal de natură patrimonială care ar putea influenţa îndeplinirea cu obiectivitate a atribuţiilor care îi revin", precum şi "situaţia în care interesele sale patrimoniale personale pot influenţa deciziile pe care trebuie să le ia în exercitarea funcţiei publice".

Or, cine să creadă că managerul Pop nu a plătit Pelicanului bani publici tocmai pentru ca spitalul privat să aibă din ce plăti, la rându-i, serviciile lui Pop? Aşa că e datoria tuturor autorităţilor să elucideze cât şi cum a profitat de poziţia sa de manager la Municipal. A municipalităţii, a Agenţiei Naţionale de Integritate, dacă nu cumva şi a procurorilor anticorupţie...


DUBLĂ MĂSURĂ
Darnic cu Pelican, zgârcit cu angajaţii

05 dacian foncea.jpgDeşi declaraţiile de avere ce relevă conflictul de interese în care s-a aflat ca manager al unui spital public şi colaborator al unui spital privat concurent au fost postate pe site-ul Spitalului Municipal, situaţia lui Pop a atras atenţia unuia dintre membrii Consiliului de Administraţie, Dacian Foncea (foto), abia în urmă cu două săptămâni, aproape din întâmplare.

Prilejul a fost o şedinţă a CA desfăşurată pe 11 octombrie în care, dat fiind că Municipalul are un deficit de 2,8 milioane lei între venituri şi cheltuieli, managerul Ovidiu Pop şi directorul financiar-contabil Anca Brad au propus ca măsură de echilibrare bugetară reducerea sporurilor medicilor, asistentelor şi infirmierelor de la trei secţii (în cazul celor de la TBC şi de la Anatomopatologie tăierea fiind de la 85% la 50% din salariul de bază, iar în cazul celor de la Infecţioase HIV-SIDA de la 50% la 25% din salariul de bază). "Consider că domnul doctor Pop a practicat, elegant spus, un management defectuos, fiindcă nu este normal să tai din veniturile angajaţilor şi în acelaşi timp să risipeşti bani publici dându-i unui spital privat de la care a realizat venituri ca persoană fizică", spune Foncea.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
31 Comentarii
hiv cura
Am locuit cu aceasta boala mortala pentru mai mult de un an, soțul meu am descoperit că am fost amândoi HIV +. Ne-am încerca în toate moduri de a trăi viața noastră, în ciuda acestui lucru, în corpul nostru nu până când am dat peste acest plante puternic, care la portretizat pe care el a avut cure.At început am fost mai sceptic, dar soțul meu a insistat pe dându-i o încercare și am comandat pentru unele din plante sale și în câteva săptămâni după ce a urmat procesului din cauza acestei plante, ne-am dus pentru un test ca el ne-a spus prea am fost copleșiți de fericire când am primit rezultatul de la clinica. Rata de virus în corpul nostru a scăzut și, în câteva săptămâni, am fost in totalitate cured.We, de asemenea, întrebat de ce el nu a ieșit în lume, care a avut leac și a spus că a făcut-o în 2011, dar a fost respins de către echipa de cercetare International. Cel mai important lucru este pentru tine de a fi vindecat Dacă vrei să știi despre acest apel de plante pe +234 706 542 4920 sau e-mail: herbalcure4u@gmail.com. Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Postat 15 Mai 2014, 09:35 de laura esteban
?
...cineva are stofa de politician ( daca nu este deja). Pai daca nu-i ajunge timpul pentru o norme intreaga de unde mai scoate ceva timp (chiar limitat) pentru privat. Daca tot mai scoate ceva timp din palarie de ce nu-l utilizeaza in propriul spital sau ma rog tot intr-unul platit de stat. Nu intereseaza cine si cat castiga. Nici macar numele celui in cauza. Conteaza doar ca se scurg din bugetul spitalului cca 20-25 mii de euro/an care ar putea imbunatati ”situatia spitalului per ansamblu”. Ca tot veni vorba stie cineva ca cca 3.100.000 persoane angajate (direct productive) sustin alte cca 15.000.000 persoane gen asistati social,copii(care nu au nici o vina),pensionari,bugetari,etc.N-ar trebui oare sa dramuim orice leu asa spre imbunatatirea ”situatiei spitalului per ansamblu, in legatura cu veniturile tuturor angajatilor” ???
Postat 25 Octombrie 2013, 18:03 de un altul
reversul medaliei
Tocmai pentru ca nu are timp sa desfasoare activitatea aferenta unei norme intregi a ales dr. Pop sa-si desfasoare activitatea medicala doar pe timp limitat, in regim privat. Dar intereseaza cat castiga o persoana anume, sau situatia spitalului per ansamblu, in legatura cu veniturile tuturor angajatilor?
Postat 25 Octombrie 2013, 17:05 de medic spital municip
?
domnu\' medic spital municip... ce legatura are articolul cu ce spui mata ?... de ce nu presteaza tot la municipal sau la judetean ?... cand mai are timp sa presteze ca deja munca de manager si cea de universitar papa destul timp dintr-o zi ( 16 ore ca mai si doarme omu\" ) ???
Postat 25 Octombrie 2013, 13:05 de un altul
reversul medaliei
Mare descoperie, ce sa zic! In calitate de angajat al Spitalului Municipal pot sa spun ca dr. Pop a fost printre putinii care nu aplicau orbeste indicatiile de economie \"la sange\" impuse de CAS, ci intelegea ca nevoile pacientilor impun uneori cheltuieli excedentare. Poate prin asta a deranjat si au inceput articolele denigratoare. Contracte cu \"Pelican\", cu \"Maria\" , etc au fost incheiate din dorinta de a putea asigura pacientilor accesul la investigatiile necesare in timp cat mai scurt. De ce nu dezvaluiti cum s-a ajuns in situatia ca spitalele teritoriale sa beneficieze de aceleasi sume per pacient externat ca si Spitalul Municipal? Este aceeasi calitate a actului medical? Aceeasi gravitate a cazurilor? Nu. Daca un pacient internat la unul din aceste spitale se agraveaza sau \"refuza\" sa se vindece este trimis urgent la Oradea. In schimb, fiind externat, unitatea sanitara incaseaza banii de la CAS ca si cum ar fi rezolvat cazul. De aceea s-a ajuns la stramtorarea financiara a Spitalului, iar diminuarea temporara a sporurilor s-a ales in detrimentul renuntarii la tichetele de masa. Dar sigur ca unii medici ar fi preferat solutia tichetelor care ar fi afectat mai ales infirmierele
Postat 24 Octombrie 2013, 19:33 de medic spital municip
chinuitu
daca scapa si amu de curtea de conturi, si daca scapa reconfirmat in functie, sa continue chestia asta cu cele 5-6 salarii si multe alte smenarii, atunci emigrez......asta scria pe aici pe net ca e nepot de fost primsecretar, sunt curios ce invarte tata-sau ca nu cred ca pe stiintza lui manageriala a fost numit
Postat 24 Octombrie 2013, 16:05 de chinuitu
... banii inapoi !!!
Dupa cum socoteste cineva mai jos: un smen de cca 20.000 euro/an/spital X cca 400 spitale = 8.000.000 euro asa la o prima strigare pentru un furtisag marunt. De asta fug medicii in Franta sa-i slugareasca pe magrebieni si asistentele sa spele pe jos prin casele de batrani din Italia si pacientii la Debrecen. Banii inapoi !!! ... aude cineva ???
Postat 24 Octombrie 2013, 13:03 de Asigurat
... un mic smen !
Un sofer bune platit costa 2500/luna X 12luni = 30000 lei/an brut. 130000:30000=4,33 ani. Deci cu banii pe care-i da intr-un an plateste un sofer minim 4 ani ( sa zicem 3 ani restul fiind intretinerea masinii ... care sigur exista si care mai poate face si altceva !!! ... SI UITE ASA, AICI SUNT BANII DVS. DE LA UN SPITAL SI UN SMEN. CATE SPITALE SUNT IN TARA ASTA ??? OARE NU SE SESIZEAZA NIMENI ? OMUL ESTE INCA "MENAJER" ???
Postat 24 Octombrie 2013, 12:51 de Sofer
putregai
cozi de topor.putregaie si\"manageri\" de paie,profitori, lasi,politruci in toate spitalele..... vai mama lor...
Postat 24 Octombrie 2013, 01:25 de kalman
putregai
cozi de topor.putregaie si\"manageri\" de paie,profitori, lasi,politruci in toate spitalele..... vai mama lor...
Postat 24 Octombrie 2013, 01:24 de kalman
putregai
cozi de topor.putregaie si\"manageri\" de paie,profitori, lasi,politruci in toate spitalele..... vai mama lor...
Postat 24 Octombrie 2013, 01:23 de kalman
putregai
cozi de topor.putregaie si\"manageri\" de paie,profitori, lasi,politruci in toate spitalele..... vai mama lor...
Postat 24 Octombrie 2013, 01:20 de kalman
putregai
cozi de topor.putregaie si\"manageri\" de paie,profitori, lasi,politruci in toate spitalele..... vai mama lor...
Postat 24 Octombrie 2013, 01:20 de kalman
putregai
cozi de topor.putregaie si\"manageri\" de paie,profitori, lasi,politruci in toate spitalele..... vai mama lor...
Postat 24 Octombrie 2013, 01:19 de kalman
putregai
cozi de topor.putregaie si\"manageri\" de paie,profitori, lasi,politruci in toate spitalele..... vai mama lor...
Postat 24 Octombrie 2013, 01:18 de kalman
putregai
cozi de topor.putregaie si\"manageri\" de paie,profitori, lasi,politruci in toate spitalele..... vai mama lor...
Postat 24 Octombrie 2013, 01:18 de kalman
putregai
cozi de topor.putregaie si\"manageri\" de paie,profitori, lasi,politruci in toate spitalele..... vai mama lor...
Postat 24 Octombrie 2013, 01:17 de kalman
putregai
cozi de topor.putregaie si\"manageri\" de paie,profitori, lasi,politruci in toate spitalele..... vai mama lor...
Postat 24 Octombrie 2013, 01:16 de kalman
Pop plateste datoria
Pop Laurean nu face decat sa isi plateasca datoria fata de clanul Maghiar,doar la ei si-a facut doctoratul.Nomal ca trebuie sa le intoarca servicii PELICANILOR,doar nu e sef de lucrari pe degeaba la universitea.Asa ca dle Bolojan,puteti fi"mandru" de el.Bravoooo
Postat 23 Octombrie 2013, 21:56 de sorbonica
POP LAUREAN,SLUGA CLANULUI
Cum nu a stiut Bolojan si Carp de cretinul asta de Pop ca e sluga clanului Maghiar!!!!!???Toata lumea stia ca la ei si-a facut si doctoratul si ca toate datoriile si obligatiile care le are trebuie sa le intoarca prin servicii pe care le ofera PELICANILOR. Asa ca vrajeala asta nu tine.ALO,SUNTETI MANDRU DLE BOLOJAN??
Postat 23 Octombrie 2013, 21:39 de SORBONICA
spaga
Sint asistenta medicala de meserie, nu ma pot angaja in domeniu la spital fara o spaga de 2500 euro.Cum se poate asa ceva? Am inteles ca spitalele romanesti au nevoie de personal deoarece se pling ca toti medicii si asistentii medicali au plecat in strainatate la lucru.Ce spuneti de asta dle Carp, dle primar Bolojan, dle senator Bodog ?Mi s-a spus ca voi da un examen foarte greu si nu voi reusi sa ma angajez decit cu spaga.
Postat 23 Octombrie 2013, 19:09 de laura
spaga
Sint asistenta medicala de meserie, nu ma pot angaja in domeniu la spital fara o spaga de 2500 euro.Cum se poate asa ceva? Am inteles ca spitalele romanesti au nevoie de personal deoarece se pling ca toti medicii si asistentii medicali au plecat in strainatate la lucru.Ce spuneti de asta dle Carp, dle primar Bolojan, dle senator Bodog ?Mi s-a spus ca voi da un examen foarte greu si nu voi reusi sa ma angajez decit cu spaga.
Postat 23 Octombrie 2013, 19:05 de laura
spaga
am venit acasa din strainatate si am incercat sa ma reangajez la spitalul municipal Oradea ca asisrtenta, mi s-a cerut o spaga de 2500 euro.,nu am avut sa dau, m-am si mirat deoarece ministerul sanatatii se plinge ca toti medicii si cadrele sanitare parasesc Romania si nu au spitalele destui angajati.Mi s-a spus ca pot sa fac reclamatii unde vreau ca fara spaga asta nu voi fi angajata in domeniu.Ce parare aveti domnilor primar Ilie Bolojan, dr Carp? De ce nu verificati aceste aspecte?L-am rugat pina si pe domnul dr.Bodog senator PSD sa ma ajute si nu s-a putut DECE???????????????
Postat 23 Octombrie 2013, 18:59 de o asistenta
gyca
asa se fac banii din 5-6 salarii
Postat 23 Octombrie 2013, 17:10 de gyca
asta-i pui de belican...
AFARA CU EL ! Poate intra si DNA pe fir !
Postat 23 Octombrie 2013, 16:58 de safety
forcea
zice Foncea care e si manajer da spital privat si membru in consiliu de administratie la sp public. Rade ciob de oala sparta
Postat 23 Octombrie 2013, 11:13 de max
Rusine acestui minister
Felicitari domnilor implicati si sefilor vostri la fel ! Saraca tara pe mana cui a ajuns.La cei multi si necajiti nu va ganditi ? Vrem ca pachetul de baza sa fie si mai mic,ca sa va ajunga voua banii! Felicitari domnule ministru ! Despre onoare ati auzit ? Rusie,rusine,rusine...... !
Postat 23 Octombrie 2013, 11:13 de bihorean
JAF LA DRUMUL MARE
Jaf la drumul mare verificati cati sunt cu PFA si pe ce banii de 5-6 ori salarul unui angajat .DE CE? SA VA FIE RUSINE - HOTII JOS CU TOATA CONDUCEREA IMPREUNA CU ANCA BRAD
Postat 23 Octombrie 2013, 11:07 de ADEVARUL
HAHAHHAHA
Cotat ca fiind unul dintre, dacă nu chiar cel mai bun anatomopatolog din Oradea, dr. Ovidiu Pop şi-a început cariera cu peste 15 ani în urmă la Spitalul Judeţean - Asta sper ca era o gluma - HAHAHHAHAH BEST OF
Postat 23 Octombrie 2013, 10:00 de anatomolupeste
o erata
"După fuziunea dintre Municipal şi fostele spitale de Pneumofiziologie, Infecţioase şi Obstetrică-Ginecologie (devenite simple secţii)...". Corectie: Fuziunea Spitalului Municipal nu a inclus Spitalul de Obstetrica-Ginecologie ci: Spitalul de Boli Infectioase (Spitalul 4), Spitalul TBC (Spitalul 7) si Spitalul de Neurologie si Psihiatrie (Spitalul 6). Este a treia oara cand scriu acest comentariu si nu-l postati. Oare de ce? nu suportati criticile?
Postat 23 Octombrie 2013, 08:28 de un oradean
Foncea :))))
S-a trezit Foncea ? Si-a dat seama ca in privat nu a facut nimic si a dus in cap pseudo spitalul de zi si acum ar vrea la municipal, nu? Si voi repede v-ati gandit sa il sustineti. Asta e marea problema a municipalului ? Puteati sa va documentati. Ca de la Foncea nu ma astept sa stie citi contabil ceva.
Postat 23 Octombrie 2013, 07:41 de IO
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.7216 RON
  • 1 EUR = 4.9709 RON
  • 1 HUF = 0.0121 RON