URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 27 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Am fost la deschiderea fabricii de anvelope Nokian Tyres, să văd cum arată o investiție de 650 milioane euro. Am vizitat linii de producție, unde se vede clar că gradul de automatizare este foarte ridicat. Fabrica are 10 hectare de clădiri și doar 500 de muncitori, adică 250 pe schimb. Practic, angajații au rolul de a supraveghea procesul de fabricație, iar o parte se ocupă de mentenanța instalațiilor.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
O asemenea reglementare exista și înainte, însă doar cu privire la cazurile de violență familială (sau domestică, cum îi spunea actul normativ), ordinele de protecție provizorii „domestice” fiind foarte des întâlnite în practică. Ceea ce au făcut, de fapt, guvernanții noștri acum a fost „extinderea” aplicării acestor dispoziții legale și la situațiile în care nu există o legătură de rudenie sau conviețuire între victimă și agresor.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
02 Iunie 2024, 14:27

Nuntă cu vedete. Prezentatoarea TV Roxana Hulpe s-a măritat cu un orădean, co-fondator al festivalului Untold (FOTO)

Nuntă cu vedete. Prezentatoarea TV Roxana Hulpe s-a măritat cu un orădean, co-fondator al festivalului Untold (FOTO) sursa foto: Instagram / Andreea Esca
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Roxana Hulpe, prezentatoarea Știrilor Pro TV, a avut parte de o nuntă ca în povești, la Cluj, scriu colegii miresei, pe site-ul protv.ro. Pe 1 iunie, ea s-a căsătorit religios cu orădeanul Bogdan Rădulescu, co-fondator și co-CEO al Untold Universe, compania care organizează celebrul festival Untold de la Cluj-Napoca.

Cei doi au o fetiță în vârstă de un an. 

Ceremonia religioasă a avut loc chiar de ziua de naștere a Roxanei, mireasa fiind condusă la altar de tatăl ei, preot. Nași au fost Cabral și Andreea Ibacka și Cosmin și Oana Stan, notează aceeași sursă. 

Prezentatoarea a îmbrăcat o rochie de mireasă tip sirenă, cu umerii goi și cu o trenă impresionantă, pe care a purtat-o la biserică. Ulterior, pentru petrecere, vedeta s-a schimbat într-o altă ținută.

sursa foto: Instagram / Andreea Esca

Tema nunții a fost „Circus”, sala fiind decorată de așa natură, iar oaspeții invitați să se îmbrace adecvat. „Petrecerea este cu tematică circ, nu am ales-o eu, deși mie îmi place circul. Soțul e cu circul, el se mută cu circul peste tot, și a zis să poposim un pic și în viața personală”, spunea Roxana înainte de nunta, în emsiunea lui Cătălin Măruță.

Mirii au petrecut alături de multe vedete, printre care Andreea Esca, Andra și Delia. De asemenea, la nuntă au participat coregraful orădean Emil Rengle și logodnicul său, cântărețul Alejandro Fernandez. Acesta din urmă a și urcat pe scenă, oferind un recital. Nuntașilor le-au mai cântat și Delia și Damian Brothers. 

captură, Instagram / Emil Rengle

Bogdan a cerut-o pe Roxana în căsătorie în 2022, chiar la festivalul Untold. Cununia civilă a avut loc în luna septembrie a acelui an, pe lacul Tarnița din județul Cluj.

Oradea i-a fost casă lui Bogdan Rădulescu până la 18 ani. El este absolvent al Colegiului Național Emanuil Gojdu și a jucat fotbal timp de 10 ani în cadrul clubului FC Bihor. După liceu, el s-a mutat la Cluj, pentru a urma cursurile Facultăţii de Business din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai. În 2015, a făcut parte din echipa care a lansat festivalul Untold, devenit cel mai mare din România.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON